Ναι....έτσι είναι.....
Παλαιότερα εκλεβαν λόγω απατεωνιάς...τώρα κλέβουν για επιβίωση !
Οι φόροι ειναι παρα πολύ υψηλοί και δεν δίδετε πίστωση για αγορά προιόντος

Ναι....έτσι είναι.....
Παλαιότερα εκλεβαν λόγω απατεωνιάς...τώρα κλέβουν για επιβίωση !
Οι φόροι ειναι παρα πολύ υψηλοί και δεν δίδετε πίστωση για αγορά προιόντος
Καταναλώνεις 11.5 λιτρα LPG ανα 100 χλμ , το οποίο μάλλον είναι φυσιολογικό αν δεχθούμε ότι το αυτοκίνητο σου καταναλώνει 10 λιτρα βενζίνη ανα 100 χλμ.
Όσο για το γέμισμα που λες θα το αφήσεις να αδειάσει τελείως και θα γεμίσεις ξανά αν είναι δυνατόν σε άλλο πρατήριο διότι πολλές φορές παίζει ρόλο και η πίεση που έχει η εγκατάσταση του πρατήριου .
Αν πάλι βάλεις λιγότερο από 47 τότε να πας στον τεχνικό που έκανε την εγκατάσταση για ρύθμιση
Οντως ειναι το πρώτο γέμισμα αυτο που αναφέρω , μακάρι να δω διαφορα αργότερα
Για μενα δεν προκειται να δεις ουσιαστική διαφορά.Ειναι θεμα φλοτέρ ,αλφαδιάς του τεπόζιτου και ρύθμισης.Οντως ειναι το πρώτο γέμισμα αυτο που αναφέρω , μακάρι να δω διαφορα αργότερα
Γιώργο κι εγώ αυτό ξέρω και αυτό κάνω με το Jimny. Μέχρι 3000-3200 χιλ. στροφές το πάω. Έχω 75.000 χλμ χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημαΣε συζήτηση με φίλο μου είπε ότι είναι καλό να μην ''πατάμε'' πολύ το αμάξι όταν κινούμαστε με υγραέριο και γενικά να κρατάμε χαμηλά τις στροφές.
Ισχύει αυτό;
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ο τύπος του δικού μου συστήματος (VIALE υγρής έγχυσης καυσίμου) αλλά οι οδηγίες που είχα και που εφαρμόζω για 100.000 χλμ ήταν ίδιες με της βενζίνης. Φυσικά, όταν το "πατάω" καταναλώνει περισσότερο είτε υγραέριο είτε βενζίνη.Σε συζήτηση με φίλο μου είπε ότι είναι καλό να μην ''πατάμε'' πολύ το αμάξι όταν κινούμαστε με υγραέριο και γενικά να κρατάμε χαμηλά τις στροφές.
Ισχύει αυτό;
Φίλε εσυ εισαι μια χαρα 20% κάτω απο την ονομαστική της δεξαμενής οπως πρεπειΕγώ παιδιά με 50άρα δεξαμενή, δεν έχω βάλει ποτέ πάνω από 40 λίτρα...!!(απλά δεν ξέρω αν όταν ξεκινάει να βαράει το μπιμπιριμπιμπιμπ πόσο αέριο έχει μέσα η δεξαμενή!!)
Σε συζήτηση με φίλο μου είπε ότι είναι καλό να μην ''πατάμε'' πολύ το αμάξι όταν κινούμαστε με υγραέριο και γενικά να κρατάμε χαμηλά τις στροφές.
Ισχύει αυτό;