BIK
Banned
Φιλε σακη παλι με τσιροπουλια ασχολησε;

Φιλε σακη παλι με τσιροπουλια ασχολησε;
εση τραβας κανα ζωριιιιιι αντε μαζεβε τα μανιταριασου ταχα μπεκατσαααααςςςΦιλε σακη παλι με τσιροπουλια ασχολησε;![]()
........ μονόκαννο για φάσσες !!!!!!!!!!!!! ένα τεράστιο respect.Αφού οι φάσσες με έπιασαν κορόιδο σήμερα, στο γυρισμό άλλαξα φυσίγγιο, και πήρα ένα τσιχλάκι ... Από το ολότελα ...
![]()
Ακριβως το κωλοσκυλο.....αλλος την μαθαινει......αλλου παει τα πουλια.....αλλα θα την εξαπατησω και θα γινει κολλητη μουκι αλλου παει και το δινει ????![]()
Αμα βρεις αυριο τετοιες παρε με τηλ την πεμπτη να ερθω να τις βολεψουμε μαζι,αμα βρεις μπεκατσες μη μου πεις δεν με ενδιαφερουν αυτες,χορτατος ειμαι
Χρήστο είναι μέχρι να φάει τη τουφεκιά ο πρώτος.Κρίμα ρε Θόδωρε! Καλά τι γίνεται εκεί στα μέρη σας με τους μαλάκες; Μόδα το έχουν κάνει;
Βασίλη θέμα χρόνου είναι να γίνει το κακό δυστηχως.Κοιτάξτε. Το πρόβλημα θα λυθεί. Πότε δεν ξέρω, αλλά θα λυθεί όταν βρουν τους πρώτους τουμπανιασμένους σε κάνα ρέμα.
Disclaimer : ομιλω για πολιτικό τουμπανιασμα και καταδικαζω τη βία απ όπου κι αν προέρχεται
Βασίλη φανταστικό θέαμα οι βασιλισες το σούρουπο με το ψαλιδωτό πέταγμα.Το μονο ωραιο 2 μπεκατσες που περασαν απο τις 17.45 με διαφορα περιπου 2 λεπτων.
Το οπλο ηταν αδειο κι απολαμβανα το κονιακακι μου.Το συνηθιζω οταν αρχιζουν τα κρυα να πινω κονιακ μετα το απογευματινο κυνηγι στην φυση.
Σωστό και αυτό!Νικόλα βάλε και καμιά φωτογραφία να πάρουμε μάτι....![]()
Το συνηθιζω οταν αρχιζουν τα κρυα να πινω κονιακ μετα το απογευματινο κυνηγι στην φυση.
Νίκο το είπα σε σένα γιατί βαράς σχεδόν κάθε μέρα πουλάκια και θα παίρναμε και λίγο μάτι!Ηλία έχω παλαιό κινητό... (Άμα όμως αποκτήσω αυτή τη δυνατότητα στο μέλλον, θα το κάνω!)
στο Παλαιοχώρι σήμερα κάτι έγινε
![]()
Νίκο το είπα σε σένα γιατί βαράς σχεδόν κάθε μέρα πουλάκια και θα παίρναμε και λίγο μάτι!
πολιτικό τουμπανιασμα
Εννοώ ότι δεν θέλω να φάω καμία μήνυση με τον αντιρατσιστικο νόμο mornin cof.xm..xm..xm.... Αγαπητέ Βασίλη τι εννοείς ακριβώς...; Δεν σε "πιάνω"...
Τι λέει αυτός ο νόμος?Εννοώ ότι δεν θέλω να φάω καμία μήνυση με τον αντιρατσιστικο νόμο mornin cof
Ρε θα φάμε Μπαν για οφτοπικ πάλι, τσατ άμα θεςΤι λέει αυτός ο νόμος?
Δουλεύει ο άλλος μην αγχώνεσαι καθόλου....Ρε θα φάμε Μπαν για οφτοπικ πάλι, τσατ άμα θες![]()