Τόσο πυκνό είναι το μέρος Γιάννη?
Αν ναι τότε δεν αξίζει τον κόπο,Βρες ένα καθαρό εκεί τριγύρω..

Τόσο πυκνό είναι το μέρος Γιάννη?
Εισαι καλεσμενος μου!!Σε ανταλλαγμα ωραιες συζητησεις και αποψεις, αναλαμβανω να σου κανω τον ιχνηλατη![]()
ωχ ωχ εμφανιστηκεΕισαι καλεσμενος μου!!
.....................τωρα καποια ψυχη θα μου τα χωσει γιατι με περιμενει στη γωνια αλλα τι να κανουμε. παρεα λοιπον με το βικτωρα το πρωι.λιγα και ψηλωμενα τα πουλια αλλα παρεα με τη γρια καταφερα και ξεκρεμασα 3 μεχρι τις 8.30 περιπου. μετα εγινε ο μαυρος χαμος. τα πουλια εμπαιναν σε 10δες μεχρι τις 10.15 περιπου αλλα παρα πολυ ψηλα. απο την τρελα μου ε εριξα και μερικες εβιβες. τελικα ειδα περιπου 200 πουλια να περνανε εκτος βεληνεκους. αλλα ρε παιδια μεγαλο πραμα το κοντακι σ ενα οπλο. σημερα νομιζα οτι κραταγα αλλο τουφεκι
και πολυ καλα κανετε κυριε γιαννη μας.....................
(Δε μιλαμε,δε μιλαμε, απο ευγενεια)
Ειναι αρκετα "ντυμενο"ρε Τασο.Τόσο πυκνό είναι το μέρος Γιάννη?
πανω διαβασεΧανιά άκουσα μεγάλο μπασιμο σήμερα? Τα πουλιά ψιλά? Η χαμιλομενα?...
Ωραιος μπραβο Γιωργο και να το χαιρεσαι το μωρο σου πολυ ομορφοhttp://imgur.com/a/IB2DV
καλημέρα και από εμένα.
Μικρό μπασιματάκι σήμερα. Συννεφιά και ζέστη. Από τις 7:45 μέχρι και τις 9:30 και μετά τέλος. Άρχισε βροχή.
στο κάτω μέρος κρατάω "με λατρεία" το δικό μου το μωρό.![]()
thank's . Κάτι μου λέει ότι επειδή άνεμος ΒΔ συνέχεια δυό - τρείς μέρες τώρα από Βουλγαρία και πάνω και βροχούλα που έρχεται επίσης από βόρεια και κατεβαίνει , λέω μήπως σπρώξει τσιχλίτσες προς εμάς.Ωραιος μπραβο Γιωργο και να το χαιρεσαι το μωρο σου πολυ ομρφο
εγώ θα έρθω και σύντομαΗ πρώτη μαριναδα της χρονιάς εύχομαι καλή και ασφαλή σεζόν σε όλους μας.
Γιάννη και στα υπόλοιπα παιδιά ο μεζές αρκετός και το κρασί άφθονο Σας περιμένω......![]()
Δεν ξερω τασο δεν μου εχει κανει ποτε κανενα προβλημα στα 7 χρονια που την εχω.xm..what..buy buy..asking.
Πως έγινε αυτό ρε Ηλία??Καινούργιο όπλο..![]()
Συμφωνώ σε ολλα για τον μηχανησμο. αλλα για φτάσει την κανη τησ maxus θελεισ πολυ ψωμι ακομα.offΑ ρε μπενελλα δεν σπαει, δεν χαλαει,δεν μπλοκαρει, δεν λερωνει, δεν σου πεταει μπαρουτι στα μουτρα,δεν...........συνεχιζω αλλο.![]()
στο browning team Ηλία έχω κάνει μια παράθεση στο μνμ σουΔεν ξερω τασο δεν μου εχει κανει ποτε κανενα προβλημα στα 7 χρονια που την εχω
Συμφωνώ σε ολλα για τον μηχανησμο. αλλα για φτάσει την κανη τησ maxus θελεισ πολυ ψωμι ακομα.off![]()