Ξερει τι κανει ο μικρος.victory..buy buy.![]()

Οσες καμακωνει κ κανουν την "παπια" τις ριχνει με την ρακετα

Ξερει τι κανει ο μικρος.victory..buy buy.![]()
Ξερει τι κανει ο μικρος
Οσες καμακωνει κ κανουν την "παπια" τις ριχνει με την ρακετα![]()
Να τις χτιπας στα καπουλια διπλα απο το στρινγκακι και να μενει το σημα Ducks unlimited απανω σαν τατοο.Χαχαχαχαχα μα μέσα στο μυαλό μου είσαι...![]()
Εισαι πολυ περπατημενος εσυυυυυΝα τις χτιπας στα καπουλια διπλα απο το στρινγκακι και να μενει το σημα Ducks unlimited απανω σαν τατοο.![]()
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!Μητσο Ασπρεεεε
Νομιζω ενα
Κωλαρακι με στριγκακι και το τρειτ μαρκ του μικρου πανω τατου πρέπει να το ετοιμασεις
Θα ναι το σημα των υδροβιων της παρεας
![]()
Να τις χτιπας στα καπουλια διπλα απο το στρινγκακι και να μενει το σημα Ducks unlimited απανω σαν τατοο.![]()
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα πέθανααααα όταν έρθει εκείνη η ώρα δεν κρατάω ρακέτα αλλά την "Benelli" μου![]()
Μικρος εισαι ακομα... θα μαθεις ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΒΕΙΣ ενλαξ με την ρακετα.Χαχαχαχαχαχαχαχαχα πέθανααααα όταν έρθει εκείνη η ώρα δεν κρατάω ρακέτα αλλά την "Benelli" μου![]()
Δεν σημφονεις Χρησταρα??![]()
![]()
Όταν το κυνήγι υδροβίων γίνεται σωστά (ομοιώματα - σφυρίχτρες), υπάρχουν σωστές τουφεκιές χωρίς τραυματισμένα πουλιά...
http://www.ihunt.gr/content/kynigi-agriohinas-stin-islandiavideo
Γιώργο εδώ και χρόνια έχω εκφράσει τις διαμαρτυρίες μου όπως και σχεδόν όλοι οι "υδρόβιοι" της παρέας μας για το ότι πρέπει επιτέλους να επιτραπούν τα ομοιώματα και οι σφυρίχτρες. Δεν μπορούμε να ακολουθούμε όσα γίνονται διεθνώς μόνο σε θέματα που αφορούν τις υποχρεώσεις των κυνηγών ενώ οι νομοθέτες να εθελοτυφλούν απαγορεύοντας πολλά από τα διεθνώς αναγνωρισμένα δικαιώματα των κυνηγών...Δεν σημφονεις Χρησταρα??
Γιώργο εδώ και χρόνια έχω εκφράσει τις διαμαρτυρίες μου όπως και σχεδόν όλοι οι "υδρόβιοι" της παρέας μας για το ότι πρέπει επιτέλους να επιτραπούν τα ομοιώματα και οι σφυρίχτρες. Δεν μπορούμε να ακολουθούμε όσα γίνονται διεθνώς μόνο σε θέματα που αφορούν τις υποχρεώσεις των κυνηγών ενώ οι νομοθέτες να εθελοτυφλούν απαγορεύοντας πολλά από τα διεθνώς αναγνωρισμένα δικαιώματα των κυνηγών...
Γιώργο εδώ και χρόνια έχω εκφράσει τις διαμαρτυρίες μου όπως και σχεδόν όλοι οι "υδρόβιοι" της παρέας μας για το ότι πρέπει επιτέλους να επιτραπούν τα ομοιώματα και οι σφυρίχτρες. Δεν μπορούμε να ακολουθούμε όσα γίνονται διεθνώς μόνο σε θέματα που αφορούν τις υποχρεώσεις των κυνηγών ενώ οι νομοθέτες να εθελοτυφλούν απαγορεύοντας πολλά από τα διεθνώς αναγνωρισμένα δικαιώματα των κυνηγών...
Aυτο με την απαγορευση ομοιωματων και κραχτων παιζει και να ειμαστε η μοναδικη χωρα στον πλανητη που απαγορευονται. Οχι μονο στα υδροβια. Καθε φορα που το εξηγω σε φιλους συγκυνηγους στα μερη που ταξιδευω με κοιταζουν λες και ειμαι εξωγηινος. Και πως θα ελθει η χηνα εκει που εισαι συ με ρωτανε. Μα το σκεπτικο της ολης υποθεσης ειναι να μην περασει τους λεω, αυτοι που εκαναν αυτους τους νομους αυτο επιδιωκουν, να μην τουφεκισεις καμμια. Και αυτος ειναι κυνηγετικος νομος μου λενε? Κυνηγετικος μπορει να μην ειναι τους λεω αλλα οικολογικος σιγουρα. Ετσι λοιπον εμεις νομιμα και πολιτισμενα εχουμε κανει οτι βελτιωση μπορεις να φανταστεις στο λειοκαννο και στο φυσιγγι και προσπαθουμε μηπως σπασουμε καμμια φτερουγα και πεσει απο τα 70και μετρα που θα τις ριξουμε. Κουτη ειναι η χηνα να ελθει πιο κοντα? Και αυτο ειναι ηθικο κυνηγι μου λενε? Πως τους λεω εγω, επειδη το κυνηγι ετσι ειναι τοσο αθλητικο, μας χειροκροτουν μεχρι και οι οικολογοι που κοιταζουν με τα κυαλια απεξω γιατι ειναι ζητημα να καρπωθεις 1 πουλι καθε χιλια που περνανε τους λεω. Εννοειται οτι ακομη νομιζουν πως τους δουλευω.