Εγώ θα τον ακούσω τον φίλο μου!δοκιμάστε Ρουμελιώτη αξίζει και για τα €5,3 και σαν φυσίγγι,,,,πάρτε τώρα γιατί στα μπασίματα δεν ξέρω αν θα προλαβαίνει να γεμίζει ήδη έχει πρόβλημα,,,για Αθήνα που γνωρίζω από φίλους έχουν έρθει κούτες
Εγώ θα τον ακούσω τον φίλο μου!δοκιμάστε Ρουμελιώτη αξίζει και για τα €5,3 και σαν φυσίγγι,,,,πάρτε τώρα γιατί στα μπασίματα δεν ξέρω αν θα προλαβαίνει να γεμίζει ήδη έχει πρόβλημα,,,για Αθήνα που γνωρίζω από φίλους έχουν έρθει κούτες
5.3 τα F 32; τα30αρια του και αυτα με granual ειναιδοκιμάστε Ρουμελιώτη αξίζει και για τα €5,3 και σαν φυσίγγι,,,,πάρτε τώρα γιατί στα μπασίματα δεν ξέρω αν θα προλαβαίνει να γεμίζει ήδη έχει πρόβλημα,,,για Αθήνα που γνωρίζω από φίλους έχουν έρθει κούτες
Granular.5.3 τα F 32; τα30αρια του και αυτα με granual ειναι
Τα δοκίμασες καθόλου Παύλο αυτά που πήρες;του Κουτουζή τα Fantom
Fanton F32 εχουν €6 με Granular
Fantom Tordo 31gr έχουν €5,5 με psb5
Fantom S4 32gr €6,5
30γρ..για ρουβελια θα πασΠαρηγγειλα τα ρουμελιωτικα, ηθελα να δοκιμασω τα saga, και αγορασα τα tordo 30gr τελικα .ha ha ha..ha ha ha.
Ποια ρουμελιωτικα ρε;Παρηγγειλα τα ρουμελιωτικα, ηθελα να δοκιμασω τα saga, και αγορασα τα tordo 30gr τελικα .ha ha ha..ha ha ha.
Εγώ θα τον ακούσω τον φίλο μου!
Τα δοκίμασες καθόλου Παύλο αυτά που πήρες;
Πέρασα μια βόλτα από κει , φαίνεται εντάξει με μια ματιά τουλάχιστον, αλλά δε πήρα κάτι!
http://fantomoutdoors.gr
Ευχαριστώ Παύλο!
Λες αντί για τσίχλες να κυνηγάμε τον Παύλο;Κι εγώ τον άκουσα οπότε αν είναι να τον πάρουμε στο κυνήγι και οι δύο..!
Πέρα απ'την πλάκα μίλησα ξανά σήμερα με Ρουμελιώτη επειδή ήθελα να προσθέσω άλλα 10 κουτιά στην παραγγελία μου.. Πρέπει να γεμίζει σαν τρελός ο άνθρωπος.. Τον άκουσα σχεδόν απελπισμένο. Αν κάποιος θέλει να παραγγείλει για να έχει για τα μπασίματα, καλό θα είναι να το κάνει τώρα για να είναι σίγουρος ότι θα παραλάβει έγκαιρα..
Λιακο λιακο.. Του ρουμελιωτη ρεΠοια ρουμελιωτικα ρε;
Εμένα αυτο το φόρτο γιατι με αγχώνει ρε παιδιά, φυσίγγια ειναι και θελουν προσοχη και ευλάβειαΚι εγώ τον άκουσα οπότε αν είναι να τον πάρουμε στο κυνήγι και οι δύο..!
Πέρα απ'την πλάκα μίλησα ξανά σήμερα με Ρουμελιώτη επειδή ήθελα να προσθέσω άλλα 10 κουτιά στην παραγγελία μου.. Πρέπει να γεμίζει σαν τρελός ο άνθρωπος.. Τον άκουσα σχεδόν απελπισμένο. Αν κάποιος θέλει να παραγγείλει για να έχει για τα μπασίματα, καλό θα είναι να το κάνει τώρα για να είναι σίγουρος ότι θα παραλάβει έγκαιρα..
Αν έχω καταλάβει σωστα, αναλογα την μηχανή και ανάλογα την ταχύτητα που την δουλεύειτι διακυμάνσεις ; μηχανή τα κόβει με στοιχεία που τις έχουν δώσει,πάντα η ίδια γόμωση δεν βγαίνει ;
Ήταν να παραλάβω την εβδομάδα που πέρασε και μου είπε ότι τα καθυστέρησε επειδή δεν θέλει να κάνει βιαστικά γεμίσματα..