Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για λεγε λεπτομερειες...

Σαν τι λεπτομέρειες θέλεις ; Εσωτερικά εχει ενα αποσπώμενο φλις .Το φόραγα μόνο με ενα εσωθερμικό από μέσα.
Επειδή μου είναι πολύ στα μετρά μου χωρίς πολλά περιθώρια έιχα εναν ενδοιασμό για πολύ κρύες καταστάσεις .Φέτος τον Ιανουάριο , δεκαήμερο που ήμουνα στον Εβρο ,έπεσα σε πολλά κρύα ,χιόνια και με πολύ δυνατούς βοριάδες.Ηταν μια καλή ευκαιρία για δοκιμή.

Σαν τι λεπτομέρειες θέλεις ; Εσωτερικά εχει ενα αποσπώμενο φλις .Το φόραγα μόνο με ενα εσωθερμικό από μέσα.
Επειδή μου είναι πολύ στα μετρά μου χωρίς πολλά περιθώρια έιχα εναν ενδοιασμό για πολύ κρύες καταστάσεις .Φέτος τον Ιανουάριο , δεκαήμερο που ήμουνα στον Εβρο ,έπεσα σε πολλά κρύα ,χιόνια και με πολύ δυνατούς βοριάδες.Ηταν μια καλή ευκαιρία για δοκιμή.
Μαρκα!!!!!απο που,ποσο.

Που ειναι ο skyfall κοιμάται ακόμη ; τα πουλια περνάνε ....yelling.
IMG_5652.jpg

Εστάλη απο Αμερική μαζί με άλλα πράγματα ,γιατι η εταιρεία δεν έστελνε Ελλάδα.Η αγορά του πήγε 150$.Αρχικα είχε 180 $
Ρε φιλε με το τσιγκελι θελεις να στα βγαζουμε.με εσκασες.hair.λεγε μαρκα,μαγαζι η κοινος ξερασε τα ολα

Στη μεση και κατω εκει που ειναι τα 9 μαζι θελει μια καλοζυγισμενη με ασσεους...να δουμε ποσα θα πεσουν.my man.
Οχι ρε φιλε....αυτο σκευτομουνα και εγω μολις την ειδα..sarcastic.1 τουφεκια με 1σεους και 2καρφοτες με 3,5 in BBs.sarcastic.me προσκοπευση εξω απο την φοτο..pop.

Εξαρτατε τη εννοεις εξτρημ καιρο...ο παγετος θελει σχετικα λιγα γραμμαρια και πολυ πυριτηδα ο δυνατος νοτιας θελει σχετικα ποιο μαλακες ντουφεκιες αλλα πολλες φορες εχει τρομερη υγρασια η χοντρη βροχη αυτο καποιες φορες εναι προβλημα....και στα δυο ενα τσοκ κατω και ενα η και δυο νουμερα ποιο χοντρα σκαγια.ποιο δυσκολο το φυσιγγι του νοτια κατα τη γνωμη μου.Αααααα και ολες οι δοκιμες να γινονται σε παρομοιες συνθηκες με εξεταση των σκαγιων ΠΑΝΤΑ
Χρυσανθε αστους αυτους ρε φιλε.Εκπεμπουν αλλου!!!Παντως Συμφωνω!!!Και γω ειμαι της αποψης οτι δυσκολοτερο φυσιγγι ειναι για τον νοτια.Για τους βοριαδες τα "φαρμακακια" ειναι καλα...
Στη μεση και κατω εκει που ειναι τα 9 μαζι θελει μια καλοζυγισμενη με ασσεους...να δουμε ποσα θα πεσουν.my man.
Εγω παντως θα "επιανα" πρωτα εκεινα που ειναι μπροστα μπροστα.Εκεινο το μπουλουκακι που λετε θα το αρχιζα μετα ενα ενα οταν θα τιναζαν.Να ψηλωσουν και λιγο.......sarcastic..buy..buy.
einai πολη ψηλα ρε φιλε ποιος να τα φτασει εκει πανω????
.hunter.1.bike
Μητσο δειξε μου που ειναι αυτος ο γκιουμες και ελα σε καμια ωριτσα να.....μετσησεις!!!!

Χρυσανθε αστους αυτους ρε φιλε.Εκπεμπουν αλλου!!!Παντως Συμφωνω!!!Και γω ειμαι της αποψης οτι δυσκολοτερο φυσιγγι ειναι για τον νοτια.Για τους βοριαδες τα "φαρμακακια" ειναι καλα...

Εγω παντως θα "επιανα" πρωτα εκεινα που ειναι μπροστα μπροστα.Εκεινο το μπουλουκακι που λετε θα το αρχιζα μετα ενα ενα οταν θα τιναζαν.Να ψηλωσουν και λιγο.......sarcastic..buy..buy.
.hunter.1.bike
Μητσο δειξε μου που ειναι αυτος ο γκιουμες και ελα σε καμια ωριτσα να.....μετσησεις!!!!
.sarcastic..sarcastic..pop..shake..RESPECT.

Εχει ερθει φουριοζος ο νεαρος(Νικο καλως ηρθες)σας εχει παρασυρει και σας και σε λιγο οπως παμε θα τουφεκισω καμια ωρα την οθονη!!!!!!
Τι να κανουμε ρε Δημητρη....ευτηχως που ηρθε ο πιτσιρικας και μας αναψε λιγο το τοπικ γιατι ειχε βαλτοσει ασχημα:(που ειναι οι μερες που επερνε φωτια.pray to God.χασαμε πολλους η και αυτοι που μειναν δεν γραφουν πλεον:(

.hunter.1.bike
Αυτο το μπουλουκακι μου θυμιζει κατι μερες του Νοεμβρη που ενω εχεις φαει βροχη,αερα λιγο χαλαζι ετσι για το κερασακι στη τουρτα.hair.περιμενεις το σπασιμο του καιρου για να αρχισουν να παιξουν τα πουλακιδια.....στη φωτο που ανεβασε ο sky απο το Σουδαν ακριβως ετσι ηταν,το πρωι καταστροφη και στο σπασμο μας μπηκαν τα σφυριχταρια και κρατησαμε 4 ενα που επεσε μπροστα μας και τα τρια που φερνει απο πισω μας.shake.

Εχει ερθει φουριοζος ο νεαρος(Νικο καλως ηρθες)σας εχει παρασυρει και σας και σε λιγο οπως παμε θα τουφεκισω καμια ωρα την οθονη!!!!!!
Τοποοοοοοοοοοο στα νιατααααααααααα!!!!!!!!!! Εμεις ωρα να αποσηρθουμε και να βαραμε επιλεκτικα κααααααπια πουλια στα 50++++++++Α!!!!!!!και κανα μπεκατσινη.Να γραφουμε παιδια να κραταμε το τοπικ ζωντανο και να ελπισουμε καπια στηγμη να λιθουν τα ωπια προβληματα και να εχουμε νεα απο ολλα τα φιλαρακια.;)

Αυτο το μπουλουκακι μου θυμιζει κατι μερες του Νοεμβρη που ενω εχεις φαει βροχη,αερα λιγο χαλαζι ετσι για το κερασακι στη τουρτα.hair.περιμενεις το σπασιμο του καιρου για να αρχισουν να παιξουν τα πουλακιδια.....στη φωτο που ανεβασε ο sky απο το Σουδαν ακριβως ετσι ηταν,το πρωι καταστροφη και στο σπασμο μας μπηκαν τα σφυριχταρια και κρατησαμε 4 ενα που επεσε μπροστα μας και τα τρια που φερνει απο πισω μας.shake.
Φανταστικη χρονια αυτη που μας περασε φιλε.Γεματη εικονες διαφορες, πουλια και τουφεκιδι!!!Γεροι να ειμαστε και του χρονου να ειναι ακομη καλυτερα.

Status
Not open for further replies.
Back