Kαλυτερο νεο δε μπορουσες να μου πεις. Θα πηγαινα δηλαδη, αλλα τωρα μ'εφτιαξες
Για λόγους πέρα της θέλησης μου ΚΑΙ σήμερα δεν κατάφερα να κυνηγήσω, ήπια πριν καμιά ώρα τον καφέ μου και μέτρησα πάνω από 30 κομμάτια τσίχλες.Καλησπέρα ειμαι στην βεράντα και έχω καπνίσει ένα δυο τσιγάρα και έχω ακούσει μερικά τσιν (χρυσή ακτή ) χανια όποτε αύριο έχουμε πρώτη εξοδο!!!επομενη ανταπόκριση το πρωί.
Καλημέρα από τα Χανιά....ενα πολύ καλό μπασιμο σήμερα αρκετά πουλιά τα πιο πολλά ψηλωμενα.. 2 χαμένα κανένα στο χέρι
97% αστοχίες... Ειμουν έτοιμος να βάλω φωτιά στην καραμπίνα και στα φυσεκια που να παρει..
Μα το Θεό παιδιά. 2 3 χρόνια κυνηγάω όπως πρέπει και αυτό που μου συνέβη σήμερα είναι το απερίγραπτο ..
Με γκατεμιασαν και οι βατοι σημερο
...
Τι να Πω..μα να μην πέφτουν.. Λέω δεν γίνετε έχω ξεχάσει να ξαμονω.. Τεσπα από Δευτέρα παλιEτσι ειναι η τσιχλα Γιωργη. Εχεις να δεις πολλα ακομα...
Σε ευχαριστώ για την απάντηση..Γιώργη άκου να δείς τι έχω καταλάβει εγώ στο ίδιο πρόβλημα , έκανα λάθος εκτίμηση της απόστασης και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την ημέρα που αστοχούσα δεν είχαν σχέση με τις ημέρες ευστοχίας μου , αυτό σημαίνει διαφορά στην βαλλιστική ανάλυση των φυσιγγίων δλδ προσκοπευση διασπορά κλπ!