Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Θεωρησα και για φετος την αδεια. Παιζει να ειμαστε ο πιο ακριβος συλλογος στην Ελλαδα. Περφερειακη 151€ και γενικη 181€. Τοπικη δεν θυμαμαι...

μαζι με της θεσσαλονικης ειστε η πιο ακριβοι χρηστο.

Αρκευη διαφορα Χρησυο μαλλον λοηου Συλλογου πρεπει να ειναι τοσο?

Χρηστο εμας εδω η γενικη ειναι 152 η 155 αν θυμαμαι καλα πως και ειναι τοσο ακριβα σε εσας?
Και για του λόγου το αληθές:

Να αναφέρω ότι είχαμε και δωράκι γιλέκο φωσφοριζέ:

Και για του λόγου το αληθές:

Να αναφέρω ότι είχαμε και δωράκι γιλέκο φωσφοριζέ:

χρηστο καλοριζικη η αδεια αλλα ρε φιλε το γιλεκο ειναι για να φωσφοριζει η λαμπα??156 εει εδω η γενικη.γιατι τοσο ακριβα?? και στο λασιθι τα ιδια.τι γινεται ρε γαμωτο??

χρηστο καλοριζικη η αδεια αλλα ρε φιλε το γιλεκο ειναι για να φωσφοριζει η λαμπα??156 εει εδω η γενικη.γιατι τοσο ακριβα?? και στο λασιθι τα ιδια.τι γινεται ρε γαμωτο??
Να είσαι καλά Ευριπίδη. Την απάντηση την έδωσε ο Βασίλης πιο πάνω. Μετά δυσανασχετούν όταν ιδρύονται παρασύλλογοι. Να σημειώσω βέβαια ότι είμαι κατά των παρασυλλόγων...

Σε μας δεν βλεπω να βγαζουμε αδειες φετος.Ρωτησα ενας μελος του ΔΣ του συλλογου και μου ειπε την αλλη εβδομαδα θα αρχισουν να βγαζουν.hit....Του λεω την Κυριακη τι θα κανουμε δλδ?Δεν πηρα απαντηση..Αλλα ετσι ειναι..Οταν ο αλλος κυνηγαει μονο τριχωτα και στην χειροτερη μπεκατσα,στα @@@ του αν εσυ θες να πας για τρυγονια και αλλα τετοια "ευτελη" θηραματα...Για καποιους το κυνηγι ξεκινα μεσα με τελη Σεπτεμβρη.Τ υπολοιπα περιτευουν.kkk...Αλλα θα τους βρω το απογευμα και θα παω "φτιαγμενος" με τους αλητες.fiurius.
Θοδωρη αυτη δεν ειναι απαντηση που σου εδωσαν
Τι θα πει την αλλη εβδομαδα και βλεπουμε
Ο Προεδρος το ΔΣ τι κανουν βουτιες στην Μυκονο ?
Αν μπορεις αλλαξε Συλλογο και γραφτους
Εγω το εκανα στο παρελθον και ησυχασα
Αλλωστε δεν μας τις χαριζουν τις αδειες τις πληρωνουμε απο τον ιδρωτα μας

Θοδωρη αυτη δεν ειναι απαντηση που σου εδωσαν
Τι θα πει την αλλη εβδομαδα και βλεπουμε
Ο Προεδρος το ΔΣ τι κανουν βουτιες στην Μυκονο ?
Αν μπορεις αλλαξε Συλλογο και γραφτους
Εγω το εκανα στο παρελθον και ησυχασα
Αλλωστε δεν μας τις χαριζουν τις αδειες τις πληρωνουμε απο τον ιδρωτα μας
Αγνοηστε το προηγουμενο μηνυμα μου.Εγινε ''παρεξηγηση''.Κατι καταλαβα εγω λαθος.κατι μου εξηγησαν αυτοι λαθος και εγινε το μπερδεμα.Εχω ζητησει απο την διαχειρηση να το διαγραψει.Οσο για τις αδειες περιμενουν το οκ απο τον δασαρχη λογω συστασης καινουριου ΔΣ.

επισης μας στηλανε μυνημα στα 10 ζευγαρια ποδια κορακοιδη 2 κουτια φυσιγκια ενω περσι δινανε 1
Ας κανουν κατι αντίστοιχο και εδώ να βγαλω τα τσιχλοφυσιγγα της χρονιας. Σε μια ωρα 4 κουτακια θα εχω

Πήρα εχτες την άδεια στα χέρια μου. Είχα κάνει αίτηση Παρασκευή 11-08-2017.
Όλα κάλα , γρήγορα και τακτοποιημένα στον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης.
Κάλη έναρξη να έχουμε ....

Μπράβο στον ΚΣ Ξάνθης.. Συγχαρητήρια

Back