Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολύ στραπατσαρει αυτό το lambro tordo τις τσιχλουλες;)
Βέβαια κ ο κυνηγός άξιος...well done.
Για πες για την 5η..
εισαι σιγουρος???δεν θα με κραξεις ομως.παμε λοιπον ωρα 19.20.εχω φυγει απο το χωραφι που καθομουνα εχω κρεμασει το καρεκλακι στη πλατη τ οπλο στο δεξι χερι και παω απο το χωματοδρομο στ αμαξι.παρακατω βλεπω ενα γνωστο μου απ το σκοπευτηριο και κανω στροφη για να παω να του μιλησω ξαφνικα απ τη δεξια πλευρα του δρομου και μεσα απο ενα μεγαλο θαμνο βλεπω μια τσιχλα να πεταγεται ψηλα και πανω απ το κεφαλι μου σαν το πυραυλο.μην προλαβαινοντας να επωμισω γυριζω και της ριχνω κρατωντας τη καραμπινα μονο με το δεξι σαν το ΜΑΥΡΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ε κι επεσε.ευτυχως που λιγο πριν ειχα βαλει τον κυλινδρο αλλιως ουτε το κεφαλακι δεν θα εβρισκα

Εσυ και ο Λοβερδος...RESPECT.
Άκου και αυτό..
Κάποτε ένας πήγε πίσω από ένα θάμνο..Και μόλις κατεβάζει το παντελόνι ακούει φρρρρρρ κ πετάχτηκε παραδίπλα μια μπεκατσα,Σήκωσε το δίκαννο με το ένα χέρι κ την χτύπησε!
Μου το είπε κ ο συνκυνηγος του που τον είδε να πηγενει να την πάρει με τα βρακια λυτά...sarcastic.

Εσυ και ο Λοβερδος...RESPECT.
Άκου και αυτό..
Κάποτε ένας πήγε πίσω από ένα θάμνο..Και μόλις κατεβάζει το παντελόνι ακούει φρρρρρρ κ πετάχτηκε παραδίπλα μια μπεκατσα,Σήκωσε το δίκαννο με το ένα χέρι κ την χτύπησε!
Μου το είπε κ ο συνκυνηγος του που τον είδε να πηγενει να την πάρει με τα βρακια λυτά...sarcastic.
.very happy.

απο την απογοητευση την πρωινη και την βαρεμαρα στο σπιτι πηρα τη μπενελα και πηγα σ ενα κοντινο απογευματινο καρτερακι μην περιμενοντας τοσο νωρις να δω πουλακια.αποτελεσμα τελικο μου περασαν 8 τσιχλακια απο τα οποια 5 ηρθαν μαζι μου τα 2 μονοτουφεκια τ αλλα 2 ντουμπλεδακι και το 5ο δεν σας λεω πως γιατι θα με κοροιδευετε.τα υπολοιπα 3 πηγαν στο πλησιεστερο αστυνομικο τμημα να μου κανουν μηνυση.τσοκ gemini 3 αστρα πραγματικη συσφιξη και φυσιγγια λαμπρο τορντο 32 γραμ.9αρια
M8rYgic.jpg
και καλά σου κάνανε σαν να τα βίασες είναι ... .hair..xaxaxaxxaaxaxax

και εχτές και σήμερα είμαι βραδινή βάρδια...παρόλου την κούραση την σημερινή που έχω λόγου ότι μετά από την δουλειά πήγα γρήγορα στο σπίτι πήρα το όπλο και βγήκα στο βουνό και είμαι κομμάτια τώρα και δεν ξέρω λόγο κούρασης πως θα ξημερώσω λέω ότι το πρωί θα ξαναπάω ...εντωμεταξύ έχει και την πλακα του με βλέπει η κυρα το πρωί μπαίνω στο σπίτι αρπάζω γρήγορα το όπλο και 2-3 κουτιά σφαίρες και φεύγω είχε πάει 07.30 μου λέει που πας εσέι με το όπλο μάλωσες με κανένα .xaaaxaxxaxaa

απο την απογοητευση την πρωινη και την βαρεμαρα στο σπιτι πηρα τη μπενελα και πηγα σ ενα κοντινο απογευματινο καρτερακι μην περιμενοντας τοσο νωρις να δω πουλακια.αποτελεσμα τελικο μου περασαν 8 τσιχλακια απο τα οποια 5 ηρθαν μαζι μου τα 2 μονοτουφεκια τ αλλα 2 ντουμπλεδακι και το 5ο δεν σας λεω πως γιατι θα με κοροιδευετε.τα υπολοιπα 3 πηγαν στο πλησιεστερο αστυνομικο τμημα να μου κανουν μηνυση.τσοκ gemini 3 αστρα πραγματικη συσφιξη και φυσιγγια λαμπρο τορντο 32 γραμ.9αρια
M8rYgic.jpg
Όμορφο το εργαλείο, αλλά σκληρό...με τις κυρίες! Θα παραγγειλω και γω το gemini Ευρυπίδη. Ωραιος....congrats.

Να προλάβουμε να ζεσταθούμε λίγο με τα τσιχλόνια πριν πάμε στις φάσσες για να μην βαράμε στο γάμο του καραγκιόζη..sarcastic.
ρε φιλε ρε φιλε ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ???ειναι δυνατον να βαρας στο γαμο του καραγκιοζη ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ???????????
.banana..banana.

ρε φιλε ρε φιλε ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ???ειναι δυνατον να βαρας στο γαμο του καραγκιοζη ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ???????????
.banana..banana.
χαχα! καλά τα λες Ευριπίδη αλλά δεν είμαι εξοικειωμένος με τις φάσσες. Ακόμα δεν έχω κατεβάσει γαλάζια..sarcastic.
Το εργαλείο την δουλειά του την κάνει μια χαρά και με το παραπάνω.;)

Να προλάβουμε να ζεσταθούμε λίγο με τα τσιχλόνια πριν πάμε στις φάσσες για να μην βαράμε στο γάμο του καραγκιόζη..sarcastic.
Φιλε λαμπρο Εγω παντως τον Οκτωβρη που βαραω και τσιχλες και φασσες μαζι εχω αστοχιες...ενω τον χειμωνα που θα κυνηγησω μονο φασσες ντουφεκαω πολυ καλυτερα....εχουν τελειως διαφορετικες προσκοπευσεις!

Όμορφο το εργαλείο, αλλά σκληρό...με τις κυρίες! Θα παραγγειλω και γω το gemini Ευρυπίδη. Ωραιος....congrats.
Αριστο το τσοκ ειναι IM ονομαστικη συσφιξη και στο δικο μου αυλο ο οποιος ειναι 18,3 πραγματικη συσφιξη 3 αστρα.στον πινακα με τα συγκεκριμενα φυσιγγια μου εδωσε κεντρο ομοιομορφο μεχρι τα 40 μετρα.βεβαια οταν το δοκιμασα οι καιρικες συνθηκες ηταν ιδανικες.οχι πολυ ζεστη οχι υγρασια και κρυο.αλλα και σημερα που ειχε λιγη υγρασια με 24 βαθμους ζεστη τις εκανε στουπι

Status
Not open for further replies.
Back