Σημερηνες δοκημες κοντακιου.4 τουφεκιες με μονοβολα στα 30 μετρα σε μπουκαλια του νερου,εστηκτοδες τουφεκιες με ανηκτα και τα διο ματια.ολα τα μονοβολα κεντρο στα μπουκαλια.τετιο πραγμα δεν τοχω ξαναζηση.τωρα καταλαβα την σημασια του κοντακιου να σου ερχετε γαντι.ευχαρηστο ολους που με βοηθησαν ναχο αυτο το αποτελεσμα.(αρε ρασπα τη κανεις)χαχαχαχα
.asking. .asking. .asking. .asking. .asking. .asking. .asking. .asking.
Μπράβο για το αποτέλεσμα!![]()
![]()
Τα μπραβο αξηζουν σολους αυτους οπου .ε ξεστραβοσαν σαυτο το θεμα οπου ειχα μεσανηκτα κιοπου το οπλο μετατραπηκε τα μετρα μου ακρηβος
Ενα μεγαλο ευχαρηστο οπου μηραζεστε της γνοσης σας σε εμας
Γιαννη 5 πραγματα που ξερουμε τα γραφουμε , χωρις κανενα συμφέρον και χωρις κανενα οφελοςΤα μπραβο αξηζουν σολους αυτους οπου .ε ξεστραβοσαν σαυτο το θεμα οπου ειχα μεσανηκτα κιοπου το οπλο μετατραπηκε τα μετρα μου ακρηβος
Ενα μεγαλο ευχαρηστο οπου μηραζεστε της γνοσης σας σε εμας
πολλοι προπονητες υποστηριζουν ότι δεν ισχυει η καταδειξη με το εμπρος χερι , αλλοι παλι το υποστηριζουν θερμα , αλλα θα το κουβεντιάσουμε άλλη στιγμη αυτό , εμενα μου αρεσει η χοντρη παπια βικτωρα , είμαι λαθος δηλαδή ??ο δεικτης που καταδεικνυει το στοχο
μπορει να αλλαξει φιλε το σχημα της παπιας την παρεκλιση στο κοντακι ? μπορει δηλαδή αν το σχημα της παπιας να μην είναι ο ιδανικο για τα χερια μου να με οδηγει συνεχεια σε λαθος επωμισεις και εγω ο ασχετος να βριζω τον κοντακα και τον μετροληπτη ??Προσωπικη διασταση,που εξαρταται και απο προσωπικες διαστασεις!
Την ιδια λαβη βολευονται ολοι?
Η πολυ λεπτη μπορει να ευθυνεται,υπο συνθηκες γρηγορης αντιδρασης, για χαμηλοτουφεκισμα.
Τωρα το θεμα καταδειξης του στοχου η μη....Ειναι αλλο φαι!
μπορει να αλλαξει φιλε το σχημα της παπιας την παρεκλιση στο κοντακι ? μπορει δηλαδή αν το σχημα της παπιας να μην είναι ο ιδανικο για τα χερια μου να με οδηγει συνεχεια σε λαθος επωμισεις και εγω ο ασχετος να βριζω τον κοντακα και τον μετροληπτη ??
Ειναι παραπλευρο,Μητσο.Σφηγκεις περισσοτερο η λιγοτερο την παπια και αυτο επιρεαζει.Ειναι η αισθηση που σου δινει αφ ενος και το κυριοτερο...το αποτελεσμα.Αν χρησιμοποιεις ενα οπλο και δουλευεις πανω του προσπαθωντας να τελειοποιηθεις,διακρινεις το προβλημα στο ριξιμο.Προσπαθεις να πιασεις σωστα την αβολη για τα χερια σου παπια και οταν ριχνεις φευγεις κατω αριστερα.Αυτο,οταν πας για την λεπτομερεια.εγω παλι γιατι θελω χοντρη παπια σε πλαγιο και λεπτη σε ποζε και αυτογεμες???? παρακαλω τα φωτα σας γιαυι δεν μπορω να το εξηγησω
Παχυμετρο, Μιλτο!Μαλλον θα σου λυσει την απορια..Γιαννη αυτο μαλλον ισχυει..η καραμπινα μου εχει σχετιξα λεπτη παπια και το δικαννο αρκετα παχια πιστευω..και υις δυο τις νιωθω πολυ καλα στο χερι μου..αυτο δεν το εχω καταλαβει πως γινεται
Αυτο θα κανω Γιαννη..αυριο οταν σχολασω θα τις μετρησω και τις δυο να δω τι παιζειΠαχυμετρο, Μιλτο!Μαλλον θα σου λυσει την απορια..