Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λιγα πουλια σημερα και ολλα ψηλα πολυ 5 βερεσα 4βρηκα και αλλα τοσα ξεπουπουλιασα μαλον το κοντακι μου θελη αλλαγή λογο οτι είμαι και αριστεροχερασ δεν μου καθετε καλα οπωσ τησ μαξουσ και εχω αλλα ξεπουπουλιασμα και αλλα κοκκαλο

.well done.
ακριβώς τα ίδια και Μαραθώνα 3 πουλιά πηρα 2 στο χέρι μετά από αλλαγη τόπου 2 φορές
φάσσες 3 πολύ μακρυά :)
Μια απο τα ιδια μαζι με τον Μακη ...αλλα αυτος στην λεωφορο και εμεις με τον τομμυ στον παραδρομο .yelling..sarcastic.

Ουτε απο βραδυς ακουγονταν πολλα πουλια ουτε σημερα το πρωι ειχε. Ξυπνησαμε με ομιχλη η οποια δυναμωνε και παραλληλα τα συννεφα που ολοενα και πυκνωναν ολοκληρωναν τη γκριζα εικονα της ημερας. 5 πουλια καταφερα τελικα, ολα τσιχλες. Την πρωτη μου τουφεκια την εκανα στις 8:20, για τοσο χαλαρο ρυθμο μπασιματος μιλαμε. Φανηκαν παλι αρκετα κοτσυφια καθως και ενα κοπαδακι κυργιαρινες.

Ολο το μπασιμο δηλαδη επιασε Ευβοια και Βοιωτια;
Εχει δικιο ο Βικτωρας:).Απιστευτο μπασιμο σημερα στην Ευβοια,εγινε ο κακος χαμος.Χορτασε το ματι μου βλεποντας 2 κοπαδακια των 3-4 πουλιων.hair..Μια βαρεσα και δεν την βρηκα κιολας.fiurius. και 1 κουρουνα ξαναπληρωσε τα σπασμενα οπως χτες.Φωτο δεν βαζω γιατι θα ζηλευετε τις επιτυχιες μου και τα γεματα κρεμασταρια.yelling.!!!!!!!!!

αποτελέσματα από 4 πρωινα.
κυριακη στα καρτερια κοντα στα ελληνοαλβανικα. μπηκαν μερικα πουλια (τσίχλες κ φασες). όχι πολλα πραγματα.
πολυς κοσμος ρε παιδια. ολη η Ελλαδα εχει μαζευτεί από τα Ζαγορια μεχρι τα σύνορα. δεν υπαρχει περιπτωση να πιασεις πρωτο καρτερι ότι ωρα κ να φτασεις...
βολευόμαστε με ένα τριτοτεταρτο πισω πισω. τα τελευταια 10 χρονια εχει παραγινει το θεμα.

τεσπα. εφυγα κ κατεβηκα προς παραλία. σαφως λιγοτερος κοσμος. να ευχαριστηθούμε το καρτερι μας.
δευτερα, μπηκαν αρκετες τσίχλες κ τσαρτσαρες. μετρια στις φασες.
τριτη μπηκαν πολλες φασες. πρεπει να μετρησα 20-25 κοπαδια από 50 μεχρι συννεφο... βεβαια τα περισσοτερα περνουσαν από θαλασσα. φανηκαν κ λιγα κοτσυφακια.
σημερα, πολύ λιγα πραγματα. εφυγα σχεδόν ατουφεκιστος

Αν "κρατησει" ο καιρος,αυριο θα γινει....Βηρυτος!!!.sarcastic.
Θα χορτασει το ματι κοτσυφακια...
κι ο ωμος σμπαροκοπημα!.hunter.1
.....θα παω αγριεμενοςςςς.....:mad:
Συμφωνω απολυτα!!! Αν μπορουσα να την κοπανησω απ την δουλεια μια μερα, αυτη θα ηταν αυριο!

Eδω παντως βαρεια συννεφια στα ορια της βροχης, καιρος πολυ βαρυς και για την ωρα δεν ακουγεται τιποτα. Αν δεν βρεχει το πρωι θα παω, κραταω ομως πολυ μικρο καλαθι.
Παυλο,χωρις να θελω να σε απογοητευσω,δειχνει κακος ο καιρος για τα μερη σας αυριο:(
Ειπα για εδω,μηπως και προλαβουμε!
Εχω μια εμπνευση,πως θα τα παει "σπρωχτα" και θα εχουμε συνωστισμο!;)

Παυλο,χωρις να θελω να σε απογοητευσω,δειχνει κακος ο καιρος για τα μερη σας αυριο:(
Ειπα για εδω,μηπως και προλαβουμε!
Εχω μια εμπνευση,πως θα τα παει "σπρωχτα" και θα εχουμε συνωστισμο!;)

Γιαννη το ξερω, αν θα μπορεσω να παρω το οπλο εξω για να παρει φρεσκο αερα θα ειμαι ευχαριστημενος

Status
Not open for further replies.
Back