Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τοποοοοοοοοοοο στα νιατααααααααααα!!!!!!!!!! Εμεις ωρα να αποσηρθουμε και να βαραμε επιλεκτικα κααααααπια πουλια στα 50++++++++Α!!!!!!!και κανα μπεκατσινη.Να γραφουμε παιδια να κραταμε το τοπικ ζωντανο και να ελπισουμε καπια στηγμη να λιθουν τα ωπια προβληματα και να εχουμε νεα απο ολλα τα φιλαρακια.;)
Πφφφφφφφφφφ σιγα να μην αποσυρθω!!!!!!!!!Θα πατσαβουριαζω τα βολικα μεχρι...να περασει κανα ωραιο ψηλωμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φανταστικη χρονια αυτη που μας περασε φιλε.Γεματη εικονες διαφορες, πουλια και τουφεκιδι!!!Γεροι να ειμαστε και του χρονου να ειναι ακομη καλυτερα.
Πραγματικα ηταν μια πολυ καλη χρονια Δημητρη γεματη απο πουλια τουλαχιστον για τα δικα μας δεδομενα...αν και φετος αλλαξαμε τελειως το στυλ κυνηγιου που καναμε προσπαθωντας να κυνηγαμε πισω απο το ματι του θεου και οσο γινοταν επιλεκτικοι ψαχνοντας ποιο πολυ τα πουλια με τα ριγε κεφαλια και τις μακριες ουρες.ελπιζω να δω τις εικονες που ειδα φετος και του χρονου,η καρπωση ειναι το τελευταιο πραγμα που με απασχολη

Πραγματικα ηταν μια πολυ καλη χρονια Δημητρη γεματη απο πουλια τουλαχιστον για τα δικα μας δεδομενα...αν και φετος αλλαξαμε τελειως το στυλ κυνηγιου που καναμε προσπαθωντας να κυνηγαμε πισω απο το ματι του θεου και οσο γινοταν επιλεκτικοι ψαχνοντας ποιο πολυ τα πουλια με τα ριγε κεφαλια και τις μακριες ουρες.ελπιζω να δω τις εικονες που ειδα φετος και του χρονου,η καρπωση ειναι το τελευταιο πραγμα που με απασχολη
Εγω προσπαθησα να μην ειμαι ρατσιστης ...Και στα πρασινα εκανα την χαρη..και στα σφυριχταρια...και τις χηνες....sarcastic.

Τοπο στα νιατα Γρηγορη!!!
Παντα τοπο στα νιατα,που και αυτα με τη σειρα τους να ειναι ποιο υπομονετικα και να ακουνε που που κανεναν ποιο παλιο;)εμεις θα πηγαινουμε ποιο απομερα σε ποιο πονηρα σημεια για ποιο πονηρα πουλακιδια.....lazy.

Εγω προσπαθησα να μην ειμαι ρατσιστης ...Και στα πρασινα εκανα την χαρη..και στα σφυριχταρια...και τις χηνες....sarcastic.
Αυτα τα αεροπλοια δεν πολυπερνανε απο τα μερη μας....θυμαμαι πριν 4-5χρονια με εναν βορεια που εφτανε τα 9-10 σε ενα κομματι γης λιγοτερο απο μετρο προσπαθουσαμε να βολευτουμε με τον sky ειχαμε γινει σαν τα γουρουνια εμεις και τα οπλα απο τη λασπη οταν βλεπουμε 8 πουλια απο πολυ μακρια σε ενα υψος καμια 200μετρα με ανοιχτες φτερουγες και τα ποδια κατω να ερχονται πανω μας....αλλαξαμε φυςιγγια γρηγορα με ΒΒ και τα περιμεναμε χωρις ανασα να πλησιασουν.δυστηχως ντουφεκιες στο βαλτο εκαναν τα πουλια να παρουν υψος ετσι χασαμε την μοναδικη ευκαιρια να ντουφεκισουμε χηνες.

Last edited:
received_1434144783272121.jpg

Κάτι πήρε το μάτι μου για κάτι νέους,για κάτι καμένους τόπους,για κάτι τόπο στα νιάτα,για έναν Νικόλα που βάζει φωτιές στο forum και το κυριότερο για κάτι 50+ μέτρα...Κύριοι είστε όλοι σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ ΩΡΑΊΟΙ χαίρομαι πολύ που έγινα μέλος σε αυτό το forum και μπορώ να συναναστρέφομαι έστω και ίντερνετικα με τόσο μερακλήδες και ποιοτικούς ανθρώπους...Όσο έχουμε τους πατεράδες μας και ανθρώπους σαν εσάς να μας συμβουλεύουν 5 πράγματα εμείς οι νέοι μόνο μπροστά θα πηγαίνουμε... (Και όσοι φυσικά έχουμε και Benelli .my man.)

Καλό μήνα σε όλους!!!!!

Last edited:

Κάτι πήρε το μάτι μου για κάτι νέους,για κάτι καμένους τόπους,για κάτι τόπο στα νιάτα,για έναν Νικόλα που βάζει φωτιές στο forum και το κυριότερο για κάτι 50+ μέτρα...Κύριοι είστε όλοι σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ ΩΡΑΊΟΙ χαίρομαι πολύ που έγινα μέλος σε αυτό το forum και μπορώ να συναναστρέφομαι έστω και ίντερνετικα με τόσο μερακλήδες και ποιοτικούς ανθρώπους...Όσο έχουμε τους πατεράδες μας και ανθρώπους σαν εσάς να μας συμβουλεύουν 5 πράγματα εμείς οι νέοι μόνο μπροστά θα πηγαίνουμε... (Και όσοι φυσικά έχουμε και Benelli .my man.)

Καλό μήνα σε όλους!!!!!
Ατσαλακοτο σε βλεπω.... ουτε βουρκο ουτε τιποτε...Ρε μπας και ειναι στημενες????.sarcastic.ha haaa

Καλό μήνα σε όλους!!!!!
ΠΕΣ και του πατεραα σου να γραφτει...ουτος η αλος την υλικια μας εχει πανω κατο..sarcastic..buy buy.ΒΕΡΕΤΑ stonecoat exei??

Αυτα τα αεροπλοια δεν πολυπερνανε απο τα μερη μας....θυμαμαι πριν 4-5χρονια με εναν βορεια που εφτανε τα 9-10 σε ενα κομματι γης λιγοτερο απο μετρο προσπαθουσαμε να βολευτουμε με τον sky ειχαμε γινει σαν τα γουρουνια εμεις και τα οπλα απο τη λασπη οταν βλεπουμε 8 πουλια απο πολυ μακρια σε ενα υψος καμια 200μετρα με ανοιχτες φτερουγες και τα ποδια κατω να ερχονται πανω μας....αλλαξαμε φυςιγγια γρηγορα με ΒΒ και τα περιμεναμε χωρις ανασα να πλησιασουν.δυστηχως ντουφεκιες στο βαλτο εκαναν τα πουλια να παρουν υψος ετσι χασαμε την μοναδικη ευκαιρια να ντουφεκισουμε χηνες.
Exoyn 4-5 kai βαρανε αυτα τα πουλια εκει πανω.ε!!! μετα ειναι να μην τρελαθουμε!!! ΡΕαστα να περασουν καμια 80αρια μετραπανω απο τους παπουδες....με τα τους το ειπαμε λεει παρασηρθηκαμε. αντε τορα σε καμια 15αρια χρονια να ειμαστε καλα.

Exoyn 4-5 kai βαρανε αυτα τα πουλια εκει πανω.ε!!! μετα ειναι να μην τρελαθουμε!!! ΡΕαστα να περασουν καμια 80αρια μετραπανω απο τους παπουδες....με τα τους το ειπαμε λεει παρασηρθηκαμε. αντε τορα σε καμια 15αρια χρονια να ειμαστε καλα.
Πεστα ρε φιλε γιατι αν το πω εγω μερικα φιλαρακια μας θα με πουν παραξενο και στραβοξυλο οταν προκειτε για βαλτο.hair.βαρας εκει πανω αν δεν εισαι στημενος για αυτη τη δουλεια.buy buy.εμεις ειμαστε μαλακες.....

Α ρε φιλε θυμασε τη φαση...που ειχες γλυστρησει στη λασπη και ενω ησουν με το ενα ποδι μεσα στο βουρκο μεχρι το μηρο το ντουφεκι και αυτο μεχρι το κλειστρο στο βουρκο εγω σε κρατουσα μην πεσεις τελειως απο το μανικη και σου ελεγα μην κουνιεσε μην μιλας ερχονται ερχονται ερχονται και αυτα τα αεροπλοια ολο χαμηλωναν και ολο χαμηλωναν και σου ψιθυριζα ντουφεκια και πουλι μαλακα ντουφεκια και πουλι μη βιαστεις μη βιαστης θα σου πω εγω ποτε θα σου πω εγω ποτε πρεπει να ριξουμε 3-4 πουλια ερχονται ερχονται.....και ξαφνικα οι εξυπνοι τα ντουφεκανε στα 80-100 μετρα ενω τα πουλια ειχαν κατεβασει ποδια και φτερα για εμας.kkk.και μετα σου λενε δεν σας ειχαμε δει......και τι περιμενεις να δεις ρε φιλε καμια σημαδουρα.fiurius.εδω δεν σηκωνομαστε να κατουρησουμε και κατουραμε γονατιστοι.kkk.

και ξαφνικα οι εξυπνοι τα ντουφεκανε στα 80-100 μέτρα ενω τα πουλια ειχαν κατεβασει ποδια και φτερα για εμας
Και εσείς το ιδιο θα κάνατε με τα ΒΒ που ριχνετε...sarcastic..sarcastic..sarcastic.
εδω δεν σηκωνομαστε να κατουρησουμε και κατουραμε γονατιστοι
.very happy..very happy..very happy.

Και εσείς το ιδιο θα κάνατε με τα ΒΒ που ριχνετε...sarcastic..sarcastic..sarcastic.

.very happy..very happy..very happy.
Τασο αν τα πουλια πηγαιναν πλαναροντας πανω σε αλλους δεν υπαρχει περιπτωση να ντουφεκισουμε και ξερουμε ποτε τα πουλια εχουν σκοπο να χαμηλοσουν;)χωρια που αν τα ντουφεκουσαμε λογο που ειμασταν στημενοι για αυτα τα πουλια κατι.....μπορει να καναμε;)

Α...ρε φιλε το Νοεμβριο για ενα 3ημερο αναστεναξε η ΜΑΝΑ.....τους τα σφιριχταρια ,και σαρσελοπρασηνα..shoot.

Status
Not open for further replies.
Back