Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πέτυχα κι εγω παρόμοια συζήτηση με ενα παλικάρι που έβαλε αγγελία και ζήταγε ανταλλαγή το anaconda mid range του, με long range....το τι σουρανε σε αυτον και σε όσους υποστήριζαν τις "μακρινές" τουφεκιες δεν μπορω να το περιγράψω, απίστευτες φραστικές επιθέσεις και ειρωνείες άνευ προηγουμένου.

Πέτυχα κι εγω παρόμοια συζήτηση με ενα παλικάρι που έβαλε αγγελία και ζήταγε ανταλλαγή το anaconda mid range του, με long range....το τι σουρανε σε αυτον και σε όσους υποστήριζαν τις "μακρινές" τουφεκιες δεν μπορω να το περιγράψω, απίστευτες φραστικές επιθέσεις και ειρωνείες άνευ προηγουμένου.
Ευτηχως που ανηκω στις εξαιρεσεις και δεν εχω facebook

Σε αυτο το ποστ έγινα εγω προσωπικά μαλλια Κουβάρια αλλα αυτον ηταν στην ομαδα κυνηγι2017..... Το καινουργιο ειναι στην φασσοπαρεα

Για τι όπλα μιλαμε ; .eat.
Διαβάστε τι μαλακίες γράφουν οι άσχετοι μαλακοπίτουρες στο φατσοβοβλίο.
" Όποιος μπορέσει να σκοτώσει φασα που θα κάθετε πάνω στα σύρματα πυλώνα ύψους 45 μέτρα θα κερδίσει τα 4 όπλα μου και τα δύο σκυλιά μου!!!!"
Θα του γραφα τι να τα κανει τα 4 όπλα αλλά δεν θέλω να ανοίξω διάλογο με κομπλεξικούς μικροτσούτσουνους του φατσοβιβλίου.
για flobert μιλάει ο άνθρωπος.... μην τον παρεξηγείτε χαχαχαχα!!.sarcastic.

Σε αυτο το ποστ έγινα εγω προσωπικά μαλλια Κουβάρια αλλα αυτον ηταν στην ομαδα κυνηγι2017..... Το καινουργιο ειναι στην φασσοπαρεα
Φαντάζομαι τι θα άκουσες κι εσύ...
Απλά δεν ασχολείσαι, δεν μπορείς να βάλεις στο κεφάλι κανενός τις εμπειρίες σου

Τελικά η σημερινή μέρα εξελίχτηκε για πολύ γερά νεύρα.Παρ' όλη την υπομονή μου κατάφεραν οι ρουφιάνες να με τρελάνουν.
Η ώρα κόντευε 1:15 και αποφασίζω να μετακινηθω αριστερά στην πλαγιά,Εκεί που χθες από τις 2 και για μισή ώρα πέρασαν όλα τα πουλιά σπασμένα σε τριάδες,πενταδες κλπ.
Μόλις λοιπόν φεύγω από το πόστο και κατηφορίζω ,ακριβώς εκει που καθόμουνα περνάνε όλες μαζί !Γυρω στα 40 πουλιά..fiurius.
Είναι η δεύτερη φορά που μου το έκαναν σήμερα .Αφού πέρασαν λοιπόν πιο ψηλά και λόγω της ώρας και του καιρού ,πίστεψα οτι άδικα θα κατεβω να τις περιμένω εκει που περνούσαν χθες στο δρομο για την κούρνια τους.Τελικά κατηφορίζω ,επιλέγω το που θα καθίσω και περιμένω .Η ώρα περνάει , ο καιρός κλείνει και ρίχνει χιονόνερο.Στις 2:40 και Αφού δεν έχει φανεί καμία,τα μαζεύω και ανηφορίσω.Μόλις κάνω γύρω στα 80μ σταματάω και κοιτάζω για λίγη ώρα από κει που τις περίμενα.Ξαφνικά βλέπω καμιά 10αροα να έρχονται και περνάνε από κει που καθόμουνα.Ταυτόχρονα μια ξεκομμένη είναι πιο κοντά μου και αποφασίζω να της ρίξω.Της Ρίχνω και την βλέπω να πέφτει τραυματισμένη.Δεν Ρίχνω δεύτερο να μην χαλάσω ίσως και κάποιες άλλες.Πριν ολοκληρωθεί η πτώση όμως ,πιάνω με την άκρη του ματιού κίνηση.Ηταν καμιά 30αριά πουλιά που πέρασαν κι αυτά εκεί που καθόμουνα..fiurius..hit..hit..hit.
Με τα νεύρα σαν χορδές από μπουζούκι υπερκουρδισμένες ,αρχισα τα μπινελίκια και κλωτσούσα οτι εβρισκα.
Είχαν καταφέρει αυτό που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά οι πουτανίτσες.Να με σμπαραλιάσουν στην κυριολεξία.
Πήγα βρήκα την τραυματισμένη και μαζί με την πρωινή, πήρα τον ανήφορο για τον Ομπάμα.
Μόλις έφτασα στο σπίτι και έκανα έναν καφέ αλλά μάλλον ηρεμιστικά θέλω τώρα.
Αυτό που θέλω τωρα σαν τρελός τις καριόλες να τις πετύχω ταβέρσα όλες μαζί και να είμαδτε στο ίδιο ύψος.Μόνο αυτό θα με γιάνει τώρα.....shoot.

Μπράβο ρε πατριώτη έτσι δώσε πόνο στις ξεκολιαρες.....

Την έκανα και εγώ τη βολτίτσα μου εχθές, πολύ το κρύο που έφαγα, λίγα τα πουλιά και πολύ οι μαλάκες με όπλα γιατί κυνηγοί δεν είναι...το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της μέρας το οποίο με σύγχυσε πραγματικά έχοντας φάει μπόλικο γιατί το σημείο ήταν σχεδόν ανήλιο, κατά της 2:30 σκάνε μύτη 2 τύποι 40αρηδες και πιάνουν δίπλα μου....στα 20 μέτρα....
Λέω ρε παιδιά έρχεστε και με βρίσκεται στο καρτέρι και κάθεστε και δίπλα??? Η απάντηση φυσικά αποστομωτική ...γιατί δικό σου είναι το βουνό??? τι να πεις....
Τέλος πάντων το καρτέρι το ξέρω και τα πουλιά θα έμπαιναν από μένα προς αυτούς οπότε λέω δεν γαμιέται...το πρωί μου περάσανε 4 φορές αλλά μέσα από τα δέντρα και με την πρωινή φωτεινότητα με ξεγέλασαν ότι ήταν ψηλά και δεν έριξα...
μετά από 10 λεπτά βλέπω το κοπάδι να γυρίζει από το φαΐ για να παίξει πριν πάει για κούρνια με πορεία γνωστή προς τις κοντινές ράχες όπου σπάει και αρχίζουν τα παιχνίδια στις πλαγιές, το ύψος 200 μέτρα και βάλε..οπότε ακούω πίσω μου τουφεκίδι, 8 τουφεκιες .asking.
γυρνάω και τους βλέπω να ξαναγεμίζουν...λέω τι κάνετε??? και απαντάει ο άλλος: δεν τις είδες τις φάσες???
τα μάζεψα και έφυγα...πραγματικά με εξόργισαν .hair.

Μήτσο κράτα γερά!!!
Εκανες μαλακια..επρεπε να αδειασεις πρωτος μονο κ μονο που ηρθαν κολλητα!:D

Διαβάστε τι μαλακίες γράφουν οι άσχετοι μαλακοπίτουρες στο φατσοβοβλίο.
" Όποιος μπορέσει να σκοτώσει φασα που θα κάθετε πάνω στα σύρματα πυλώνα ύψους 45 μέτρα θα κερδίσει τα 4 όπλα μου και τα δύο σκυλιά μου!!!!"
Θα του γραφα τι να τα κανει τα 4 όπλα αλλά δεν θέλω να ανοίξω διάλογο με κομπλεξικούς μικροτσούτσουνους του φατσοβιβλίου.
Ο συγκεκριμένος κάτι πήγε να πει αλλά έτσι όπως το έγραψε, έχασε το εν μέρη δίκιο που μπορεί να είχε.
Το καθιστό πουλί, ακόμα και στο μέγεθος της φασσας, στα 45 μέτρα δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση , για το 90% των όπλων που στέλνουν το κέντρο της τουφεκιάς, μισό ή ενα μέτρο πάνω από τον στόχο, σε μια τέτοια απόσταση.
Αυτό το σενάριο θέλει στήσιμο "ελεύθερου σκοπευτή" σε μέτρα όπλου, τσοκ, φυσιγγίου κτλ.

Ο συγκεκριμένος κάτι πήγε να πει αλλά έτσι όπως το έγραψε, έχασε το εν μέρη δίκιο που μπορεί να είχε.
Το καθιστό πουλί, ακόμα και στο μέγεθος της φασσας, στα 45 μέτρα δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση , για το 90% των όπλων που στέλνουν το κέντρο της τουφεκιάς, μισό ή ενα μέτρο πάνω από τον στόχο, σε μια τέτοια απόσταση.
Αυτό το σενάριο θέλει στήσιμο "ελεύθερου σκοπευτή" σε μέτρα όπλου, τσοκ, φυσιγγίου κτλ.
Γιαυτο το λογο εχω φτιαξει κοντακια σχεδον σε ολλα μου τα οπλα για μα ριχνουν ακριβως 50/50

Μητσαρα αν μπορεσεις κανε μου την καλη κ βγαλε μια φωτο αυτο το φιλύκη, γιατι ψαχνωντας το... δεν ειμαι κ τοσο σιγουρος ποιο ειναι!!! Ευχαριστωωωω
Η φωτο ειναι του ζωλο..... Φιλικι για καποιους.... Ζελινια η ονομασια σε εμας εδω.... Καρπός που τρελαινει τις ουκρανεζεςςςςς και τις φτανει σε οργασμό μεχρι να βρουν τον νταβατζη εξ αθηνων.... Χαχαχχαχαχα
A5j2fBX.jpg

Το καταλαβαίνω αυτό που λες Γιώργο και έτσι είναι.Ομως ο διάλογος γίνονταν στο ότι δεν πέφτει η φάσσα σ' αυτά τα μέτρα και γι αυτό χρησιμοποίησε το παράδειγμα των καλωδίων.

Σήμερα είπα να παίξω joker.Ειχε τζακ-ποτ και έδινε 40 ουκρανέζες έτοιμες για όλα..buy.
Κάθισα χαμηλότερα απ ότι τις προηγούμενες μέρες για να στριμώξω το κοπαδάι των 40 που περνάει κάθε μέρα.
Ο καιρός με ψιλόβροχο και ομίχλες και αυτό έδινε πιθανότητες να παίξουν σπασμένα πουλιά.Οντως από τις 8:20 άρχισαν να κινούνται κάποιες μονές και να πηγαινοέρχονται πολύ ώρα.Μερικά ζευγάρια αλλά και μια τετράδα έκαναν πολλές βόλτες.Αν ήμουν στο συνηθισμένο καρτέρι ,θα είχα ντουφεκίσει 3 με 4 πουλιά σίγουρα.Γύρω στις 9:30 ερχόταν από πίσω και δεξιά μου μια 4άδα και μάλλον έπιασε κάποια κίνηση του όπλου και δίπλωμα.Τότε τις κατάλαβα.Αυτές θα περνούσαν από πάνω μου.
Τέλος πάντων παπάρια το joker και τώρα θα πάω να παίξω άλλο που κληρώνει στις 2:30 μήπως και σταθώ πιο τυχερός.

Εσπασε η γκινια επιτελους, φυσιγγι percorso no6 τσοκ τι αλλο; kicks και αποσταση 60 μετρα μπορει και περισσοτερο, επεσε ξερη με σκαγια στο στηθος και στο λαιμο. Ειναι απο τις τουφεκιες που ευχαριστιεσαι παρα πολυ και μενουν για παντα στο μυαλο σου.hunter.
JiVRYny.jpg

Status
Not open for further replies.
Back