Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φιλε λαμπρο Εγω παντως τον Οκτωβρη που βαραω και τσιχλες και φασσες μαζι εχω αστοχιες...ενω τον χειμωνα που θα κυνηγησω μονο φασσες ντουφεκαω πολυ καλυτερα....εχουν τελειως διαφορετικες προσκοπευσεις!
Όταν επικεντρωθείς σε ένα θήραμα πάνε όλα μόνα τους. Γι'αυτό έχω το άγχος για τις φάσσες. Στην τσίχλα πάνε όλα ρολόι γιατί την έχω μάθει.

Όταν επικεντρωθείς σε ένα θήραμα πάνε όλα μόνα τους. Γι'αυτό έχω το άγχος για τις φάσσες. Στην τσίχλα πάνε όλα ρολόι γιατί την έχω μάθει.
Συμφωνω μαζι σου....αν και εγω κανω ολα τα καρτερισια κυνηγια...με ιδιαιτερη αγαπη στα περιστεροειδη!

πρωί έχει αρκετή υγρασία τι να δουλέψω πρώτα ρε μάγκες από αυτά που έχω
mb classic 32 n7
expres32 n7
lambro sporting 28gr n8
lambro euromix n7-8
lambro A1 34gr n8
lambro Tordo 30gr n8
Η mb η α1...τα 34 με τοση ζεστη παντως νομιζω ειναι υπερβολη αλλα η α1 νομιζω οτι ειναι καλη για υγρασια οπως και η sipe

Για μιση ωριτσα το πρωι πριν παω δουλειά..πηρα άλλο ενα αγριοπεριστερο απο τα 5 που μου περασαν αλλα έπεσε μακριά και δεν το βρήκα..

1zw0jtv.jpg

Eκανα και γω ενα γρηγορο καρτερι πριν τη δουλεια. Αισθητα λιγοτερα πουλια απο χτες, πιο λιγος κοσμος, αλλα αυτο βοηθησε ωστε να περασουν περισσοτερο στρωτα. 4 εριξα και τις βρηκα και τις 4 χωρις κοπο. Ενας φιλος που ηταν μαζι μου εριξε αλλες 6 και τις βρηκε ολες, ισως να εριξε και αλλες γιατι εγω εφυγα ωστοσο. Μας περασε και ενα κοπαδακι αγριοπεριστερα, 5 τον αριθμο, αλλα οριακα απο μενα και οι τουφεκιες μου το ξυρισαν .my man.

Ωραια μακρινα τα σκοτωματα με το U2, και φυσιγγι ρελιαστο με C7 στα 30γρ

Σαββατοκυριακο ανεβασμενος σε ενα δευτεροτριτο καρτερι που τα πουλια περνανε επιτηδες ψηλα, το μερος ειναι καθαρο κ δεν χαλαω κανεναν... Πολυ ωραιες τουφεκιες, 21 στο χερι τη μια μερα με 3 χαμμενες... 18 τη δευτερη με 3 χαμμενες κ αρκετα λιγοτερα πουλια στον οριζοντα... Σταματησα τη δευτερη γιατι μου τελειωσαν τα φυσιγγια που εριχνα, κ με το επομενο κουτι γνωστης ιταλικης εταιριας που καποιοι πινουν νερο στο ονομα τους, τουφεκισα 10 πουλια για σκοτωμα στα 35-40 μετρα, πηρα τα 6 αδικαιολογητα,τα τρια στο χερι μετα απο κυνηγητο πνιγμενα στο αιμα με 3 και 4 σκαγια επανω τους και τα αλλα τρια χαμμενα γυρω γυρω... Σταματησα γιατι ηταν αδικο να σκαγιασω την πλαση για να παρω μερικα πουλια ακομα... Αν δεν σκοτωνονται στα 35 και στα 40 μετρα, στα 50 που γουσταρα θα ηταν απλα ανηθικο... Αρκετες ακομα πιο μακρινες τουφεκιες δεν τις εχει πιασει η καμερα, μιας κ εσβηνε πριν προλαβω να τουφεκισω...

Αφιερωμενα τα βιντεο σε καποιους φιλους απο εδω, που αν κ δεν εχουμε γνωριστει ποτε απο κοντα, τα λογια τους με εχουν συγκινησει τις τελευταιες μερες κ τους ευχαριστω... Ολα στη ζωη δανεικα ειναι τελικα... Να ειστε καλα κ να περνατε ομορφα με καλη καρδια κ καλοπροαιρετα παντα...

Μπράβο σε όλους τους φίλους βλέπω πολύ ωραίες εικόνες εδώ μέσα. Πραγματικά κρίμα που δεν μπορώ να βγω για την αγία τσίχλα μέσα στη βδομάδα. Η δουλειά είναι δουλειά και δεν μπορώ να την αφήσω για κανένα λόγο ούτε να πάρω άδεια. Το Σάββατο βέβαια με περιμένουν κάτι μπλε κορίτσια με ανοιχτά τα πόδια οπότε οι τσίχλες αναβάλλονται για λίγο. Βέβαια εκεί που θα πάω και ήμουν και πέρυσι την έπαθα άσχημα αλλά κρατήθηκα. Οι τσίχλες περνούσαν χιλιάδες αλλά εγώ κύριος ούτε μπαμ σε τσίχλα. Φέτος όμως δεν έχει τέτοια λάθη. Θα πάρει φωτιά όπλο από το τουφεκίδι..shoot..shoot..shoot.

Μπράβο βρε Αρη πολύ ωραία τα βίντεο....για πες και το φυσιγγι;;;

Σήμερα 16 χέρι, 4 χαμένα, λιγότερα από χθες αλλά και πάλι πολύ ψιλά.

Αλλαγή όπλου σήμερα μιας και ήθελα να δοκιμασω το Brain TM, όπως έγραψε και ο Παυλος σκοτώνει πιο μακριά από ότι προορίζεται με πολύ καθαρά και θεαματικά σκοτωματα.

Καλημέρες, ΒΑ Αττική λιγότερα πουλιά από τις προηγούμενες 2 ημέρες και σαφώς λιγότερος κόσμος στα καρτέρια.
Μέχρι τις 8:10 μπήκαν λίγα πουλιά με την έννοια του μπασίματος, πολύ ψηλά (κουκκίδες) αλλά έπαιξαν αρκετά τα πουλιά που είχαν ήδη πιάσει τις προηγούμενες ημέρες.
Σε καρτέρι που συνήθως πρέπει να πας 1 ώρα πριν ξημερώσει μπας και το βρεις ελεύθερο, πήγα 07:05 και ήμουν ολομόναχος.
Συνολικά πήρα 13 τσίχλες, και καμία χαμένη. Χθες και σήμερα που είχε υγρασία τα Tsihla 8/9 δεν τράβαγαν πολύ, αρκετά τραυματισμένα πουλιά. Μετά τα πρώτα 3-4 πουλιά δοκίμασα τα Ισπανικά Imperial 32gr. Εντυπωσιάστηκα από την απόδοσή τους στις μακρινές τουφεκιές. Θα δω τι έβγαλε και η καμερούλα και θα ανεβάσω σχετικό βίντεο.
jt5CGjg.jpg

Πολύ καλύτερος καιρός για μπάσιμο σήμερα, τα πουλιά μπαίνανε από νωρίς αλλά κόψανε και πολύ νωρίς. 9 στο χέρι εκ των οποίων ένα κοτσύφι ενώ είχα και 2 χαμένες. Παρά πολύ υψηλά ποσοστά υγρασίας ταλαιπώρησαν τα φυσίγγια.

Σαββατοκυριακο ανεβασμενος σε ενα δευτεροτριτο καρτερι που τα πουλια περνανε επιτηδες ψηλα, το μερος ειναι καθαρο κ δεν χαλαω κανεναν... Πολυ ωραιες τουφεκιες, 21 στο χερι τη μια μερα με 3 χαμμενες... 18 τη δευτερη με 3 χαμμενες κ αρκετα λιγοτερα πουλια στον οριζοντα... Σταματησα τη δευτερη γιατι μου τελειωσαν τα φυσιγγια που εριχνα, κ με το επομενο κουτι γνωστης ιταλικης εταιριας που καποιοι πινουν νερο στο ονομα τους, τουφεκισα 10 πουλια για σκοτωμα στα 35-40 μετρα, πηρα τα 6 αδικαιολογητα,τα τρια στο χερι μετα απο κυνηγητο πνιγμενα στο αιμα με 3 και 4 σκαγια επανω τους και τα αλλα τρια χαμμενα γυρω γυρω... Σταματησα γιατι ηταν αδικο να σκαγιασω την πλαση για να παρω μερικα πουλια ακομα... Αν δεν σκοτωνονται στα 35 και στα 40 μετρα, στα 50 που γουσταρα θα ηταν απλα ανηθικο... Αρκετες ακομα πιο μακρινες τουφεκιες δεν τις εχει πιασει η καμερα, μιας κ εσβηνε πριν προλαβω να τουφεκισω...

Αφιερωμενα τα βιντεο σε καποιους φιλους απο εδω, που αν κ δεν εχουμε γνωριστει ποτε απο κοντα, τα λογια τους με εχουν συγκινησει τις τελευταιες μερες κ τους ευχαριστω... Ολα στη ζωη δανεικα ειναι τελικα... Να ειστε καλα κ να περνατε ομορφα με καλη καρδια κ καλοπροαιρετα παντα...

πολύ ωραία βίντεο ΑΡΗ πράβο !
για άτομα σαν εμένα με μικρή σχετικά εμπειρία είναι σαν επενδυτικό ντοκιμαντέρ!
καλως όρισες και απο μένα :)

Status
Not open for further replies.
Back