Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Εχει σημασια τι γεμιζεις, και τι υλικα διαλεγεις. Εκει ειναι για μενα το κερδος
Νομιζω οτι εγραψα εξω η σταθερότητα.μιλαμε καθαρα απο θεμα κοστους.κι αφού το θετεις ετσι το φυσιγγι που γεμιζεις με mb σου βγαινει κατω απο 5,30?

Κοστος ειναι ομως να γεμιζεις με τα φτηνοτερα υλικα που υπαρχουν, κοστος x2 και να γεμισεις με πυριτιδα των 20€ το μισοκιλο. Το αποτελεσμα θα ειναι και στις 2 περιπτωσεις τσιχλοφυσιγγο, αλλα στη δευτερη περιπτωση, θα ειναι ακριβως αυτο που θες.

Αν το παμε σε θεμα κοστους, με τα υλικα που βρισκεις και στα περισσοτερα τσιχλοφυσιγγα, δεν συμφερει. Θα βγαινει στην καλυτερη καπως ακριβοτερο, σχεδον ποτε ομως στα ιδια λεφτα ή φτηνοτερο. Στη δευτερη περιπτωση ομως, 99% δε θα βρισκεις τετοιο φυσιγγι στο εμποριο, και αν υπαρχει, θα ειναι πιθανοτατα ακριβοτερο

Κοστος ειναι ομως να γεμιζεις με τα φτηνοτερα υλικα που υπαρχουν, κοστος x2 και να γεμισεις με πυριτιδα των 20€ το μισοκιλο. Το αποτελεσμα θα ειναι και στις 2 περιπτωσεις τσιχλοφυσιγγο, αλλα στη δευτερη περιπτωση, θα ειναι ακριβως αυτο που θες.

Αν το παμε σε θεμα κοστους, με τα υλικα που βρισκεις και στα περισσοτερα τσιχλοφυσιγγα, δεν συμφερει. Θα βγαινει στην καλυτερη καπως ακριβοτερο, σχεδον ποτε ομως στα ιδια λεφτα ή φτηνοτερο. Στη δευτερη περιπτωση ομως, 99% δε θα βρισκεις τετοιο φυσιγγι στο εμποριο, και αν υπαρχει, θα ειναι πιθανοτατα ακριβοτερο
Ακριβως.
Μπορει π. χ ενα εμπορικο τσιψλοφυσιγγο να εχει 5 ευρω, στα δυσκολα ομως μαλλον θα κρεμασει. Αντιθετα ενα ποιοτικο ιδιογομωμενο μαλλον ΔΕΝ θα κρεμασει. Αυτο ειδα φετος τουλάχιστον εγω.
Στα χοντρα και στα διασπορας συμφέρει η ιδιογομωση και στο κοστος αλλα πρωτιστως στο γεγονος οτι εχεις ενα φυσιγγιο σταθερο κατα περισσοτερο αμετάβλητο στις διαφορες καιρικες συνθηκες. Ενα φυσιγγιο που θα το γεμιζεις 5 10 20 χρονια και θα ξερεις οτι με αυτο έχεις παρει 3 πλατφόρμες θηραματα.

Βασίλη επειδη το χω απορια ρε φιλε και μια και το γραψες να ρωτησω εσενα και οποιος αλλος φιλος θελει ας απαντησει αφήνοντας στην ακρη τον πολυ σημαντικο παράγοντα της σταθεροτητας.όταν λετε χαμηλό κοστος ποσο χαμηλό δηλαδη? Αυτη τη στιγμη βγάζει 28αρι ο κενταυρος με 5 ευρω το κουτι και ο ρουμελιωτης με 4,60.στα 32 γραμ.παλι ο ρουμελιωτης ο φαντομ κι ενδεχομένως κι άλλοι με 5,30 και με 5,50 ευρω.υπολογίζοντας το κοστος των υλικών μεσα και τα σκαγια υπολογίζοντας γι αυτους που ειναι επαρχια το κοστος των μεταφορικών τελικα ποσο πιο χαμηλά βγαινει ενα φυσιγγι ιδιογομωση ας πουμε 28 γραμ? Κατω απο 4,60?ξαναλεω αφήνουμε εξω τον παράγοντα σταθερότητα και το οτι για τους περισσότερους ειναι μια δραστηριότητα που τους γεμίζει γιατι αν το παμε απο θεμα κοστους τουλαχιστον στα σκοπευτικα και στα τσιχλοφυσιγγα δε νομιζω οτι συμφερει.ίσως να συμφερει στα πολλα γραμμάρια και στα χοντρά σκαγια
Μονο στις βαριες γομωσεις υπαρχει χαμηλοτερο κοστολογιο και σε ορισμενες περιπτωσεις σημαντικο.Δηλ ενα κουτι Lambro bturbo 36γρμ εδω Αλεξ/πολη εχει πανω απο 12 ευρω.Αν το "αντιγραψω" και γεμίσω μονος ενα φυσιγγι με τα ιδια υλικα θα μου βγει κατω απο 8

Εγώ παιδια δεν έχω κάνει ποτέ ιδιογώμοση....αλλα καπως που το έχω ψάξει για τσιχλο φύσιγγα δεν συμφέρει με τίποτα.....γιατι θα πρέπει να υπολογίσουμε και τις εργατώρες οπότε περα απ την χαρα κ την ικανοποίηση της διμιουργείας δεν αξίζει για άλλο λόγο!

Εγώ παιδια δεν έχω κάνει ποτέ ιδιογώμοση....αλλα καπως που το έχω ψάξει για τσιχλο φύσιγγα δεν συμφέρει με τίποτα.....γιατι θα πρέπει να υπολογίσουμε και τις εργατώρες οπότε περα απ την χαρα κ την ικανοποίηση της διμιουργείας δεν αξίζει για άλλο λόγο!
Θοδωρή πρεπει να εχεις "ψωνιο"για να ξεκινήσεις ιδιογομωση αλλιως απλα δεν

Θοδωρή πρεπει να εχεις "ψωνιο"για να ξεκινήσεις ιδιογομωση αλλιως απλα δεν
Ισχύει οχι οτι δεν μ αρέσει σαν ενασχόλησει απλα οπως είπες δεν....!!! Κ ειλικρινά χαίρομαι τα παιδια που ασχολούνται με αυτο!!! Αλλά πρέπει να διαθέσεις χρόνο χρήμα κτλ κτλ

Εκει που σιγουρα πιστευω οτι θα υπαρχει μεγαλο κέρδος ειναι τα φυσιγγια του 20αριου γιατι πραγματικα οι τιμες τους ειναι διαστημικες
Α γεια σου Ευριπο και κάτι το διαφορετικό από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά.

Βασίλη επειδη το χω απορια ρε φιλε και μια και το γραψες να ρωτησω εσενα και οποιος αλλος φιλος θελει ας απαντησει αφήνοντας στην ακρη τον πολυ σημαντικο παράγοντα της σταθεροτητας.όταν λετε χαμηλό κοστος ποσο χαμηλό δηλαδη? Αυτη τη στιγμη βγάζει 28αρι ο κενταυρος με 5 ευρω το κουτι και ο ρουμελιωτης με 4,60.στα 32 γραμ.παλι ο ρουμελιωτης ο φαντομ κι ενδεχομένως κι άλλοι με 5,30 και με 5,50 ευρω.υπολογίζοντας το κοστος των υλικών μεσα και τα σκαγια υπολογίζοντας γι αυτους που ειναι επαρχια το κοστος των μεταφορικών τελικα ποσο πιο χαμηλά βγαινει ενα φυσιγγι ιδιογομωση ας πουμε 28 γραμ? Κατω απο 4,60?ξαναλεω αφήνουμε εξω τον παράγοντα σταθερότητα και το οτι για τους περισσότερους ειναι μια δραστηριότητα που τους γεμίζει γιατι αν το παμε απο θεμα κοστους τουλαχιστον στα σκοπευτικα και στα τσιχλοφυσιγγα δε νομιζω οτι συμφερει.ίσως να συμφερει στα πολλα γραμμάρια και στα χοντρά σκαγια
Από 36 γρ και πάνω το κόστος σου βγαίνει στη μισή τιμη και όσο περισσότερο ανεβαίνεις συμφέρει ακομα περισσότερο στα χαμηλά γραμμάρια σου βγαίνει μια η άλλη δεν εχεις διαφορά!!

Το euromix αν το φτιάξω εγώ μου κοστίζει 6.50€ το κουτί...

Η ιδιογομωση δεν συμφερει οικονομικα σε ελαφριες γομωσεις.
Για να συμφερει,πρεπει να κανεις ΑΝΑγομωση,κατι που φροντισαν οι "προφεσορες"να απαγορεψουν.
Αρα ιδιογομωνοντας,ψαχνεις κατι αλλο...
Ο παραγοντας της σταθεροτητας,που άφησε απεξω ο Γιουρι,ειναι το Α και το Ω!
Μαθαινεις το φυσιγγι σου ...
Εχεις περισσοτερες επιτυχιες!
Δεν ψαχνεσαι με καθε αλλαγη που γινεται στα εργοστασιακα.
Και δυστυχώς,ειναι συχνες(αλλαγες)!:(
Αυτο σημαινει λιγοτερη καταναλωση κι αυτο με τη σειρα του,λιγοτερο κοστος!;)
Οπως και να το κανουμε,ασχολεισαι με κατι που ειναι συνυφασμενο με το κυνηγι!:)
Ναι,κοστιζει εργατοωρες...
Ωστοσο,το κανεις για οσο και οπως γουσταρεις!
Και....γουσταρεις !!!!:)

Back