Καλημερα!!Για δωστε ρε παιδια μια πρωτη ανταποκριση απο Αττικη σε μας που δουλευουμε!!Μας εχει φαει η αγωνια!!!Μεχρι την Φιλαδελφεια ακουγονται τα σμπαρα!!

Τζάμπα την αγωνία φίλε μου, ΒΑ Αττική σήμερα ήταν με διαφορά η πιο ήσυχη ημέρα. Τα καρτέρια γεμάτα και μέχρι τις 8.30 άκουσα με το ζόρι 15-20 τουφεκιές (από τουλάχιστον 15 κυνηγούς). Ούτε πιασμένα ανέμισαν αλλά ούτε και μπήκαν πουλιά. Με αρκετή τύχη πήρα μια τσίχλα και μια κοτσυφίνα και αστόχησα σε μια τσίχλα, που παρά τις αξιότιμες προσπάθειες της μπει στην πουλιάστρα μου, εγώ δεν της έκανα το χατήρι και συμμετείχα στους γαμήλιους εορτασμούς του Καραγκίοζη.Καλημερα!!Για δωστε ρε παιδια μια πρωτη ανταποκριση απο Αττικη σε μας που δουλευουμε!!Μας εχει φαει η αγωνια!!!Μεχρι την Φιλαδελφεια ακουγονται τα σμπαρα!!
![]()
Να του πει κάποιος να κατοχυρώσει την πατέντα,μην του κλέψει και κανείς τέτοια μεγάλη ιδέα.
Μερικές φορές είναι πραγματικά να απορείς.xm..
Αττική φιλεΣυνάδελφοι πιστεύω καλά είναι να βάζουμε και Νομό για να έχουμε μία εικόνα για τα μπασιματα.
Στεφανε και εγω τα ιδια μια εκοψα και τρεις για της αλεπες ζωντανες οι ατιμες μια την ξεφτουριασα και επεσε σε κατι πυκνα ζωντανη τι να πω.Ομαδουλες ψηλωμενες 3-4 πουλιων απο Β.Ευβοια προς Γλυφα! Συνολικα 30 πουλια. Ελαχιστα τα πιασμενα! Απιστευτη πρωινη πυκνη ατμοσφαιρα, να ξεπουπουλιαζει πουλι στα 20 μετρα και να φευγει κοψοφτερο!
Ναι μωρε επρεπε να βαλω ενα νουμερο κατω στα σκαγια μεχρι να βγει ο ηλιος. Αλλα ειχα πυριτιδ c7 και πιστευα θα μαι καλα με την υγρασια!Στεφανε και εγω τα ιδια μια εκοψα και τρεις για της αλεπες ζωντανες οι ατιμες μια την ξεφτουριασα και επεσε σε κατι πυκνα ζωντανη τι να πω.
Εχω παρει και ενα καινουργιο τουφεκι κα ακομα ψαχνομαι.
Μπραβο για την φασσαραααΤο γέρο πλάγιο έδειξε ωστόσο τα δόντια του
Περικλή μετατόπιση ήτανε και όχι ανέβασμα!!Και σήμερα το πρωί.
Μία από τα ίδια ..ούτε πολλά τα λες ούτε λίγα.
Εκπληξη χθεσινο απογευματινό με πάρα πολλά πουλιά ,σε μεγάλο ύψος μεν.Αλλα παρά πολλά .