Τέτοια να ακούω τέτοια να ακούω... Πόλεμος θέλω να γενεί με τα Αγία τσιχλακια...εχθες κυνηγησα στην βουλγαρια , ειχε παρα πολλες τσιχλες παιδια το πρωι πιασμενες πιστευω σε καμια βδομαδα να αρχισουν να κατεβενουν στην χωρα μας
Τέτοια να ακούω τέτοια να ακούω... Πόλεμος θέλω να γενεί με τα Αγία τσιχλακια...εχθες κυνηγησα στην βουλγαρια , ειχε παρα πολλες τσιχλες παιδια το πρωι πιασμενες πιστευω σε καμια βδομαδα να αρχισουν να κατεβενουν στην χωρα μας
ΩραίοςΣήμερα φίλος μου λαγάς άκουσε δυο τρεις στην Ευβοια , Ωραιούς
ρε παιδια..διαβασα ενα αρθρο για την μεταναστευση της τσιχλας και λεει οτι παντα ταξιδεύει την νυχτα..και σπανια την ημερα..
Γιατί θέλει να τα βλέπει με τα κυάλια .Νομίζω ότι πολλά πουλιά το κάνουν αυτό; Γιατί σε προβληματίζει;
τωρα κανουνε μπασιμο η καρτερια???Εχει ανοιξει η σαιζον στις αποδημητικες φοιτητριες και εξαντλει ολο το χρονο του στο κυνηγι τους
Το ιδιο και εγω φιλεΣυναδελφοι χαρμανια ιγκικεν η ωρα....ανυπομονω την στιγμη της πρωτης τσιχλιτσας που παντα την φιλαω στο καφαλακι της σαν καλοσορισμα..!!!!![]()
Γιατί πάντα κυνηγάω τις τσίχλες περπατιτο γιαυτό δεν έχω τρελη εμπειρία στα περάσματαΝομίζω ότι πολλά πουλιά το κάνουν αυτό; Γιατί σε προβληματίζει;
Ετσι ειναι. Τις αργοπωρημενες βλεπουμε εμεις. Επισης παιζει πολυ μεγαλο ρολο το ποτε βγαινει το φεγγαρι.ρε παιδια..διαβασα ενα αρθρο για την μεταναστευση της τσιχλας και λεει οτι παντα ταξιδεύει την νυχτα..και σπανια την ημερα..