Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εχω ερωτηση.. Το απογευματινο καρτερι(ως τοποθεσια) θα δουλεψει και πρωι αν υπαρχουν πουλια; τα πουλια συνηθως θα εχουν την ιδια κατεύθυνση που εχουν τα απογευματινα;

Οχι το απόγευμα τα πουλιά πηγαίνουν πρός το βουνό για να πιάσουν και να κουρνιάσουν..Το πρωί μπορείς να τα βρείς παντού

Άνετα!
Ρωταω γτ ειμαι βορεια κ εχει αρκετα καναλια κοντα σε βουνα κιολας τα οποια εχουν πολλους βατωνες..απλα ειμαι κανα χρονο εδω κ δν εχω κυνηγησει σε καναλια ποτε γτ εμεις νοτια τις κυνηγαγαμε σε ελιες ρεματα κ πορτοκαλιες..γι αυτο ρωταω...

Ρωταω γτ ειμαι βορεια κ εχει αρκετα καναλια κοντα σε βουνα κιολας τα οποια εχουν πολλους βατωνες..απλα ειμαι κανα χρονο εδω κ δν εχω κυνηγησει σε καναλια ποτε γτ εμεις νοτια τις κυνηγαγαμε σε ελιες ρεματα κ πορτοκαλιες..γι αυτο ρωταω...

Αν είσαι βόρεια και πας σε κανάλια πήγαινε για κανένα παπί και άσε τις τσιχλίτσες

Σκέψου απλά τι πουλιά έβρισκες όταν έπεφτες σε κάποιο ποταμάκι ή γούρνα που είχε μαζίψει νερό...

Εδώ Κρήτη τα μαμισε όλα... Νοτιαδες 5αρια..δυτικους 6αρια..βροχή ούτε για πλάκα.... Έτσι δεν βλέπεις τσίχλα ούτε με ραντάρ.. Ελεοςςςςςςςςς
καλα τωρα το πηρες χαμπαρι?? τα τελευταια 4 χρονιε γινεται αυτο

Εχω ερωτηση.. Το απογευματινο καρτερι(ως τοποθεσια) θα δουλεψει και πρωι αν υπαρχουν πουλια; τα πουλια συνηθως θα εχουν την ιδια κατεύθυνση που εχουν τα απογευματινα;
Ναι φίλε, είναι πιθανόν να δουλέψει με τα πουλιά να έχουν την αντίθετη κατεύθυνση.
Σε ενα καλό απογευματινό καρτέρι που πηγαίνω κάνω πουλάκια και το πρωί (λιγότερα) με τα πουλιά να έχουν την αντίθετη κατεύθυνση το πρωί, από το βουνό προς τιο κάμπο.
Σε άλλα απογευματινά που πηγαίνω πάλι, βλέπω ότ ιλειτουργούν μόνο το απόγευμα και καθόλου το πρωί.

Λοιπόν Σήμερα πρώί στις Αφίδνες πολλά τουφέκια , πουλάκια είχε λίγα αλλά είχε εγώ προσωπικά δεν πήρα κανένα γιατί δεν ήμουν σε καλό σημείο ...κατα τις 8.30 όμως ψηλά ...ΨΗΛΑΑΑΑ περάσαν πολλά με κατεύθυνση απο Βορρά για Νότο . Μονό με Raimental τα κατέβαζα!

Status
Not open for further replies.
Back