Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αρρωστακια όλοι.. κ εγω έβλεπα ότι τουφεκαγα τσιχλες χτες βράδυ.....

είναι λίγο off topic αλλά κολλάει με το αρρωστάκια ... και το τι βλέπουμε τις νύχτες.

πιο παλιά , όταν ήμουν νέος είχα τρελλο κόλλημα με το ψαροντούφεκο. Μιλάμε για μεγάλο κόλλημα ......... χιόνιζε και εγώ 8 ώρες στο νερό.

εξιστορεί λοιπόν η γυναίκα μου.

....... ένα βράδυ εκεί που κοιμόμουν ξαφνικά αισθάνομαι το κρεββάτι να κουνιέται.
πετάγομαι τρομαγμένη , νομίζωντας ότι κάνει σεισμό.
- Γιώργο ξύπνα σεισμός .
Κοιτάω στο κρεββάτι πουθενά ο Γιώργος. Το κρεββάτι να συνεχίσει να "κουνάει"
Κάνω έτσι ρε παιδιά και τι να δώ . Ο Γιώργος στριμωγμένος κάτω από το κρεββάτι να χτυπιέται.
- Ρε συ τι κάνεις εκεί ???
- Άσε με , μη μου μιλάς ( απαντάω εγώ ) έχει βραχώσει ο ροφός και δεν βγαίνει ...........

είναι λίγο off topic αλλά κολλάει με το αρρωστάκια ... και το τι βλέπουμε τις νύχτες.

πιο παλιά , όταν ήμουν νέος είχα τρελλο κόλλημα με το ψαροντούφεκο. Μιλάμε για μεγάλο κόλλημα ......... χιόνιζε και εγώ 8 ώρες στο νερό.

....... ένα βράδυ εκεί που κοιμόμουν ξαφνικά αισθάνομαι το κρεββάτι να κουνιέται.
- Γιώργο ξύπνα σεισμός .
Κάνω έτσι ρε παιδιά και τι να δώ . Ο Γιώργος στριμωγμένος κάτω από το κρεββάτι να χτυπιέται.
- Άσε με , μη μου μιλάς ( απαντάω εγώ ) έχει βραχώσει ο ροφός και δεν βγαίνει ...........
.very happy.

Αυτό που είδατε στο βίντεο συμβαίνει σε όλους τους κάμπους του Έβρου μόλις χιονίσει πολύ σε ορεινά και λίγο στα πεδινά. :)
Εδώ υπήρξαν μέρες πέρυσι που γινόταν κακός χαμός από γερακοτσιχλες στα Μέγαρα.... πιστευω θα κάνουμε αρκετά χρόνια να ξαναδούμε τέτοια σεζόν....μακάρι να κάνω λάθος!

- Γιώργο ξύπνα σεισμός .
.vert funny..RESPECT.
τελικά όλα εντάξει με τον ροφό;

Χαχα χτες η γυναικα μου μου έλεγε οτι έβλεπε στο όνειρο της πως είχαμε παει για αγριογούρουνο!! Χαχα της το εχω περάσει υποσυνείδητα!
Κοίτα μην σου περάσει και δεν το πάρεις και το πάρει η γυναίκα....μετά δεν σε σώζει κάνεις! χαχαχαχαχ

.vert funny..RESPECT.
τελικά όλα εντάξει με τον ροφό;
Τελικά George πως τον ...μαγειρέψατε το ροφό;;)
Αν δεν τον έχεις κάνει, δες την συνταγή για ψάρι μπιάνκο (ειναι απο το Ιόνιο).
Και αν σου πετύχει, ανέβασε την στο HL στο κατάλληλο topic.my man.

Υ/Γ προς την σεβαστή Διεύθυνση :
Να μας επιτραπούν τα off topic. Κάπως πρέπει να ....ζεσταθούμε και εμείς οι τσιχλάδες ;)

Last edited:
Τελικά George πως τον ...μαγειρέψατε το ροφό;;)
Αν δεν τον έχεις κάνει, δες την συνταγή για ψάρι μπιάνκο (ειναι απο το Ιόνιο).
Και αν σου πετύχει, ανέβασε την στο HL στο κατάλληλο topic.my man.

Υ/Γ προς την σεβαστή Διεύθυνση :
Να μας επιτραπούν τα off topic. Κάπως πρέπει να ....ζεσταθούμε και εμείς οι τσιχλάδες ;)

......τώρα αν σου πω ότι για μία ολόκληρη εβδομάδα με έπρηξε να πάμε να με δει γιατρός .....evil. .evil.

Καλησπέρα στην παρέα απο τα καλοκαιρινά Χανιά τσι Κρήτης.
Σήμερα ήταν αυγουστιάτικη ημέρα......ελπιζω φέτος τα τσιχλόνια να είναι όπως πέρυσι να γίνει της κολάσεως........shoot..shoot..shoot.

Πάμε να φτιαχτούμε λίγο

Η καντεμιά συνεχίζεται.....όταν χτυπήσει το τηλέφωνο για κάτι καλό θα κάνω πάρτι.........hit..hit.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back