Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερινη εξορμηση για λαγο περιξ της Μανδρας Αττικης
κατα τις 07.00 ακουσα τον μαγικο ηχο τσιν τσιν και κατα την αναβαση μου προς το καρτερι
2 τσιχλες σηκωθηκαν απο το πυκνο με κατευθυνση προς τις χωραφιες τις περιοχης
Καλο σημαδι θα ελεγα και πολλα υποσχομενο γιαυτο που μπορει να ακολουθησει .hunter.1.hunter.1
Συνηθως μετα τις 15 του μηνα ειχα παρομοιες συναντησεις και στα ποιο ορεινα ;)
Λαγο σηκωσατε;

Πάντα (όσο κυνηγάω και έχω παρατηρήσει) πριν από τα κλασικά μπασίματα
έρχονται κάποια πουλιά και πιάνουν εδώ πάνω σε εμάς.
Έχει τύχη αρκετές φορές στην Χαλκιδική που σε κυνήγι ορτυκιού να σηκώνονται από αμπέλια
και πουλάκια γι αυτό το ανέφερα της προάλλες επιβεβαιώνοντας τον Λάμπρο.

Μου αρέσει η κινητοποίηση του Οκτωβρίου.....ξεκινώ και κοιτώ τον καιρό στα Βαλκάνια.
Έτσι λοιπόν, οι ΒΔ άνεμοι, γίνονται καθαροί Β από Πέμπτη με αρκετή βροχή να περνά πάνω από Σκόπια κ Βουλγαρία...
Μια ελαφριά προπόνηση επιβάλλεται για το επόμενο ΣΚ

Και εγω σημερα ειδα δυο το κακο ειναι οτι ο καιροσ δεν μασ τα λεει καλα.βροχεσ και Παρασκευή και απο τη άλλοι εβδομάδα
Σήμερα εμφανίστηκαν πολλές τσίχλες στην Αλεξανδρούπολη πολλες τουφεκιές το απόγευμα

Σήμερα εμφανίστηκαν πολλές τσίχλες στην Αλεξανδρούπολη πολλες τουφεκιές το απόγευμα

Σταύρο κατ'αρχάς σε ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία και για την αύξηση της ανυπομονεσίας μας για την άγια τσίχλα!!

Εν συνεχεία πέρασε από εδώ να μας πεις 2 λόγια για σένα: http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better.17/page-176

Και απογευματινό κι'όλας;
Συνάδελφε από Αλεξανδρούπολη είσαι;
αθηναιος που ζω στην αλεξανδρουπολη εικοσι χρονια τωρα και με καταγωγη απο ενα αλλο σπουδαιο κυνηγοτοπο (τουλαχιστον 30 χρονια πριν )την σαντορινη

Status
Not open for further replies.
Back