Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
WtadFiH.jpg

Καλημερα και απο εμενα και ευχαριστω για τις ευχες μαζι με τους υπολοιπους Δημητρηδες!
Εχθες εκανα το πρωτο μου απογευματινο σε αγαπημενο μου μερος που τα πουλια στις αρχες πετανε και λιγο ψηλα!
Ευχαριστηθηκα το 75αρι και νομιζω οτι θα το καθιερωσω μαζι με lm!λιγα τα πουλια αλλα ευστοχες βολες!

Last edited by a moderator:
Τον Ευριπιδη δε βλεπω και ακομα λογικα θα καθεται στο καρτερι.

Λιγα πραματα σημερα, πιο λιγες και οι βολικες τσιχλες. 3 εριξα και βρηκα τις 2, η αλλη εφυγε ζωντανη. Σχεδον ολες οι τουφεκιες σε ψηλωμενα πουλια

Καλημέρες,
ΒΑ Αττική σημαντικά λιγότερα πουλιά από ότι χθες, 2-3 κοπαδάκια είδα πάρα πολύ ψηλά αλλά έπαιξαν λίγο κάποια πιασμένα. 3 στο χέρι, μια τραυματισμένη και χαμένη.
Είδα και ένα κοπάδι κυργιαρίνες ψηλωμένες αλλά καθόλου φάσες σήμερα. Σήμερα δοκίμασα τα Imperial (Ισπανίας) σε Νο7 και ενθουσιάστηκα, τουφέκισα μια τσίχλα ψηλωμένη, από αυτές που συνήθως δεν τουφεκάω, με τσοκ 4**** και έπεσε ξερή και ατσαλάκωτη. Η ίδια φάση επαναλήφθηκε ακόμα μια φορά. Σχεδόν στεναχωρήθηκα που δεν τα είχα ανακαλύψει νωρίτερα.

Ο καιρος οπως τον περιεγραψα χθες. Πολυ συννεφια, ομιχλη και στα ορια της βροχης. Λιγα πουλια σε απιαστα υψη και ανα διαστηματα, ομως λιγο περισσοτερα απο οσα περιμενα. 4 τσιχλες στο χερι και αλλες τοσες χαμενες.

Τιποτα και σημερα 3ντουφεκεσ 3 πουλια σημερα εφηγα και 8,30.να κουβαλισο ελιές στην τελευταία ντουυφεκια μου εσπασε το ελατηριο του πιστονιου τησ maxus.fiurius.
Ε
Αν θες σου στελνο το ΣΒΕ1να κανεις δουλειασου μεχρι να γηρ. Απο Εβρο..sarcastic.

Συννεφια και φευγοντας ψιχαλες.
Τα πουλια λιγα και στο μεσοουρανο.
Ακριβως η χθεσινη καρπωση και τα ιδια χαμενα.Δυστυχως!:(
Ο σκυλος παρεμεινε σπιτι,μηπως υποτροπιασει το ποδι του και 7 τσιχλιτσες πηγαν ...στα αλεπουδα.
Εκανα και το πρωτο κοτσυφι της χρονιας....:)

Συννεφια και φευγοντας ψιχαλες.
Τα πουλια λιγα και στο μεσοουρανο.
Ακριβως η χθεσινη καρπωση και τα ιδια χαμενα.Δυστυχως!:(
Ο σκυλος παρεμεινε σπιτι,μηπως υποτροπιασει το ποδι του και 7 τσιχλιτσες πηγαν ...στα αλεπουδα.
Εκανα και το πρωτο κοτσυφι της χρονιας....:)

Σε ανταλλαγμα ωραιες συζητησεις και αποψεις, αναλαμβανω να σου κανω τον ιχνηλατη .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back