Me gm3 Kai tordo lampro 9aria 32gr pws sou fenonte?To βασικο ειναι να μη βιαζεσαι, και να μη σταματας την κινηση. Σιγα σιγα θα το βρεις, θελει τον τροπο του
Me gm3 Kai tordo lampro 9aria 32gr pws sou fenonte?To βασικο ειναι να μη βιαζεσαι, και να μη σταματας την κινηση. Σιγα σιγα θα το βρεις, θελει τον τροπο του
καλο το gm3 το επαιζα 5-6 χρονια μονο αυτο,περισυ το αλλαξα και βρηκα το sipe πολυ καλυτερο,και χωρις αιματα.Me gm3 Kai tordo lampro 9aria 32gr pws sou fenonte?
που πηγες και ειχε κοσμο,οποιος καθοταν στο τελος του αεροδιαδρομου θα εκανε δουλεια αλλα κανεις ολα τα πουλια εμπαιναν απο εκειAσε και γω πηγα νωρις και βαρεθηκα να περιμενω ποτε θα ξημερωσει
Να σου πω εγω που τις κυνηγω λιγο και δεν ειμαι και τοσο καλος ακοπευτης τους.Καλημέρα από τα Χανιά....ενα πολύ καλό μπασιμο σήμερα αρκετά πουλιά τα πιο πολλά ψηλωμενα.. 2 χαμένα κανένα στο χέρι
97% αστοχίες... Ειμουν έτοιμος να βάλω φωτιά στην καραμπίνα και στα φυσεκια που να παρει..
Μα το Θεό παιδιά. 2 3 χρόνια κυνηγάω όπως πρέπει και αυτό που μου συνέβη σήμερα είναι το απερίγραπτο ..
Με γκατεμιασαν και οι βατοι σημερο
...
Αν θες κανα μαθημα για τα ορια του πραγματικου λειοκαννου ...ερχομαι .... και τζαμπα, θα πληρωσεις σε τσίπουρα!Arketa πουλια και σημερα αλλα με αλλη σημπ.απο χτες. ψηλομενα χωρ. διαθεση να πιασουν λες και κατι τα κηνηγουσε. Μαλον φτεει η νοτιαδουρα.Καταφερα και ξεσκαλοσα 6. ΣΤΑ ΟΡΙΑ του λιοκανου παντα.[30-35 μετρα.]
Δεν πηνουμε τσιπουρα Τολιμου στο Νησι. Διαβασε και κανα περιοδ. οι δωκημες γινονται με φουλ τσοκ στα 35μ.Ελλα εση και κατι θα βρουμε να ποιουμε....Να δουμε και το πραγματικο λειοκανο.Να διευρην. λιγο και τους ωριζοντες σου.Αν θες κανα μαθημα για τα ορια του πραγματικου λειοκαννου ...ερχομαι .... και τζαμπα, θα πληρωσεις σε τσίπουρα!
Μάλλον θέμα ψυχολογίας ήταν Γιώργο...Καλημέρα από τα Χανιά....ενα πολύ καλό μπασιμο σήμερα αρκετά πουλιά τα πιο πολλά ψηλωμενα.. 2 χαμένα κανένα στο χέρι
97% αστοχίες... Ειμουν έτοιμος να βάλω φωτιά στην καραμπίνα και στα φυσεκια που να παρει..
Μα το Θεό παιδιά. 2 3 χρόνια κυνηγάω όπως πρέπει και αυτό που μου συνέβη σήμερα είναι το απερίγραπτο ..
Με γκατεμιασαν και οι βατοι σημερο
...
Πολύ ωραία η Σπρινγκερίνα σου φίλε!Παραθέτω και μια φωτό με το JCB (Zelda)
![]()
Μπράβο σε όλους παιδιά!!!
Πολύ ωραία η Σπρινγκερίνα σου φίλε!
Να τη χαίρεσαι!!
Πράγματι το κιχλοκυνήγι είτε στο καρτέρι είτε στο περπατητο (ιδιαίτερα στο περπατητο), περνάει σε άλλη διάσταση αν έχεις δίπλα σου ένα καλοεκπαιδευμένο Σπρινγκεράκι ή και κοκεράκι ακόμα...
Ρε Βασίλη, με το ταψί πας στον κυνηγότοπο...Καλημέρα,
Εξοδος περιξ της πρωτευούσης... εννέα στο χέρι ....ενα προσφορά στις αλεπές..
Τσιν - μπαμ - καθάρισμα - ταψί....eat.
![]()