Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εσπασε η γκινια επιτελους, φυσιγγι percorso no6 τσοκ τι αλλο; kicks και αποσταση 60 μετρα μπορει και περισσοτερο, επεσε ξερη με σκαγια στο στηθος και στο λαιμο. Ειναι απο τις τουφεκιες που ευχαριστιεσαι παρα πολυ και μενουν για παντα στο μυαλο σου.hunter.
JiVRYny.jpg
Αχχχχχ αυτα τα 6αρακια τι κανουνε.μην ψαχνετε λοιπον φυσίγγια για φασσα

Η φωτο ειναι του ζωλο..... Φιλικι για καποιους.... Ζελινια η ονομασια σε εμας εδω.... Καρπός που τρελαινει τις ουκρανεζεςςςςς και τις φτανει σε οργασμό μεχρι να βρουν τον νταβατζη εξ αθηνων.... Χαχαχχαχαχα
A5j2fBX.jpg
Ευχαριστω Κωστα :)

Εσπασε η γκινια επιτελους, φυσιγγι percorso no6 τσοκ τι αλλο; kicks και αποσταση 60 μετρα μπορει και περισσοτερο, επεσε ξερη με σκαγια στο στηθος και στο λαιμο. Ειναι απο τις τουφεκιες που ευχαριστιεσαι παρα πολυ και μενουν για παντα στο μυαλο σου.hunter.
JiVRYny.jpg
Ωραίος Άλεξ , η ρουφιάνα τι σου είναι;;!!
Μια παίρνεις και γεμίζεις, 700χλμ κανω σε μια μέρα και αν εχω πάρει έστω μια ,ειμαι ευτυχισμένος. Ειδικά φέτος έχουν πιάσει τόπο όλα τα χλμ.

Ωραίος Άλεξ , η ρουφιάνα τι σου είναι;;!!
Μια παίρνεις και γεμίζεις, 700χλμ κανω σε μια μέρα και αν εχω πάρει έστω μια ,ειμαι ευτυχισμένος. Ειδικά φέτος έχουν πιάσει τόπο όλα τα χλμ.
Χρονια πολλα Σπυρο και σημερα ηταν πολυ λιγα τα χλμ που εκανα καπου 10 συνολο γιατι πηγα σε κατι σπαρμενα να δω τι παιζει και ημουν τυχερος, αν παρεις μια ετσι μακρια νιωθεις αρχοντας μετα.well done.

Τότε βουτάω μια πετρα και της την πετάω.
..... ρε φιλαράκο τι το θέλεις το τουφέκι ....... πέτα πέτρες ;);)
.Στην προσπάθεια να την πιάσω , κατρακυλάμε και οι δυο μαζί.Φεύγω τσουλώντας πάνω απο 20μ μέσα σε κουμαριές,ρίκια και πουρνάρια ,κινδυνεύοντας να σπάσω χερι ,πόδι ακομη και να στραβωθώ.
τώρα να σου πω μπράβο ........ δεν στο λέω. Απλά μην το ξανακάνεις. Πολλές φορές πάει η στάμνα στη πηγή , αλλά μία φορά σπάει.

Τα μαζεμένα πουλιά των προηγούμενων ημερών δεν φάνηκαν καθόλου σήμερα.Ειχα μια ελπίδα μήπως περάδουν όπως χθες δτην 1 αλλά τζίφος.Κι αυτός ο κωλόκαιρος με το σιγανοψοχάλισμα και τις ομίχλες δεν βοήθησε καθόλου.
Τελικά μετά από εξαντλητική υπομονή η ώρα πήγε 2 και έχω πιάσει πόστο στο απογευματινό δρομολόγιο των πουλιών.Πλαγια με πυκνή βλάστηση και πολύ μικρά ανοίγματα σε ένα κομμάτι μπροστά μου.Απο το πουθενά σκάει μύτη μια και με αιφνιδιάζει.Της Ρίχνω και μένω με το ...όπλο να κοιτάει τον ουρανό.
Δεν είχαν όμως την ίδια τύχη οι δύο επόμενες που πέρασαν.Αν και με ταλαιπώρησαν λίγο να τις βρω στα βρεγμένα πυκνά αλλά χαλάλι τους.Για πάρτι τους και στο ποτάμι βούταγα.
Τις μάζεψα, τθα πήγα στον Ομπάμα δωράκι και ήρθα να ρίξω κοπριά στα κομματάκια μου.
Αύριο πάλι εκει αλλά δεν ξέρω τι καιρό θα κάνει αύριο και σε συνδυασμό με τους γουρουνάδες δεν ξέρω πώς θα τσουλίσει η μέρα.

Το αρχικό κοπαδάκι το οποίο στη συνέχεια μάζεψε και τις υπόλοιπες καριόλες.
PFm7l2R.jpg

F16 που πέρασαν ατουφέκιστα
oM23POp.jpg

ZoW2Mdz.jpg
ρε πατριώτη .. εγώ γιατι πιστεύω οτι στην τελευταία φωτό ειναι σε απόσταση βολής και εσυ το παίζεις national geographic ναουμε ???

ρε πατριώτη .. εγώ γιατι πιστεύω οτι στην τελευταία φωτό ειναι σε απόσταση βολής και εσυ το παίζεις national geographic ναουμε ???
Είναι ρε φίλε.Ομως τα πουλιά ήρθαν από ψηλά σαν βόλίδες ,πολύ χαμηλωμένα με τρομερή ταχύτητα και βουτανε στην χαράδρα Ίσα που γύρισα το όπλο και ασυναίσθητα πάτησα την σκανδάλη.
Η λήψη είναι από την καμερίτσα που ειχα στην κάνη και όχι από φώτ.μηχανή..

Παρ' ότι η μέρα ξεκίνησε ε ομίχλες και λίγη ψιχάλα ,εξελίχθηκε καλά.Ηλιος με λίγα σύννεφα διάσπαρτα και συννεφιασμένες τις κορφές των βουνών .
Πίστευα ότι μετά την χθεσινή μούχλα τα πουλιά θα παίζανε.Αυτο που αποδείχθηκε στην πορεία είναι ότι ο κύριος όγκος των πουλιών είναι εξαφανισμένος.Δεν κινήθηκε πάρα μια μονή και μια τετράδα η οποία κλάρωσε λίγο πιο πάνω.
Άκρα του τάφου σιωπή στα Τζουμέρκα βασιλεύει.Τα πουλιά τουφεκίστηκαν απο Σάββατο εως Δευτέρα και απο χθες έκοψαν.
Άντε τώρα μέχρι το απόγευμα να δω τι θα γίνει.Υπομονή έχω ,αλλά οι ελπίδες είναι λίγες.
Για αυτές τις ώρες της ατελείωτης προσμονής ,θα πρέπει να παίρνω μαζί μου καμιά αυθεντική ουκρανέζα να περνάμε ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα μας..banana.
Ασε που θα της μάθω και απόρτ !.buy buy.

Κοτσυφια για απογευματινο δεν εχει?
Ειναι ωραιο το καρτερακι του σε τετοια μερη!!
Τέτοια εποχή και δεν ακούγεται ούτε ένα μπαμ το απόγευμα.Δεν πετάει τίποτα.Αλλες φορές όταν επέστρεφα σταματούσε στο δρόμο για κάνα κοτσύφια η πήγαινα πάνω στο βουνό.
Δεν πετάει τίποτα.
Σήμερα σήκωσα 2 μπεκάτσες στον χωματόδρομο καθώς κατέβαινα .Αυτα ήταν φρεσκα πουλιά σιγουρα.

Status
Not open for further replies.
Back