Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φετος θα ερθει μια μερα με γαρμπη 7-8 μποφορ παρεα μας να πλατσουριση λιγω στα νερα...Φησηγγια θα φερουμε εμεις......
Εντάξει αγόρια μου, να ρωτήσω κάτι; εκεί χρειάζεται γαλοτσες;.sarcastic...........οσο για τα φυσηγγια να ανυσηχω; Όχι τίποτα δηλαδή αλλά έχω ένα σφράγισμα που θέλει αλλαγή.. .........pray to God.
Αααααααα μην ξεχάσω τα κουβαδακια μου ........sarcastic.

Εντάξει αγόρια μου, να ρωτήσω κάτι; εκεί χρειάζεται γαλοτσες;.sarcastic...........οσο για τα φυσηγγια να ανυσηχω; Όχι τίποτα δηλαδή αλλά έχω ένα σφράγισμα που θέλει αλλαγή.. .........pray to God.
Αααααααα μην ξεχάσω τα κουβαδακια μου ........sarcastic.
Δεν χριαζεσαι τηποτε θα εχουμε απο ολλα εμεις.Δεν σε ακουω ζεστο. Δεν μας εχεις εμπιστοσηνη??μην ανσχ. ο Γριγορης θα ειναι μπροστασου και εγω πησοσου..sarcastic..sarcastic..hunter.1.shoot.

Δεν χριαζεσαι τηποτε θα εχουμε απο ολλα εμεις.Δεν σε ακουω ζεστο. Δεν μας εχεις εμπιστοσηνη??μην ανσχ. ο Γριγορης θα ειναι μπροστασου και εγω πησοσου..sarcastic..sarcastic..hunter.1.shoot.
Το μπροστά εντάξει.. ....sarcastic.αλλά αυτό το πίσω σου με ανησυχεί λιγάκι........big smile.

0028_001.jpg
Και αλλη μια πριν 9 χρονια στο Σουδαν.

0028_001.jpg
Και αλλη μια πριν 9 χρονια στο Σουδαν.
Πω πω ρε φιλε τι μου θυμησες τωρα.well done. τι κυνηγια καναμε σε εκεινο το ποστο στο Σουδαν.pray to God.ωραιο ποστακι με πανοραμικη θεα εβλεπες απο το Τσιμπουτι μεχρι το Καιρο...καμια φορα οταν πεφτανε πουλια στη θαλλασα βγαινανε κοντα στο Τιμπουκτου.buy.

Α ελα κ σε θελω εδω κ οχι τυχαια γιατι εισαι ψαγμενος
Πες λιγο τι πρεπει να χει ενα κανονικο φυσιγγι για βα κοβει σε τετοιο καιρο
Θεωρω οτι τετοιας εντασης αερα τα κανουν σκατα τα φυσιγγια
Αμα βγω μ ετσι καιρο δεν εχω αισιοδοξια στις βολες μου
Επηρεαζει η οχι
Εσεις τα ξερετε αυτα μιας κ τα κυνηγια σας γινονται σε αυτους τους εξτριμ καιρους
Εξαρτατε τη εννοεις εξτρημ καιρο...ο παγετος θελει σχετικα λιγα γραμμαρια και πολυ πυριτηδα ο δυνατος νοτιας θελει σχετικα ποιο μαλακες ντουφεκιες αλλα πολλες φορες εχει τρομερη υγρασια η χοντρη βροχη αυτο καποιες φορες εναι προβλημα....και στα δυο ενα τσοκ κατω και ενα η και δυο νουμερα ποιο χοντρα σκαγια.ποιο δυσκολο το φυσιγγι του νοτια κατα τη γνωμη μου.Αααααα και ολες οι δοκιμες να γινονται σε παρομοιες συνθηκες με εξεταση των σκαγιων ΠΑΝΤΑ

Εξαρτατε τη εννοεις εξτρημ καιρο...ο παγετος θελει σχετικα λιγα γραμμαρια και πολυ πυριτηδα ο δυνατος νοτιας θελει σχετικα ποιο μαλακες ντουφεκιες αλλα πολλες φορες εχει τρομερη υγρασια η χοντρη βροχη αυτο καποιες φορες εναι προβλημα....και στα δυο ενα τσοκ κατω και ενα η και δυο νουμερα ποιο χοντρα σκαγια.ποιο δυσκολο το φυσιγγι του νοτια κατα τη γνωμη μου.Αααααα και ολες οι δοκιμες να γινονται σε παρομοιες συνθηκες με εξεταση των σκαγιων ΠΑΝΤΑ
.RESPECT..well done..shake hands.

Status
Not open for further replies.
Back