Στην νομαρχία πάω για δουλειά, πράσινα βλέπω...και να θες να αγιασεις δλδ δεν σε αφήνουν....pop.
Kαι αν εχει διπλο στρωμα τι εγινε?Στο πρωινο-απογευματινο καρτερι με 6αρι δεν γλιτωνει,και φυσικα δεν εχω απολυτος καμμια αμφιβολια για τα ψιλοτερα που λες,στο συγκεκριμενο τροπο κυνηγιου.Εγω χωρις να με ενδιαφερει η αποδωση των ετοιμων ποτε δεν ειδα διατρησεις κακες στις μενουσες,τι να σου πω.φιλε το παραδειγμα το αναφερα καθαρα οτι το παπι εχει αλλα στρωματα πουπουλου και ειναι και υγρο της περησοτερες φορες ειναι πιο δυσκολη η καταβολη του απο της τσιχλας οχι για τιποτα αλο δεν θιγω τους τσιχλοκυνηγους καμια σχεσει και πιστεψτο ναι εχω παρει απειρες φορες τσιχλοφυσιγκα για τα παπια εινμαι φαν στα λιγα γραμαρια εχει κανα 2χρονο που πηδηξα στα 34γραμαρια συστηματικα,,, ολο 32 γραμαρια δουλευα και πολυ ψιλα νουμερα 8ρια 9αρια !!! ακομα εχω κανει και τρελες με 10αρια παλι τα μικρα πεφταν απλα πολλα φτερωναν αλλα το δοκημασα και αυτο !!!
Κουκλα η μικρη σου!!!!!!!!!Με τοσο παπι που τρωει σε λιγο θα σε ξεπερασει στο μπο'ι'!!!!!!!!!!!!!!γεια χαρα και παλι στην παρεα σημερα και παλι 2 ομορφα αρσενικα !!
θα πω μια μικρη ιστορια,,,,, εχθες μαθαινω απο εναν φιλο οτι τα φυσιγκια που δουλευω πλεον δεν υπαρχουν λογο ζητησεις αμεσως γυρναω εχθες απο το κυνηγι παιρνω λεφτα και παω να δω τι γινετε γιατι ειχα απομεινη με 2 κουτια απο τα καλα φυσιγκια και οντως εχω φαει ολη την θεσσαλονικη και πουθενα δεν υπαρχουν ,,,,γαματα απο μεσα μου λεω δραμα ερχονται και κακοκαιριες την πατησα εεεεεεεεεε να μην τα πολυλεω σε ενα μαγαζι με βαζουν στην πριζα να δοκιμασω ενα κουτι 34γραμαρια νο6 πολυ γνωστης εταιριας για να παιρνω απο αυτα αλη φορα ,,,δεν γαμιετε με κρυα καρδια τα παιρνω !!
ετσι και σημερα τα βαζω μονο τα καινουργια στην τσεπη για μια δοκιμη μονο με αυτα στηνομαι στο καρτερι στο σουρουπο βλεπω 6 μεγαλα μπουλουκι μαζεμενα ερχονταν καταπανω μου χαμηλα για σκωτωμα σκυβω μην με δουν και σηκωνωμε στα περιπου 20 βαρια βαρια και ξεκηναω μπαμ στο μπουγιο στα μουτρα σχεδον λιγο τραβερσα στυλ η πρωτη γονατουν 2 αλλα δεν πεφτουν σοκαρομαι λιγο σημαδευο καλητερα μπαμ δευτερο και καπακια παταω και την δευτερη πιο μπροστα οσο μπορουσα γιατι παλι τα πουλια δεν ειχαν ανοιξει καλα μεταξι τους αλλα παλι σημαδευα σε συγκεκριμενα πουλια μετα την πρωτη τελικα στην τριτη που εριξα φτερωσε το πρασινο ολοζωντανο και το κυνηγουσα στο χωραφι επαθα πλα να μην αφησω ενα πουλι σεκος το πρασινο μεσα στα αιματα οχι μνο απο το φτερο αλλα και στα μουτρα και το στηθος μεσα στο αιμα στην φωτο δεν ξερω αν φενετε επρεπε να βγαλω μια κοντινη να δειτε η να το ανοιγα στην φωτο στο στηθος χαλια η διατρησει χαλια τα 2 τα πρωτα που πηραν σκαγια απο την πρωτη τουφεκια τα ειδα πεσαν 2-3 χωραφια μακρια μου σε διαφορετικες πορειες τζαμπα τα πουλια αμαρτια χαλαστηκα ,, αντε αστο αυτο μετα περναει ενα μικρο αργα και ομορφα το παταω μια ωραια τουφεκια πεφτει τα ιδια το κυνηγουσα στο χωραφι παλι μεσα στο αιμα να ηταν τυχαιο δεν ξερω αλλα και αυτα τα φυσιγκια τελιωσαν για μενα θα παν στην ακρη για κανα μαυροπουλι η για την αλαγη του χρονου !!!
το καλο ειναι οτι μηλησα μετα ενα φιλο και βρηκαμε τα φυσιγκια σε ενα χωριο και θα παμε αυριο να παρουμε απο καμια 10ρια κουτια ο καθενας μας τα κρατησε ο ανθρωπος,, μεχρι να ελπισουμε να βγαλουμε κανα μηνα με αυτα μπας και φανουν και στα κοντινα μαγαζια που τα παιρναμε γιατι ειναι εισαγωμενα !!!
image posting
Πανο βλεπω η μικρη σου ειναι φωτοτυπια του μπαμπαγεια χαρα και παλι στην παρεα σημερα και παλι 2 ομορφα αρσενικα !!
θα πω μια μικρη ιστορια,,,,, εχθες μαθαινω απο εναν φιλο οτι τα φυσιγκια που δουλευω πλεον δεν υπαρχουν λογο ζητησεις αμεσως γυρναω εχθες απο το κυνηγι παιρνω λεφτα και παω να δω τι γινετε γιατι ειχα απομεινη με 2 κουτια απο τα καλα φυσιγκια και οντως εχω φαει ολη την θεσσαλονικη και πουθενα δεν υπαρχουν ,,,,γαματα απο μεσα μου λεω δραμα ερχονται και κακοκαιριες την πατησα εεεεεεεεεε να μην τα πολυλεω σε ενα μαγαζι με βαζουν στην πριζα να δοκιμασω ενα κουτι 34γραμαρια νο6 πολυ γνωστης εταιριας για να παιρνω απο αυτα αλη φορα ,,,δεν γαμιετε με κρυα καρδια τα παιρνω !!
ετσι και σημερα τα βαζω μονο τα καινουργια στην τσεπη για μια δοκιμη μονο με αυτα στηνομαι στο καρτερι στο σουρουπο βλεπω 6 μεγαλα μπουλουκι μαζεμενα ερχονταν καταπανω μου χαμηλα για σκωτωμα σκυβω μην με δουν και σηκωνωμε στα περιπου 20 βαρια βαρια και ξεκηναω μπαμ στο μπουγιο στα μουτρα σχεδον λιγο τραβερσα στυλ η πρωτη γονατουν 2 αλλα δεν πεφτουν σοκαρομαι λιγο σημαδευο καλητερα μπαμ δευτερο και καπακια παταω και την δευτερη πιο μπροστα οσο μπορουσα γιατι παλι τα πουλια δεν ειχαν ανοιξει καλα μεταξι τους αλλα παλι σημαδευα σε συγκεκριμενα πουλια μετα την πρωτη τελικα στην τριτη που εριξα φτερωσε το πρασινο ολοζωντανο και το κυνηγουσα στο χωραφι επαθα πλα να μην αφησω ενα πουλι σεκος το πρασινο μεσα στα αιματα οχι μνο απο το φτερο αλλα και στα μουτρα και το στηθος μεσα στο αιμα στην φωτο δεν ξερω αν φενετε επρεπε να βγαλω μια κοντινη να δειτε η να το ανοιγα στην φωτο στο στηθος χαλια η διατρησει χαλια τα 2 τα πρωτα που πηραν σκαγια απο την πρωτη τουφεκια τα ειδα πεσαν 2-3 χωραφια μακρια μου σε διαφορετικες πορειες τζαμπα τα πουλια αμαρτια χαλαστηκα ,, αντε αστο αυτο μετα περναει ενα μικρο αργα και ομορφα το παταω μια ωραια τουφεκια πεφτει τα ιδια το κυνηγουσα στο χωραφι παλι μεσα στο αιμα να ηταν τυχαιο δεν ξερω αλλα και αυτα τα φυσιγκια τελιωσαν για μενα θα παν στην ακρη για κανα μαυροπουλι η για την αλαγη του χρονου !!!
το καλο ειναι οτι μηλησα μετα ενα φιλο και βρηκαμε τα φυσιγκια σε ενα χωριο και θα παμε αυριο να παρουμε απο καμια 10ρια κουτια ο καθενας μας τα κρατησε ο ανθρωπος,, μεχρι να ελπισουμε να βγαλουμε κανα μηνα με αυτα μπας και φανουν και στα κοντινα μαγαζια που τα παιρναμε γιατι ειναι εισαγωμενα !!!
image posting
Άγγελε, για 'μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη μαγεία στο κυνήγι. Να ξέρω ότι εκει που ψάχνω έχει μόνο μπεκατσίνια, και ξαφνικά να σκάνε μύτη και οι φάσσες, ή το ορτύκι στην προκειμένη περίπτωση...Ηλια την προηγουμενη φορα πηγες για μπεκατσινι κακκαι πηρες και φασσα τωρα μαζι με τα μπεκατσινια δωρο το ορτυκι.
Την επομενη τι θα εχει;;;.
Μπεκατσα ή παπι...
To be continue..
Συνεχισε ετσι
Πού είναι οι φωτογραφίες ρε φίλε?Αν και τα πουλια δυσκολεψαν αρκετα ειχα μερικες ευκαιριες αυτες τις μερες και τα ψιλοροκανισα...pop..eat.
Μαλλον και αυριο θα κανω μια προσπαθεια...drive car
Θελεις να μυρισεις αιμα ????.smashfrak.Πού είναι οι φωτογραφίες ρε φίλε?![]()
....ειναι λιγο βαρουτσικες...αστο..Θελεις να μυρισεις αιμα ????.smashfrak.
O yes....Θελεις να μυρισεις αιμα ????.smashfrak.
Τα καψες και παλι εκει πανω....ειναι λιγο βαρουτσικες...αστο..
Αν και τα πουλια δυσκολεψαν αρκετα ειχα μερικες ευκαιριες αυτες τις μερες και τα ψιλοροκανισα...pop..eat.
Μαλλον και αυριο θα κανω μια προσπαθεια...drive car