Κόβει κόβει..Τι εννοείς γέροντα, τα φυσίγγια; .xm.
Εντάξει είπαμε....σιγά μην ρίξω και χάρτινα
Μου έχει μείνει μια κούτα Κένταυρος από το καλοκαίρι και θέλω να δω αν κόβει μακριά η αριστερή .ha ha ha.
Κόβει κόβει..Τι εννοείς γέροντα, τα φυσίγγια; .xm.
Εντάξει είπαμε....σιγά μην ρίξω και χάρτινα
Μου έχει μείνει μια κούτα Κένταυρος από το καλοκαίρι και θέλω να δω αν κόβει μακριά η αριστερή .ha ha ha.
Χρήστο οσοι κυνηγούν τσιχλα έχουν και τα τυχερα τους αναφορικά με συναντησεις..Μπράβο Γιώργο,ωραία και η φωτογραφία!
Αλλά όχι και "τρελή φόλα" ρε συ, εμάς μας βγαίνει η πίστη για μια γαλάζια στα μπασίματα...
Ώρες ολόκληρες να τις περιμένεις,να περνάνε αλλού και όταν τύχει και σου περάσουν συνήθως κάτι θα κάνεις!!
Από τις 26/10 λογικά,έρχονται τα καλύτερα!
Και σήμερα το πρωί.
Μία από τα ίδια ..ούτε πολλά τα λες ούτε λίγα.
Εκπληξη χθεσινο απογευματινό με πάρα πολλά πουλιά ,σε μεγάλο ύψος μεν.Αλλα παρά πολλά .
Πηρε φωτια η παρτουζοισπανιδα....λεγε φυσιγγια και τσοκ...αλλιως θα γινω κακος και θα λεω οτι τα ριξες με το σουγια...
Ναι φίλε αυτό ήταν.Οτι μπήκε τις προηγούμενες ημέρες σιγά σιγά φεύγει.δεν υπάρχει νερό πουθενά.Τραγικη κατάστασηΠερικλή μετατόπιση ήτανε και όχι ανέβασμα!!![]()
Ωραια φωτογραφια..
Απόστολε, πολύ όμορφη η φωτό σου!
Φιλαρακι κανουνε φιγουρα με τα πουλια μου ....Ποιός την απορταρησε αυτή;
Και γαμώ τις φωτογραφίες φίλε!!!! Μπράβο!
Κρητηκιε τις μαμησαμε παλι σημεραha haaaΚεντρικη Ευβοια σημερα παρεα με Φιλιπ και jonny .....μεχρι τις 9 ωρα τρελο περασμα ,9.30 καθησαμε να ξαποστασουνε στην σκια ενος δρυς 450 ετων οπως εγραφε μια ταμπελα διπλα σε ενα γραφικο εκκλησακι του Ιωαννου του θεολογου. Αλλαξαμε φανελες γιατι ειμασταν μουσκεμα απο τημ αγωνια και τον καυτο ηλιο...τις ΚΑψαααμεεε !!!.pop.
Αραγε αυτο το δεντρο ποσα περασματα τσιχλας να εχει δει ;;;..δεν μπορω να φανταστω, εκεινο που ξερω σιγουρα ειναι οτι σημερα στην μνημη του δεν κατεγραψε τιποτα..
ΥΓ. Ευρι τα φυσιγγια " τσιχλα" τα δοκιμασα σε γευση φραουλας φοβερα..
ha haaa
Ρε φιλαρακι σαν πολλα μας τα λες!!! δηλαδη ποσα πουλια εχεις εσυ.xm.Φιλαρακι κανουνε φιγουρα με τα πουλια μου ....![]()