N
Nikolis
Βρε Πάνο υπάρχει περίπτωση να τα παρατήσουν οι γονείς τους, δεν πρέπει να τα ακουμπάμε. Αν γίνει κατι τέτοιο πήγαινε τους φαγητό να μην ψωφίσουν.
Α οκ ! Τωρα το είδα οτι τα υιοθέτησες

Tο ίδιο σκηνικό ακριβώς, αγαπητέ φίλε, μου μετέφερε πριν από αρκετές ημέρες και ένας φίλος και συγκυνηγός μου, από τη βιοτεχνία που ο ίδιος διατηρεί έξω από τη Λιβαδειά...!Τα κοτσυφια ειναι τοσα πολλα πλεον κ εξοικειωμενα, που εχουν αρχισει να κανουν φωλιες κ σε εσωτερικους χωρους, οπως το εργοστασιο στο οποιο δουλευω!! Τα παρακουλουθω καθημερινα να μπαινουν απο ενα σπασμενο τζαμι....what..what.
...Εγώ πέρυσι αυτό έκανα με τους ντοπιάρηδες κοτσυφάδες...! Τους ξεκίνησα από 20 Αυγούστου (μαζί με κάτι λιγοστά τρυγονάκια) και από τις 15 του Σεπτέμβρη ακόμα καλύτερα, που ανέβηκα και λίγο πιο ψηλά!Είναι γεμάτη η Ελλάδα κοτσύφια,μας βλέπω έναρξη να το ρίχνουμε σε δαυτα!
Σε αμπελακι τους κυνηγησες;...Εγώ πέρυσι αυτό έκανα με τους ντοπιάρηδες κοτσυφάδες...! Τους ξεκίνησα από 20 Αυγούστου (μαζί με κάτι λιγοστά τρυγονάκια) και από τις 15 του Σεπτέμβρη ακόμα καλύτερα, που ανέβηκα και λίγο πιο ψηλά!
Μέχρι να έρθουν οι "εισαγόμενοι" φίλοι τους προς τα τέλη του Οκτώβρη, μετρούσα, ήδη, μερικές δεκάδες από τους "ντόπιους" στην κατάψυξη...!
Έτσι, για να "ζεσταθώ" και να μπω για τα καλά στο κλίμα το κυνηγετικό, εν όψει της πιο χορταστικής συνέχειας, ό,τι έπρεπε ήτανε!
Και εφέτος το ίδιο θα κάνω...!
Γλυτωνεις λιγο μαδημαha haaaΠωπω....πως μπορείτε, πέρσι πρώτη μέρα βάρεσα δύο -τρεις και συχαθηκα. Μου το λέγε το φιλαράκι αλλά μπροστά στην στέρηση, δεν τον άκουσα. Έτσι καραφλά που ήταν ....μπλιαξ !!!!
Κυρίως σε κλασσικά τσιχλοκαρτεράκια, όπως τον χειμώνα, που είναι κοντά σε ελιές, ρεματάκια με πουρναριές, κισσούς κτλ.... Αμπέλια όχι, σχεδόν καθόλου... Έτσι κι αλλιώς, κοτσύφια (σχεδόν) παντού έχει...!Σε αμπελακι τους κυνηγησες;
Τι έγινε ρε φίλε, ακόμα βαράς τσίχλες; Να αλλάξεις τσοκάρισμα, χάλια την έκανες.