Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
τωρα καποια ψυχη θα μου τα χωσει γιατι με περιμενει στη γωνια αλλα τι να κανουμε. παρεα λοιπον με το βικτωρα το πρωι.λιγα και ψηλωμενα τα πουλια αλλα παρεα με τη γρια καταφερα και ξεκρεμασα 3 μεχρι τις 8.30 περιπου. μετα εγινε ο μαυρος χαμος. τα πουλια εμπαιναν σε 10δες μεχρι τις 10.15 περιπου αλλα παρα πολυ ψηλα. απο την τρελα μου ε εριξα και μερικες εβιβες. τελικα ειδα περιπου 200 πουλια να περνανε εκτος βεληνεκους. αλλα ρε παιδια μεγαλο πραμα το κοντακι σ ενα οπλο. σημερα νομιζα οτι κραταγα αλλο τουφεκι

τωρα καποια ψυχη θα μου τα χωσει γιατι με περιμενει στη γωνια αλλα τι να κανουμε. παρεα λοιπον με το βικτωρα το πρωι.λιγα και ψηλωμενα τα πουλια αλλα παρεα με τη γρια καταφερα και ξεκρεμασα 3 μεχρι τις 8.30 περιπου. μετα εγινε ο μαυρος χαμος. τα πουλια εμπαιναν σε 10δες μεχρι τις 10.15 περιπου αλλα παρα πολυ ψηλα. απο την τρελα μου ε εριξα και μερικες εβιβες. τελικα ειδα περιπου 200 πουλια να περνανε εκτος βεληνεκους. αλλα ρε παιδια μεγαλο πραμα το κοντακι σ ενα οπλο. σημερα νομιζα οτι κραταγα αλλο τουφεκι
.....................;)
(Δε μιλαμε,δε μιλαμε, απο ευγενεια:))

Τόσο πυκνό είναι το μέρος Γιάννη?
Αν ναι τότε δεν αξίζει τον κόπο,Βρες ένα καθαρό εκεί τριγύρω..
Ειναι αρκετα "ντυμενο"ρε Τασο.
Με τον σκυλο,ειναι καλα τα πραγματα.
Χωρις αυτον.....την ειδες την προκοπη μου.Ακριβως τα μισα πουλια χαμενα και τις δυο μερες.Εχω κακομαθει στο απορταρισμα και.....

Η πρώτη μαριναδα της χρονιάς εύχομαι καλή και ασφαλή σεζόν σε όλους μας.
Γιάννη και στα υπόλοιπα παιδιά ο μεζές αρκετός και το κρασί άφθονο Σας περιμένω......
f29es5.jpg

http://imgur.com/a/IB2DV

καλημέρα και από εμένα.

Μικρό μπασιματάκι σήμερα. Συννεφιά και ζέστη. Από τις 7:45 μέχρι και τις 9:30 και μετά τέλος. Άρχισε βροχή.

στο κάτω μέρος κρατάω "με λατρεία" το δικό μου το μωρό.
Ωραιος μπραβο Γιωργο και να το χαιρεσαι το μωρο σου πολυ ομορφο

Last edited:
Ωραιος μπραβο Γιωργο και να το χαιρεσαι το μωρο σου πολυ ομρφο
thank's . Κάτι μου λέει ότι επειδή άνεμος ΒΔ συνέχεια δυό - τρείς μέρες τώρα από Βουλγαρία και πάνω και βροχούλα που έρχεται επίσης από βόρεια και κατεβαίνει , λέω μήπως σπρώξει τσιχλίτσες προς εμάς.
Τι λέτε ???

.xm..what..buy buy..asking.
Πως έγινε αυτό ρε Ηλία??Καινούργιο όπλο...fff.
Δεν ξερω τασο δεν μου εχει κανει ποτε κανενα προβλημα στα 7 χρονια που την εχω
Α ρε μπενελλα δεν σπαει, δεν χαλαει,δεν μπλοκαρει, δεν λερωνει, δεν σου πεταει μπαρουτι στα μουτρα,δεν...........συνεχιζω αλλο.:)
Συμφωνώ σε ολλα για τον μηχανησμο. αλλα για φτάσει την κανη τησ maxus θελεισ πολυ ψωμι ακομα.off topic.

λοιπον αντε να φτιαχτειτε κι εσεις γιατι εγω φτιαχτηκα πολυ μετα το ωραιοτατο σημερινο απογευματινο καρτερακι.παρεα με τον μπαρη μου και το beretta team σε πληρη αναπτυξη.μια α 400 και η γρια εκαναν .pop. στα τσιχλακια.24 πουλακια απο τα οποια 4 χαμενα.παραθετω σχετικο φωτορεπορταζ.φυσιγγια λαμπρο τορντο 9αρια σε συνδυασμο με ευρωμικτες 8/9
9JLL11q.jpg

Δεν ξερω τασο δεν μου εχει κανει ποτε κανενα προβλημα στα 7 χρονια που την εχω

Συμφωνώ σε ολλα για τον μηχανησμο. αλλα για φτάσει την κανη τησ maxus θελεισ πολυ ψωμι ακομα.off topic.
στο browning team Ηλία έχω κάνει μια παράθεση στο μνμ σου :)

Status
Not open for further replies.
Back