Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα!!Για δωστε ρε παιδια μια πρωτη ανταποκριση απο Αττικη σε μας που δουλευουμε!!Μας εχει φαει η αγωνια!!!Μεχρι την Φιλαδελφεια ακουγονται τα σμπαρα!!
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Τζάμπα την αγωνία φίλε μου, ΒΑ Αττική σήμερα ήταν με διαφορά η πιο ήσυχη ημέρα. Τα καρτέρια γεμάτα και μέχρι τις 8.30 άκουσα με το ζόρι 15-20 τουφεκιές (από τουλάχιστον 15 κυνηγούς). Ούτε πιασμένα ανέμισαν αλλά ούτε και μπήκαν πουλιά. Με αρκετή τύχη πήρα μια τσίχλα και μια κοτσυφίνα και αστόχησα σε μια τσίχλα, που παρά τις αξιότιμες προσπάθειες της μπει στην πουλιάστρα μου, εγώ δεν της έκανα το χατήρι και συμμετείχα στους γαμήλιους εορτασμούς του Καραγκίοζη.

Απογευματινό καρτέρι για τσιχλοκότσυφα εχτες σε γνωστο τσιχλοτόπι, στο Διαλεκτο Καβάλας. Έκατσα απο 17:00 εως και 19:00. Ειδα 2 κοτσυφια και 2 τσίχλες που δεν μου έδωσαν ευκαιρία για τουφεκιά. Αλλος ενας συνάδελφος ηταν σε διπλανο καρτέρι και έριξε 2 τουφεκιές.
Περιμένουμε να πιάσουν τα κρυα και βλέπουμε....

Μολις γύρισα και εγω.Το πρώτο καλο μπασιμο αλλα πολυ μικρό μονο 25
-30 λεπτα εγινε.Τα τσιχλονια κοπαδιαστα και ψηλωμενα.Μονο αυτην καταφεραμε δυστυχώς λογο του οτι ημασταν χαμηλα.Καλα ηταν παντός.Αναμένουμε αυριο να κανουμε κανα καλο μπουκετακι πρωτα ο Θεος.Τα φυσίγγια του Ρουμελιώτη φωτια και με την υγρασία που ειχε το πρωί!

καλημερα κυριοι.επιτελους το ματωσαμε το εργαλειο.τα πουλια λιγα εως αφαντα και σαν να μην εφτανε αυτο ητανε αριστερα μου αλλα μακρια μου δυστυχως 3-4 παληκαραδες με μηχανακι και τα πουλια πηγαιναν ολα εκει.μια κακομοιρα ακουσα ξαφνικα αριστερα μου και παρολο που η τουφεκια δεν ηταν πανω απο 25 μετρα το kicks lf δεν την χαλασε περιεργως κι ευτυχως
aTAPwV1.jpg

Ομαδουλες ψηλωμενες 3-4 πουλιων απο Β.Ευβοια προς Γλυφα! Συνολικα 30 πουλια. Ελαχιστα τα πιασμενα! Απιστευτη πρωινη πυκνη ατμοσφαιρα, να ξεπουπουλιαζει πουλι στα 20 μετρα και να φευγει κοψοφτερο!
Στεφανε και εγω τα ιδια μια εκοψα και τρεις για της αλεπες ζωντανες οι ατιμες μια την ξεφτουριασα και επεσε σε κατι πυκνα ζωντανη τι να πω.
Εχω παρει και ενα καινουργιο τουφεκι κα ακομα ψαχνομαι.

Λοιπόν αυτό το σημερινό απίστευτο, τσίχλες ελάχιστες προς τίποτα, άσε που πέρναγαν ανάποδα.
Εκεί που καθόμουν να σου δύο χήνες, ούτε 60 μέτρα, ρίχνω με τα οκταρια γυρνάνε, κάνουν κύκλο και ξανά από πάνω μου, τα μόνα χοντρά κάτι εξαρια και αυτά στο αυτοκίνητο, γεμίζω και ξαναριχνω, ε! βαρέθηκαν και αυτές...
Στη συνέχεια εκεί που με πήρε ο ύπνος και εγειρα να σου πέντε έξι φασες τις χαιρετισα και αυτές, ήταν λίγο μακριά αλήθεια είναι.
Μετά από όλα αυτά τα μάζεψα και έφυγα, δεν θα με τρελάνουν εμένα τα κολοπουλα. .vert funny..crying smile.
Υπάρχουν και μάρτυρες σ αυτή την κωμωδία, αν θέλουν το επιβεβαιώνουν.

Στεφανε και εγω τα ιδια μια εκοψα και τρεις για της αλεπες ζωντανες οι ατιμες μια την ξεφτουριασα και επεσε σε κατι πυκνα ζωντανη τι να πω.
Εχω παρει και ενα καινουργιο τουφεκι κα ακομα ψαχνομαι.
Ναι μωρε επρεπε να βαλω ενα νουμερο κατω στα σκαγια μεχρι να βγει ο ηλιος. Αλλα ειχα πυριτιδ c7 και πιστευα θα μαι καλα με την υγρασια!

Χαιρετω απαντες..
Μαυρα χαλια κ σημερα,καμια δεκαρια τσιχλες φανηκαν τριγυρω κ τερμα..
Απο δευτερα δινει κατι βροχες,για να δουμε μην αλλαξει κατι..
Το γέρο πλάγιο έδειξε ωστόσο τα δόντια του
Μπραβο για την φασσαρααα.RESPECT.
Και γιατι να μην τα δειξει,δεν ειναι ολοι οι γεροι φαφουτηδες εχουν κ κατι δονταρες αστα να πανε...sarcastic.
Ειχες καιρο να το κυνηγησεις κ μολις το αποφασισες σε ανταμειψε...my man.

Και σήμερα το πρωί.
Μία από τα ίδια ..ούτε πολλά τα λες ούτε λίγα.
Εκπληξη χθεσινο απογευματινό με πάρα πολλά πουλιά ,σε μεγάλο ύψος μεν.Αλλα παρά πολλά .
Περικλή μετατόπιση ήτανε και όχι ανέβασμα!!.hunter.1

Status
Not open for further replies.
Back