Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λοιπον.23 τσιχλες ο 3 ατομα, ογραφων 7. Πολυ ψηλωμενες εκτος ςπο 4 που.πηραμε πρωιβκαι περασαν χαμηλα εως γλυφτα. Ειδα και μθα μονη και μια τετραδα φασσες ταξιδιαρες. Σιγα σιγα μπαινουν γιατι δυο που βρηκαμε το πρωι μας ειπανωοτι τις δυο προηγουμενες ειχαν δει μονο κανα τριαρι πουλια. Καλη τσιχλιχρονια να εχουμε συναδεργοι συγχωρεστεμε ςλλα κυνηγι δουλεια ψωνια σουπερ μαρκετ κλπ περα δωθε το παιδι σε φιλεναδες απο αλλη περιοχη μολις εκςνα μπανιο εγραψαβκαιωεφυγα για χαλαρωση. Α για αττικη περιοχη μιλαμε.καλυηνυχτααα

Νωρίς νωρίς επιστροφή λόγο δουλειάς...εεεεε ναι αττική πρέπει να είναι το πρώτο πέρασμα σήμερα. Γύρω γύρω ντουφεκιες αρκετές....εγώ έκανα 5 με το v3 k anaconda long range.... Αλλά λόγο ....long range και γεμάτο θυμαριων δυστυχώς βρήκα μόνο τις 3. Πρέπει να είδα ίσα με 100 τσίχλες μακριά κοντά συνολο

Καλησπέρα ειμαι στην βεράντα και έχω καπνίσει ένα δυο τσιγάρα και έχω ακούσει μερικά τσιν (χρυσή ακτή ) χανια όποτε αύριο έχουμε πρώτη εξοδο!!!επομενη ανταπόκριση το πρωί.
Για λόγους πέρα της θέλησης μου ΚΑΙ σήμερα δεν κατάφερα να κυνηγήσω, ήπια πριν καμιά ώρα τον καφέ μου και μέτρησα πάνω από 30 κομμάτια τσίχλες.
Έγινε μπάσιμο σήμερα από το Ακρωτήρι Σπάθας μεγάλο :)
Τα πουλιά είναι πετσί και κόκαλο, αφήστε να παχύνουν λίγο, μέχρι να αναρρώσω και εγώ δηλαδή! οκ; :D

Το πρωί έκατσα καρτέρι άλλα έφυγα γρηγορα γιατί δεν πέταγε τιποτα..Άσε που μου έσπασε τα νεύρα ο αέρας που φύσαγε δαιμονισμένα..
Πάντως αργοτερα σε άλλο τόπο που πήγα για περδικα στα χαμηλά (επικρατούσε άπνοια εκεί)σήκωσα κάτι τσίχλες κ εμπεναν κ μερικά νέα πουλια..
Αργοτερα βέβαια το μετάνιωσα που τις άφησα ατουφεκιστες αλλά δεν γίνετε να τα θέλουμε όλα..
Και αύριο μέρα είναι..Την Δευτέρα έχει βροχές γαμωτο..

Καλημέρα , σήμερα μπήκανε πουλιά πολλά στην περιοχή των Αφιδνών αλλά εκτός απο το ύψος που περνάγανε είχε πολλά τουφέκια που τσακωνόντουσαν είχαν πάει απο τις 4 .RESPECT.κλπ κλπ....
Δεν πέρασα καλά με όλο αυτό το πανικό δεν ξέρω τι θεωρούν κυνήγι μερικοί! Δεν έριξα τουφεκιά για να γλιτώσω τη γκρίνια ..

Καλημέρα από τα Χανιά....ενα πολύ καλό μπασιμο σήμερα αρκετά πουλιά τα πιο πολλά ψηλωμενα.. 2 χαμένα κανένα στο χέρι
97% αστοχίες... Ειμουν έτοιμος να βάλω φωτιά στην καραμπίνα και στα φυσεκια που να παρει..
Μα το Θεό παιδιά. 2 3 χρόνια κυνηγάω όπως πρέπει και αυτό που μου συνέβη σήμερα είναι το απερίγραπτο ..
Με γκατεμιασαν και οι βατοι σημερο
...

Καλημέρα από τα Χανιά....ενα πολύ καλό μπασιμο σήμερα αρκετά πουλιά τα πιο πολλά ψηλωμενα.. 2 χαμένα κανένα στο χέρι
97% αστοχίες... Ειμουν έτοιμος να βάλω φωτιά στην καραμπίνα και στα φυσεκια που να παρει..
Μα το Θεό παιδιά. 2 3 χρόνια κυνηγάω όπως πρέπει και αυτό που μου συνέβη σήμερα είναι το απερίγραπτο ..
Με γκατεμιασαν και οι βατοι σημερο
...

Γιώργη άκου να δείς τι έχω καταλάβει εγώ στο ίδιο πρόβλημα , έκανα λάθος εκτίμηση της απόστασης και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την ημέρα που αστοχούσα δεν είχαν σχέση με τις ημέρες ευστοχίας μου , αυτό σημαίνει διαφορά στην βαλλιστική ανάλυση των φυσιγγίων δλδ προσκοπευση διασπορά κλπ!

Γιώργη άκου να δείς τι έχω καταλάβει εγώ στο ίδιο πρόβλημα , έκανα λάθος εκτίμηση της απόστασης και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την ημέρα που αστοχούσα δεν είχαν σχέση με τις ημέρες ευστοχίας μου , αυτό σημαίνει διαφορά στην βαλλιστική ανάλυση των φυσιγγίων δλδ προσκοπευση διασπορά κλπ!
Σε ευχαριστώ για την απάντηση..
Τώρα τι να πω.. Πιστεύω ότι προσκοπευω βιαστικά και μόλις σημαδεύω για να πατήσω την σκανδάλη...περναω το πουλί από τον στόχο.. Κάπου τα μπουρδουκλονω

Status
Not open for further replies.
Back