Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άλλα 6 πουλάκια απόψε στο απογευματινό!

Αλλά τις τελευταίες 2 μέρες έχουν λιγοστέψει και περνάνε το τελευταίο μισάωρο! Ο λόγος, πιστεύω οι βροχές που έριξε: έχουν διασκορπίσει τα πουλιά και το ‘χουν ρίξει στο φαϊ των γαιοσκωλήκων…!

Η χειρότερη χρονιά της δεκαετίας... Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα....Γι αυτό χαλαρωστε κ απολαυστε την βόλτα όπως κ οπου μπορεί ο καθένας,την παρέα,το καλό κρασί κ τα μεζεδάκια... Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι μίζερη...Τζίμης:)

Τι ειπε τωρα ο φιλοσοφος!!!!!!!!!! Γιαννης:)
Γιάνναρε, σοφά λόγια για όσους ξέρουν από παρέα και ειδικότερα από κυνηγετική παρέα. Για τους υπόλοιπους μοιάζουν για Κινέζικα... .sarcastic.

Παντως ρε παιδια διαβ απο δω οτι δν εχει τπτ κ χαλια μαυρα κλπ....οντως εδω που ειμαι εγω μεχρι στιγμης τα πραγματα ειναι πιο μετρια απο περυσι..αν κ περιμενω τις επομενες μερες να σταθεροποιηθει ξ κατασταση κ εκει να πω με σιγουρια τι θα γινει φετος...ομως στην πατριδα μ πελοπονησσο,τωρα πριν λιγο μιλαγα με το κολλητο μ κ μ λεςι οτι γινεται ο κακος χαμος...μεχρι στιγμης εχει πολυ περισσοτερα πουλια απο περυσι..κ λεω καλα κανεις δν ειναι απο πελοπονησσο εδω μεσα γν το επιβεβαιωσει;;;;γτ δν μπορει να πιασαν ολες οι τσιχλεες μονο στην περιοχη που εμενα καποτε....

Ρε παιδιά έπαθα πλάκα πρωι πρωι.
Περιοχή Χαϊδάρι, να περνάνε τα κοτσύφια το ενα μπουλουκι πισω απ τ αλλο
Δεν θυμάμαι να το εχω ξανα δει αυτο στην περιοχη μου.
Σήμερα ειναι μεγαλο το πέρασμα

Μίλησα και με τον αδερφό μου που έχει πάει στο χωριό (Δίστομο) περνούν πουλιά αλλά πανύψηλα. Έχει και άπνοια και βράστα Χαράλαμπε. Για να δούμε πως θα πάνε τα παιδιά σήμερα.

Το πρωί έκατσα μια ώρα πριν τη δουλειά και όχι σε καθαρά μπασιαρικο μέρος έμπαιναν πουλια αλλά ψηλά πηρα 4 και 1 τσαρτσαρα τα Κένταυρος μαρεσαν σαν πρώτη εντύπωση σε νο9 με το 686 θα τα δω και με μπόλικες τουφεκιές
Πάντως από ότι έμαθα μπήκαν πουλια σήμερα εδώ ψηλά τα περισσότερα αύριο πιστευω θα Ναι Καλή μέρα αύριο θα κάτσω κάνα 2ωρο πριν την περδικα

Καλημερα απο τις ελιες! Πηγα το πρωι 1 ωρα σε μερος κοντα στο χωραφι που μαζευουμε σε υψωμα 300 περιπου μετρα.δεν ειναι κανενα σπουδαιο μερος αλλα αν μπουν πουλια περνουν και απο εκει καποια.ειδα καμια 15αρια τσιχλες δεξια -αριστερα τουφεκισα 2 που ηρθαν λιγο πιο κοντα αστοχησα και στις 2.δεν νομιζω γενικα στα Χανια να εγινε κατι ιδιαιτερο σημερα..

q0GEs28.jpg

.......... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , το πρώτο καλούτσικο μπάσιμο.

το κερασάκι στη τούρτα δύο πανέμορφα "ντουμπλεδάκια" με το select προς το τέλος που με "ανέβασαν" πάααααρα πολύ.

Το πρωί με υγρασία και λίγο κρύο ( 9 βαθμούς ) τα 28 γρ sporting δεν....... έχανα πουλιά αδικαιολόγητα. Μετά μόλις ανέβηκε λίγο η θερμοκρασία "θέριζαν".

Σήμερα εδώ κάτω παραλιακα κάτι έγινε 9 παρά έως 10 μισή πήρα 2 τσίχλες 2 κοτσιφια και θα πρεπε να πάρω άλλα τρία. Από βόρεια τρεις τσίχλες μαζί ήρθαν πήρα τη μια ψηλομενες. Τα άλλα τα πουλιά έρχονταν ανάποδα. Τα κοτσιφια έρχονταν 4 5 3 μαζί και πρώτη φορά τα είδα έτσι. Φυσίγγια F 32 FANTOM 9 N.
Τα πουλιά που έρχονται πάνω μου 90% τα παίρνω, αυτά που περνάνε πλάι με προβληματίζουν λίγο!!!

Τα πουλιά που έρχονται πάνω μου 90% τα παίρνω, αυτά που περνάνε πλάι με προβληματίζουν λίγο!!!

Ριχνει σωστα το οπλο σου, ειδικα στο πανω-κατω?

Ωραιοι, κ εδω ειχε μπασιμο κ κοτσυφια, εγω λογω υποχρεωσεων δεν πηγα...

Ριχνει σωστα το οπλο σου, ειδικα στο πανω-κατω?

Ωραιοι, κ εδω ειχε μπασιμο κ κοτσυφια, εγω λογω υποχρεωσεων δεν πηγα...
Στα 35 μέτρα που είχα κάνει κάποιες δοκιμές, τις έβλεπα λίγο πάνω αριστερά! Αλλά είχα και το F πάνω και τα κοτσύφια περνούσαν καλά όχι ψηλομενα!
Πώς να το δοκιμάσω?

Αρη συνηθως αυτο γινεται αν το οπλο μας τουφεκαει η ψηλοτερα η χαμηλοτερα απο οτι πρεπει, η αν βαζουμε λιγοετρη προκσοπευση, κατι ομως που υποσεινηδητα το αυτοδιορθωνουμε στην πορεια... Ριξε μερικες δοκιμες με αυθορμητη επωμιση στα 15 βηματα περιπου με φουλ, σε ενα χαρτι με ενα σημαδι σχεδιασμενο στο υψος πεεριπου των ματιων σου να δεις αν φευγουν ψηλα οι τουφεκιες... Σκοπος του φουλ ειναι να μην ανοιξει η τουφεκια, αλλα να παει μαζεμενη για να βγει καποιο συμπερασμα...

Ρε παιδιά έπαθα πλάκα πρωι πρωι.
Περιοχή Χαϊδάρι, να περνάνε τα κοτσύφια το ενα μπουλουκι πισω απ τ αλλο
Δεν θυμάμαι να το εχω ξανα δει αυτο στην περιοχη μου.
Σήμερα ειναι μεγαλο το πέρασμα
Οταν παω στο χωριό,θα φέρω πάνω το 36αρι το μονό με σιγαστήρα,του ξάδερφού μου και θα έρθω να κάτσουμε στην ταράτσα,να τα βαράμε από κει.:D:D

Αρη συνηθως αυτο γινεται αν το οπλο μας τουφεκαει η ψηλοτερα η χαμηλοτερα απο οτι πρεπει, η αν βαζουμε λιγοετρη προκσοπευση, κατι ομως που υποσεινηδητα το αυτοδιορθωνουμε στην πορεια... Ριξε μερικες δοκιμες με αυθορμητη επωμιση στα 15 βηματα περιπου με φουλ, σε ενα χαρτι με ενα σημαδι σχεδιασμενο στο υψος πεεριπου των ματιων σου να δεις αν φευγουν ψηλα οι τουφεκιες... Σκοπος του φουλ ειναι να μην ανοιξει η τουφεκια, αλλα να παει μαζεμενη για να βγει καποιο συμπερασμα...
Θα το πράξω να δω και το όπλο!.well done.

Status
Not open for further replies.
Back