ΒΙΝΤΕΑΡΑ.Αντε να αρχίσουν να έρχονται γιατί θα ξεχάσω να τουφεκάω
Θεός!!!!........ αυτό στο τέλος , με το όπλο που "καπακώνει" το τραυματισμένο πουλί για να μην φύγει .......... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Ο νόμος ειναι νο 5347 παραγραφος 44β του ποινικου κωδικαΩραίο βίντεο!ξέρουμε νόμο?
Ο νόμος ειναι νο 5347 παραγραφος 44β του ποινικου κωδικα![]()
Δεν μενει τιποτα ορθιοha haaa........... δεν παιζόσαστε με τίποτα .......... ούτε ένα τόνο δεν αφήνετε να πέσει κάτω. Αμέσως να πυροβολήσετε ....... .shoot. .shoot. .shoot.
Γιατί ρε? Φέτος έχεις σκοπό να τα πετυχαίνεις?μακαρι και φετος να ειναι σαν την προηγουμενη σεζον.
ΧαχαχχαχαχαχαχαχαΓιατί ρε? Φέτος έχεις σκοπό να τα πετυχαίνεις?![]()
Στα σχόλια αναφέρει απλά Θράκη.Ωραίο βίντεο!ξέρουμε νόμο?
Καλο τουφέκι ο τύπος αλλα ειχε πολλα ζωντανά. Με κάμερα 120 μοιρών που νομίζω οτι εχει οι αποστάσεις των περισσότερων πουλιών ειναι μεσαίες επομενως είτε δεν ηταν πανω στα πουλιά είτε τα φυσιγγια του δεν έκαναν και πολυ.
Καλο τουφέκι ο τύπος αλλα ειχε πολλα ζωντανά. Με κάμερα 120 μοιρών που νομίζω οτι εχει οι αποστάσεις των περισσότερων πουλιών ειναι μεσαίες επομενως είτε δεν ηταν πανω στα πουλιά είτε τα φυσιγγια του δεν έκαναν και πολυ.
Σωστος ο φίλος!εμένα πάντως δεν με χάλασε αυτό με τα ζωντανά.
εμένα με χάλασε που δεν το ξέρω το παληκάρι να πάμε μαζί για γερακότσιχλες .![]()
![]()
![]()
Σωστος. Ας μου στειλει πμ εμενα. Με σπουπερ ποζε και γω θα τις λιανισουμε. Θα τις φρεμαρει αυτος ια τις τελειωνω εγω. Εεεερεεεεε φαβλες....