Spinning

Λιμανισιο Spinning εχθες απο τις 8 μεχρι τις 10,30 χωρις την παραμικρη κινηση κυνηγοψαρων... Θα δοκιμασω να παω κ κατα τις 3 το βραδυ ισως το Σ-Κ...

Λιμανισιο Spinning εχθες απο τις 8 μεχρι τις 10,30 χωρις την παραμικρη κινηση κυνηγοψαρων... Θα δοκιμασω να παω κ κατα τις 3 το βραδυ ισως το Σ-Κ...

Γιατί ρε φίλε δεν προσκαλείς τον φίλο σου τον αλεποτομαρά μπας και σου φέρει γούρι ;

πρεπει να κατεβω εγω κατω μητσο να βγαλω κανα μουσκαρι γιατι δε βλεπω φως ......yelling..yelling.

Ελα κ εσυ να κλαψουμε ολοι οι ψαραδες παρεα γιατι εχει να βγει καλο ψαρι εδω κ 20 μερες στην Καλαματα... .xm.

Δεν πας καλά ... :confused:

Τωρα το καταλαβες αυτο?? .hit. Αφου γυαλιζει το ματι μου σε αυτα τα θεματα... .drunk.

Ελα ρε Γιωρίκα ξεκίνα .Θα φτάσεις πρώτος ,προλαβαίνεις . .buy.

Ασε Μητσο, ενα μερος του μαθαμε κ ολο εκει τον βρισκω....yelling.

Φιλαράκι μας φαντάζεσαι με καμιά βαρυχειμωνιά, κάνα 8άρι βοριά με χιονόνερο, να φυλάμε εκεί μπροστά στα βράχια και να μας κουκουλώνει το κύμα κρατώντας τις υδροβιες καραμπίνες μας ... .ha ha ha.

Aν εχεις τροπο να παρεις το θηραμα ειναι απο τα καλυτερα καρτερια για υδροβια... Κ ειναι απο τα λιγα μερη που ακομα καβαλαει καμια χηνα αν τυχει κ φτασει εδω κατω...;) Ειδικα σε μικροτερη ηλικια, εχω τουφεκισει τα παντα εκει...

Ζαλιστηκα εχθες ολη μερα με ζεστη, δηλωσεις και φορολογικα κ ειπα το σουρουπο να πεταχτω να ριξω καμια καλαμια... Αμ δε... Μας την ειχαν πεσει οι ψαροτουφεκαδες στο μερος... .buy buy. Αλλο κοντινο μερος δεν υπηρχε οποτε αναγκαστηκα περιμενα να φυγουν χωρις πολλες προσδοκιες... Μετα απο καμια ωρα ποιοτικου .yel. spinning γυρισα απραγος...
Θα ειχα αρχισει να ανησυχω αλλα το μονο παρηγορο μεσα σε ολη αυτη την αψαρια ειναι οτι πουθενα δεν βαρανε τα ψαρια απο ολους τους ψαρδες που βλεπω... Θα δουμε...
Παρεπιπτωντος στο προηγουμενο γρηγορο ψαρεματακι πηρα ενα μαναλι του κιλου περιπου σε ενα τεχνητο αφρου αλλα μου ξαγκιστρωθηκε λιγο πριν το βγαλσιμο... Καλα λενε οτι αυτα τα τεχνητα θελουν αλλαγμα στις σφαλαγγιες απο την αρχη γιατι με τον τροπο που κινουνται δεν καρφωνονται καλα τα ψαρια κ θελει αρπαδι ξυραφι...

• Like
Reactions: jnp
Εχεις δικιο!όμως παίζει κ ρόλο που θα "φάει"την σαλαγκια.και αλήθεια ειναι οτι κ η σαλαγκια καμιά φορά δεν σιγουρεύει το ψάρι..ισως κάνω κ λάθος γιατί απο σπινινγκ δεν ξέρω πολλά.

Tα τεχνητα που κινουνται στον αφρο εχουν διαφορετικη κινηση σε σχεση με τα υπολοιπα, κανουν συνεχως δεξια-αριστερα και εχουν τις περισσοτερες αποτυχημενες επιθεσεις ψαριων...

Δεν το γνώριζα αυτο.οποτε πρέπει να αλλάζει κανεις τις σαλαγκιές πάντα; η στα ποιοτικά τεχνητά δεν υπάρχει θέμα;εννοείς ψαράκια τύπου floating η popper;

Τυπου popper η topwater
δεν εχω αποψη για τις σαλαγγιες σε αυτα τα τεχνητα, δεν εχω μεγαλη εμπειρια, οτι εχω διαβασει αναφερω... Απλα επειδη το ψαρι πολλες φορες καρφωνεται επιπολαια θελει πολυ καλης ποιοτητα αρπαδι...

Αλλάζουν πετονιες στους μηχανισμούς,δοκιμάζουν παραμανες,ξεπλενουν τα τεχνητά,τροχανε σαλαγκιες...και είμαι σίγουρος οτι θα επιστρέψουν δριμυτεροι...;)

Back