Γιατρέ εγώ έβλεπα ότι τφεκούσα αγριόγατες.
Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν είναι και στην ρυθμιστική.ha haaa

Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν είναι και στην ρυθμιστική.ha haaa

Αρρωστακια όλοι.. κ εγω έβλεπα ότι τουφεκαγα τσιχλες χτες βράδυ.....
είναι λίγο off topic αλλά κολλάει με το αρρωστάκια ... και το τι βλέπουμε τις νύχτες.
πιο παλιά , όταν ήμουν νέος είχα τρελλο κόλλημα με το ψαροντούφεκο. Μιλάμε για μεγάλο κόλλημα ......... χιόνιζε και εγώ 8 ώρες στο νερό.
εξιστορεί λοιπόν η γυναίκα μου.
....... ένα βράδυ εκεί που κοιμόμουν ξαφνικά αισθάνομαι το κρεββάτι να κουνιέται.
πετάγομαι τρομαγμένη , νομίζωντας ότι κάνει σεισμό.
- Γιώργο ξύπνα σεισμός .
Κοιτάω στο κρεββάτι πουθενά ο Γιώργος. Το κρεββάτι να συνεχίσει να "κουνάει"
Κάνω έτσι ρε παιδιά και τι να δώ . Ο Γιώργος στριμωγμένος κάτω από το κρεββάτι να χτυπιέται.
- Ρε συ τι κάνεις εκεί ???
- Άσε με , μη μου μιλάς ( απαντάω εγώ ) έχει βραχώσει ο ροφός και δεν βγαίνει ...........
Εδώ υπήρξαν μέρες πέρυσι που γινόταν κακός χαμός από γερακοτσιχλες στα Μέγαρα.... πιστευω θα κάνουμε αρκετά χρόνια να ξαναδούμε τέτοια σεζόν....μακάρι να κάνω λάθος!Αυτό που είδατε στο βίντεο συμβαίνει σε όλους τους κάμπους του Έβρου μόλις χιονίσει πολύ σε ορεινά και λίγο στα πεδινά.![]()
είναι λίγο off topic αλλά κολλάει με το αρρωστάκια ... και το τι βλέπουμε τις νύχτες.
πιο παλιά , όταν ήμουν νέος είχα τρελλο κόλλημα με το ψαροντούφεκο. Μιλάμε για μεγάλο κόλλημα ......... χιόνιζε και εγώ 8 ώρες στο νερό.
εξιστορεί λοιπόν η γυναίκα μου.
....... ένα βράδυ εκεί που κοιμόμουν ξαφνικά αισθάνομαι το κρεββάτι να κουνιέται.
πετάγομαι τρομαγμένη , νομίζωντας ότι κάνει σεισμό.
- Γιώργο ξύπνα σεισμός .
Κοιτάω στο κρεββάτι πουθενά ο Γιώργος. Το κρεββάτι να συνεχίσει να "κουνάει"
Κάνω έτσι ρε παιδιά και τι να δώ . Ο Γιώργος στριμωγμένος κάτω από το κρεββάτι να χτυπιέται.
- Ρε συ τι κάνεις εκεί ???
- Άσε με , μη μου μιλάς ( απαντάω εγώ ) έχει βραχώσει ο ροφός και δεν βγαίνει ...........
Κοίτα μην σου περάσει και δεν το πάρεις και το πάρει η γυναίκα....μετά δεν σε σώζει κάνεις! χαχαχαχαχΧαχα χτες η γυναικα μου μου έλεγε οτι έβλεπε στο όνειρο της πως είχαμε παει για αγριογούρουνο!! Χαχα της το εχω περάσει υποσυνείδητα!
Δεν σε σώζει κάνεις από το κράξιμο τους....φτιάξε εικόνα με το σκηνικό.... χαχαχαχαχΠω πω ντροπή, σαν να βλεπω τους γουρουναδες να παίρνουν το οπλο απο τα χερια μου και να το δίνουν σε αυτη!
Ήρεμα Στέφανε....είναι πολύ νωρίς ακόμα!!!Ειδα να αρχιζουν τα ποσταρισματα για τσιχλα και λεω τι εγινε εδω περα! Ταράχτηκα! Χαχαχαχα
στο χωριό της θέλει να πάει και στο λέει με τρόποΧαχα χτες η γυναικα μου μου έλεγε οτι έβλεπε στο όνειρο της πως είχαμε παει για αγριογούρουνο!! Χαχα της το εχω περάσει υποσυνείδητα!
Τελικά George πως τον ...μαγειρέψατε το ροφό;
τελικά όλα εντάξει με τον ροφό;
στο χωριό της θέλει να πάει και στο λέει με τρόπο![]()
Τελικά George πως τον ...μαγειρέψατε το ροφό;
Αν δεν τον έχεις κάνει, δες την συνταγή για ψάρι μπιάνκο (ειναι απο το Ιόνιο).
Και αν σου πετύχει, ανέβασε την στο HL στο κατάλληλοmy man.
Υ/Γ προς την σεβαστή Διεύθυνση :
Να μας επιτραπούν τα offΚάπως πρέπει να ....ζεσταθούμε και εμείς οι τσιχλάδες
![]()