Όχι. Υπομονή θέλει και βελτιώσεις, σιγά σιγά. Δεν χρειάζονται στεναχωριες. Ψυχραιμία θέλει και δουλειά. Το ψηλά και το αριστερά μην το φοβάσαι. Έχει αφήσει ψωμί ο μάστορας. Μπράβο που το δοκιμάζεις και το ψάχνεις. Αλίμονο σε αυτούς που τα παίρνουν στην μασχάλη και πάνε στο κυνήγι λέγοντας, μου είναι καλό, το έφτιαξα στον Βαγγέλη, στον Γιάννη, στον Γιώργο κτλ. Ο κοντακάς δεν είναι μάγος....υπαρχει περιπτωση κοντακι που στον πινακα δεν μας γεμιζει στο ματι στο κυνηγι να ζεματιζει;;
Κατά τη γνώμη μου υπάρχει. Κάποιες φορές σε σταθερό στόχο οι τουφεκιές "φεύγουν", τουλάχιστον έτσι μου έχει συμβεί προσωπικά. Αν και απο από τα γραφόμενα σου πιο πολλή για ασταθή επωμιση μου μοιάζει. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος προσαρμογής στα νέα μέτρα, ειδικά αν το προηγούμενο κοντάκι ήταν πολλή διαφορετικό. Δώσε λίγο χρόνο και αν μπορείς ρίξε και καμιά πούλα να το δεις και στη κίνηση πως σου κουμπωνει.υπαρχει περιπτωση κοντακι που στον πινακα δεν μας γεμιζει στο ματι στο κυνηγι να ζεματιζει;;
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δώσω μια λογική εξήγηση γιατί κάποιος μετά το απόλυτο σκορ να αλλάξει το κοντάκι του. Μάλλον τώρα σκέφτηκα μια εξήγηση. Μήπως τελικά δεν ήταν τόσο ώριμος να διαχειριστεί το απόλυτο ρεκόρ ή μήπως τελικά πίστευε πως δεν του άξιζε το ρεκόρ ή στη τελική δεν ξέρη τη θέλη;δεν υπαρχει ουτε θα υπαρξει ποτε το απολυτο κοντακι , η παραμικρη αλλαγη στο προσωπο του σκοπευτή στο στηθος του η και στο στυλ που ριχνει , η παραμικρη αλλαγη στο στησιμο του , μια οποιαδήποτε λεπτομερεια θελει αλλαγη στο κοντακι , και θα ξαναρωτησω , γιατι σε σκορ 150 στα 150 αλλαξε κοντακι ο σκοπευτης ? παντα κουβεντα κανουμε , δεν προβαλω κατι η διαφημιζω η οτιδήποτε άλλο , συζητάμε και θα ηθελα και σκοπευτες στην κουβεντα , υπαρχουν ατομα στο φορουμ που πανε σκοπευτηριο συνεχεια
Θα πρέπει οι τουφεκιές στον πίνακα να είναι η μία πάνω στην άλλη και όσο κέντρο που άλλο να μην γίνεται![]()
Όχι. Υπομονή θέλει και βελτιώσεις, σιγά σιγά. Δεν χρειάζονται στεναχωριες. Ψυχραιμία θέλει και δουλειά.
Αν και απο από τα γραφόμενα σου πιο πολλή για ασταθή επωμιση μου μοιάζει.
Σάκη,οπως λένε τα παιδιά !Το παλιο κοντακι με χτυπουσε στο ζυγοματικο το καινουριο οχι μολις του παρω το κολαι θα βγαλω τις τελικες αποφασεις. Την πρωτη μερα παιδια στις πρωτες τουφεκιες ειμαι σιγουρος οτι τραβηχτηκα ενστικτωδως πισω την ωρα που πατουσα την σκανδαλη.
Μας κούφανες Μητσο!Η στροφικη κινηση που κανουμε με το σωμα μας για να πετυχουμε καποιο στοχο γινεται παντα σε κλειστη κινητικη αλυσιδα!που σημαινει οτι παταμε στο εδαφος!!αρα λοπον οι κινησεις που γινονται πχ σε τραβερσα απο αριστερα προς τα δεξια ειναι οι εξης:εσω στροφη δεξιου ισχυου ,εξω στροφη αριστερου ισχυου,εκταση δεξιου γονατος,καμψη αριστερου γονατος,Εκταση δεξια ποδοκνημικης αρθρωσης,καμψη αριστερης ποδοκνημικης αρθρωσης!στροφικη κινηση στην ποδοκνημικη αρθρωση δεν υπαρχει παρα μονο καμψη εκταση, ανασπαση εσω και εξω χειλους!
πολυ σημαντικη επομενως η καλη κινητικοτητα των ισχιων!αυτα στριβουν και στη συνεχεια στριβει η θωρακικη μοιρα!πολυ σημαντικη περιοχη επισης!
Επομενως αν καποιος απο εμας εχει καποια υποκινητικη αρθρωση μπορει να μην εχει την τελεια κινηση κατα τη βολη του!
Αυτα λογω της δουλεια μου και ελπιζω να βοηθησα!!καλη κινητικοτητα λοιπον!!
Καλημέρα! Μην απογοητεύεσαι Σακη.προσπαθησε να κανείς σταθερές επωμισεις.μην βιαστείς να κανείς καμία βελτίωση ακόμα.σε οσα σου είπαν τα παιδιά παραπάνω συμφωνώ απόλυτα.ξαναριξε στον πίνακα μετά από πολλές ξηρές επωμισεις και ρίξε στην αρχή πολύ αργά..επισης θα βοηθούσε πολύ πέρα από τον πίνακα βολές στο σκοπευτήριο σε πιατα..Την δευτερα μαγκες πηρα το καινουριο κοντακι το δοκιμαζω στον βαγγελη ολα καλα, γυρνω σπιτι.
Ριχνω στον πινακα πρωτη μερα χαος πρωτες 2 τουφεκιες εκτος πινακα πηγαν απο πανω .asking..asking. ριχνω 8 φυσσιγγια τα 2 κεντρο τα αλλα αλλου για αλλου. Απο την στεναχωρια δεν κοιμηθηκα το βραδυ.
Δευτερη αποπειρα μετα απο καποιες ωρες ξηρης προπονησης καλυτερα η τουφεκιες μαλλον μου φευγουν λιγο αριστερα .
Σημερα εφτασα νυχτα στο κτημα αρον αρον στηνω 2 χαρτονια στον πινακα κ τουφεκο μετα βιας εβλεπα τα σημαδια στο χαρτονι 1 κεντρο η αλλη μου εφυγε λιγο αριστερα, θα κανω λιγες δοκιμες ακομα κ θα δω αν θα το φαμε λιγο στον μαστορα η θα περιμενω να το δοκιμασω στο κυνηγι πρωτα. Ερωτηση ποσο αξιοπιστος ειναι ο πινακας οσον αφορα τα μετρα ;;; υπαρχει περιπτωση κοντακι που στον πινακα δεν μας γεμιζει στο ματι στο κυνηγι να ζεματιζει;;
Εξαιρετικο αρθρακι !!Η στροφικη κινηση που κανουμε με το σωμα μας για να πετυχουμε καποιο στοχο γινεται παντα σε κλειστη κινητικη αλυσιδα!που σημαινει οτι παταμε στο εδαφος!!αρα λοπον οι κινησεις που γινονται πχ σε τραβερσα απο αριστερα προς τα δεξια ειναι οι εξης:εσω στροφη δεξιου ισχυου ,εξω στροφη αριστερου ισχυου,εκταση δεξιου γονατος,καμψη αριστερου γονατος,Εκταση δεξια ποδοκνημικης αρθρωσης,καμψη αριστερης ποδοκνημικης αρθρωσης!στροφικη κινηση στην ποδοκνημικη αρθρωση δεν υπαρχει παρα μονο καμψη εκταση, ανασπαση εσω και εξω χειλους!
πολυ σημαντικη επομενως η καλη κινητικοτητα των ισχιων!αυτα στριβουν και στη συνεχεια στριβει η θωρακικη μοιρα!πολυ σημαντικη περιοχη επισης!
Επομενως αν καποιος απο εμας εχει καποια υποκινητικη αρθρωση μπορει να μην εχει την τελεια κινηση κατα τη βολη του!
Γιαννη στο σπιτι ολα καλα μολις παω να πατησω την σκανδαλη παθαινω αμοκΣάκη,οπως λένε τα παιδιά !
Σίγουρα, σίγουρα όμως, δεν κανεις σταθερες επωμισεις!
Ρίχνεις βολές και δεν υπαρχει γκρουπ!
Έστω και σε λάθος σημείο του πίνακα!
Δούλεψε πάνω στο κοντακι με αργές και σίγουρες κινήσεις στην αρχή...
Σιγά σιγά θα αποκτήσεις σιγουριά και επαναληψιμοτητα στις κινήσεις σου...
Θα τις τυποποιησεις !
Θα αρχίσεις να το κάνεις γρηγορότερα και σωστά!
Υπομονή κι επιμονή θέλει!
Θα το ταιριαξεις, αφου το ψάχνεις!![]()
Γιαννη το σκοπευτηριο ειναι πονεμενη υποθεση για να παω πρεπει να κανονισω κονονικη εκδρομηΚαλημέρα! Μην απογοητεύεσαι Σακη.προσπαθησε να κανείς σταθερές επωμισεις.μην βιαστείς να κανείς καμία βελτίωση ακόμα.σε οσα σου είπαν τα παιδιά παραπάνω συμφωνώ απόλυτα.ξαναριξε στον πίνακα μετά από πολλές ξηρές επωμισεις και ρίξε στην αρχή πολύ αργά..επισης θα βοηθούσε πολύ πέρα από τον πίνακα βολές στο σκοπευτήριο σε πιατα..
Βάλε αδράνειας φυσιγγι στη θαλαμη και συνήθισε να την πατάς σωστά...Γιαννη στο σπιτι ολα καλα μολις παω να πατησω την σκανδαλη παθαινω αμοκ
Που θα μου παει θα το βρω δεν μου γλιτωνη.
αδερφε μεχρι να τα κανω ολα αυτα εχω ριξει ηδη κι εχω φαει και 2 πιτογυραΗ στροφικη κινηση που κανουμε με το σωμα μας για να πετυχουμε καποιο στοχο γινεται παντα σε κλειστη κινητικη αλυσιδα!που σημαινει οτι παταμε στο εδαφος!!αρα λοπον οι κινησεις που γινονται πχ σε τραβερσα απο αριστερα προς τα δεξια ειναι οι εξης:εσω στροφη δεξιου ισχυου ,εξω στροφη αριστερου ισχυου,εκταση δεξιου γονατος,καμψη αριστερου γονατος,Εκταση δεξια ποδοκνημικης αρθρωσης,καμψη αριστερης ποδοκνημικης αρθρωσης!στροφικη κινηση στην ποδοκνημικη αρθρωση δεν υπαρχει παρα μονο καμψη εκταση, ανασπαση εσω και εξω χειλους!
Μα δε τα κανεις!μονα τους γινονται!!ειναι ο μηχανισμος ετσι!!επισης για να κρατησεις το οπλο σου οπως περιμενεις το δισκο εχεις κανει χωρις να το καταλαβεις στροφη στη θωρακικη μοιρα!!αδερφε μεχρι να τα κανω ολα αυτα εχω ριξει ηδη κι εχω φαει και 2 πιτογυρα
ha haaa![]()
Σακη από που εισαι ?Γιαννη στο σπιτι ολα καλα μολις παω να πατησω την σκανδαλη παθαινω αμοκ
Που θα μου παει θα το βρω δεν μου γλιτωνη.
διαβασα και εναι πολύ καλο μυνημα , αυτό είναι από τα μεγαλα μυστικα της σκοποβολής σε κινουμενο στοχο , εχω λοιπον κοντακι στα μετρα μου , ριχνω μονοβολο κεντρο στα 15 μ , δεν μπορω να σταυρωσω ομως καμια τραβερσα από αριστερα προς τα δεξια ειδικα αν αυτή ανεβαινει , μα αν δεν σπασει το δεξι μου γονατο στην περιστροφή θα πεσει ο αριστερος ωμος και το οπλο θα κατεβει , θα ριξουμε από κατω δηλαδή σε στοχο που ανεβαινει , αυτό είναι ένα μονο παράδειγμα , μετα το κοντακι φταιει η η λαθος κινηση-τεχνικη ? ειχε ανεβασει ο μεγαλος Digweed ένα βιντεο που εδειχνε ακριβως αυτό που γραφεις , το σπασιμο δηλαδή η το τεντωμα κάθε γονατου αναλογα την στροφη του σωματος , αν το βρω θα το ανεβασω , μπραβο για το που ωραιο μυνημαΗ στροφικη κινηση που κανουμε με το σωμα μας για να πετυχουμε καποιο στοχο γινεται παντα σε κλειστη κινητικη αλυσιδα!που σημαινει οτι παταμε στο εδαφος!!αρα λοπον οι κινησεις που γινονται πχ σε τραβερσα απο αριστερα προς τα δεξια ειναι οι εξης:εσω στροφη δεξιου ισχυου ,εξω στροφη αριστερου ισχυου,εκταση δεξιου γονατος,καμψη αριστερου γονατος,Εκταση δεξια ποδοκνημικης αρθρωσης,καμψη αριστερης ποδοκνημικης αρθρωσης!στροφικη κινηση στην ποδοκνημικη αρθρωση δεν υπαρχει παρα μονο καμψη εκταση, ανασπαση εσω και εξω χειλους!