Αχχ αυτή η Benelli κέντρο πηγαίνει πάντα...Καληνύχτα σε όλους τους υδρόβιους...

Φταίει η γύρη των λουλουδιών μας έχει πειράξει...Θα έρθει ο καιρός τους πάλι..Αχ που είναι εκείνο το ωραίο ψιλόβροχο που σε βάραγε στα μάτια και δεν έβλεπες τίποτα...Που είναι τα πρωινά που είχε -5 και παντού είχε πάγο...Γιατί να μην είναι χειμώνας όλο τον χρόνο γιατί; .buy buy.Τι φωτογραφιες ειναι αυτες ανοιξιατικα ρε παιδια; Κολαζετε και αγιο. Αντε τωρα να συγκεντρωθω στη δουλεια μου εδω στην Κινα που ειμαι. Παπιες ψητες βλεπω ενα σωρο να κρεμονται εξω απο τα εστιατορια και τις σκεφτομαι με φτερα και να πετανε με τις μπαντες. Δεν παει αλλο, χρειαζομαι βαλτοθεραπεια και γρηγορα.
Ανταλλάσω όλες τις ντουφεκιές της φετινής σεζόν μόνο για να κάνω μία στον "κύριο" με τον μακρύ λαιμό και την ψαλιδωτή ουρά...Αρρώστια οι ψαλίδες....buy buy..buy buy..buy buy..shoot..shoot..shoot.
Αστα τον εχεσα γιατι γλυκοκοιταζε κατι φασσες ο κακομοιρης.....αλλα και γιατι σε αυτο το ποστο στο Αζερμπαιτζαν ειμασταν ολη μερα μεχρι το γονατο στο νερο και εκανε και ψοφοκρυοΜήπως τον είχες μαλώσει που τουφέκισε καμιά φάσσα ; μου φαίνεται στενοχωρημένος αλλά και θυμωμένος ταυτόχρονα..buy.
Δεν εχεις αναγκη εσυ ρε φιλε αφου εβγαλες τη καψα σου με τα τρυγονιαΤι φωτογραφιες ειναι αυτες ανοιξιατικα ρε παιδια; Κολαζετε και αγιο. Αντε τωρα να συγκεντρωθω στη δουλεια μου εδω στην Κινα που ειμαι. Παπιες ψητες βλεπω ενα σωρο να κρεμονται εξω απο τα εστιατορια και τις σκεφτομαι με φτερα και να πετανε με τις μπαντες. Δεν παει αλλο, χρειαζομαι βαλτοθεραπεια και γρηγορα.
Δεν εχεις αναγκη εσυ ρε φιλε αφου εβγαλες τη καψα σου με τα τρυγονιαυπομονη μεχρι τελη οκτωμβρη αν εισαι καλο παιδι ha haaaθα σε παρει ο φιλος σου συστημενο σε πουλια......αλλα εκει το κινεζικο benelli σου πρεπει να εχει το πολυ ΔΥΟ φυσιγγια μεσα
![]()
6αρια Παυλο η οπως λενε και οι φιλοι μας οι Εγγλεζοι six for all....Το δευτερο χοντρο νουμερο; Μεσα με 1000!
Εεεεεεεεππππππππ άκουσα κάτι για μύτες;Καμια φορα οι ( μυτες) μπορει και να σε κρεμασουν,θελουν προσοχη
Γιαννη το κουβαδακι και σε αλλο τοπικ φιλε .buy.εδω ειναι για το υπερτατο κυνηγι, το κυνηγι των Υδροβιων.ακου εκει ποσταρης μπεκατσα σε αυτο το τοπικ λες και ειμαστε συνταξιουχοι κυνηγοι
Θα τον μαλοσο εγω απο κοντα.Γιαννη το κουβαδακι και σε αλλο τοπικ φιλε .buy.εδω ειναι για το υπερτατο κυνηγι, το κυνηγι των Υδροβιων.ακου εκει ποσταρης μπεκατσα σε αυτο το τοπικ λες και ειμαστε συνταξιουχοι κυνηγοιντροπη σου ιεροσυλε κριμα τους 81ποντους του ποζε σου.buy.
Απαιτω απο τους διαχειρηστες να κατεβασουν αμεσως τη φωτο...
Μήπως τον είχες μαλώσει που τουφέκισε καμιά φάσσα ; μου φαίνεται στενοχωρημένος αλλά και θυμωμένος ταυτόχρονα..buy.
Θα τον μαλοσο εγω απο κοντα.Γιαννη το κουβαδακι και σε αλλο τοπικ φιλε .buy.εδω ειναι για το υπερτατο κυνηγι, το κυνηγι των Υδροβιων.ακου εκει ποσταρης μπεκατσα σε αυτο το τοπικ λες και ειμαστε συνταξιουχοι κυνηγοιντροπη σου ιεροσυλε κριμα τους 81ποντους του ποζε σου.buy.
Απαιτω απο τους διαχειρηστες να κατεβασουν αμεσως τη φωτο...
Αυτος ο ιεροσυλος θελει σε εκεινο το μακρινο μερος που μου ελεγες....που παμε εκει περα ρε μαλακα με αυτον τον καιρο,καλη μερα του γαρμπη να πεφτουν οι βροντες και τα αστροπελεκια συννεφο γυρο γυρο,να του τρεχουν τα υγρα και τα στερεα αποβλητα του σωματος του σαν απο μανικαΘα τον μαλοσο εγω απο κοντα.![]()
Φετος θα ερθει μια μερα με γαρμπη 7-8 μποφορ παρεα μας να πλατσουριση λιγω στα νερα...Φησηγγια θα φερουμε εμεις......Αυτος ο ιεροσυλος θελει σε εκεινο το μακρινο μερος που μου ελεγες....που παμε εκει περα ρε μαλακα με αυτον τον καιρο,καλη μερα του γαρμπη να πεφτουν οι βροντες και τα αστροπελεκια συννεφο γυρο γυρο,να του τρεχουν τα υγρα και τα στερεα αποβλητα του σωματος του σαν απο μανικανα δουμε αν ξαναμιλησει για πουλια που τρωνε σκουλουκια και ψοφημια σε αυτο το τοπικ
![]()
Α ελα κ σε θελω εδω κ οχι τυχαια γιατι εισαι ψαγμενοςΦετος θα ερθει μια μερα με γαρμπη 7-8 μποφορ παρεα μας να πλατσουριση λιγω στα νερα...Φησηγγια θα φερουμε εμεις......
Μα για αυτο αυτος ειναι που λεμε παπιοκαιρος γιατι θα βαρεσεις οπος πρεπει καιτο παπι θα σου ερθει στις αποστασεις που πρεπει.σηγουρα ειναι δησκολος καιρος και στο να βρεις στοχο λογο σηνθηκων.ΓΙΑαυτο και πολες φορες κητας το παπι να φευγει και δεν πιστ. στα ματια σου....90%ειναι οι σηνθηκες οχι το φησηγγι.Α ελα κ σε θελω εδω κ οχι τυχαια γιατι εισαι ψαγμενος
Πες λιγο τι πρεπει να χει ενα κανονικο φυσιγγι για βα κοβει σε τετοιο καιρο
Θεωρω οτι τετοιας εντασης αερα τα κανουν σκατα τα φυσιγγια
Αμα βγω μ ετσι καιρο δεν εχω αισιοδοξια στις βολες μου
Επηρεαζει η οχι
Εσεις τα ξερετε αυτα μιας κ τα κυνηγια σας γινονται σε αυτους τους εξτριμ καιρους
ΝΙΚΟαν δεν εχεις καλη καληψη εκει που καθεσε, και εννοω να εισαι ενα με την φηση, ειναι δησκολο να ερθει.Το ποιο δυσκολο και δυλο παπι απο ολλα.Ανταλλάσω όλες τις ντουφεκιές της φετινής σεζόν μόνο για να κάνω μία στον "κύριο" με τον μακρύ λαιμό και την ψαλιδωτή ουρά...Αρρώστια οι ψαλίδες....buy buy..buy buy..buy buy..shoot..shoot..shoot.