Όσο χαλάει στην πάνω Ελλάδα τόσο κατέβενουν κεντρική και νότια Ελλάδα μέχρι Κρήτη. αυτές της μέρες θα φανεί. .
Γιωργο,το γεγονος πως δεν τα βλεπουμε,δεν σημαινει πως δεν περνανε!Θα μας βγάλουν την πίστη μέχρι να περασουν τα άτιμα
Δλδ τα τρυγόνια στο μπασιμο μόλις δουν στεριά χονοντε σε θάμνους και σικονοντε όταν είναι να συνεχίσουν στον τελικό προορισμό?Άμα χαράζει και δεν ακούς τουφεκιες στον Κημηλιαρη...χαιρετίσματα
Όλη η Λαυρεωτικη έχει πιασμένα 10 τρυγόνια που αν δεν τύχει να περάσει κάποιος δίπλα τους, δεν σηκώνονται με τίποτα.
Το ξέρω... Τα πιο πολλά περνάνε και νύχτα.Γιωργο,το γεγονος πως δεν τα βλεπουμε,δεν σημαινει πως δεν περνανε!
Το πρόβλημα δεν είναι ότι κάθονται, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν λόγο να κάτσουν αρκετά ώστε να γίνει παιχνίδι με την πολυκοσμία. Πρέπει να τύχει μεγάλος συσχετισμός γεγονότων για να δεις πρωινό πέρασμα τρυγονιων. Τότε θα μου πεις γιατί τρέχουμε και πιάνουμε τα κατσαβραχα. Ας όψεται η τρέλα μαςΔλδ τα τρυγόνια στο μπασιμο μόλις δουν στεριά χονοντε σε θάμνους και σικονοντε όταν είναι να συνεχίσουν στον τελικό προορισμό?
Αχαχα το πάθος είναι πάθος... Και ελπίζουμε για το αποκορύφωμαΤο πρόβλημα δεν είναι ότι κάθονται, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν λόγο να κάτσουν αρκετά ώστε να γίνει παιχνίδι με την πολυκοσμία. Πρέπει να τύχει μεγάλος συσχετισμός γεγονότων για να δεις πρωινό πέρασμα τρυγονιων. Τότε θα μου πεις γιατί τρέχουμε και πιάνουμε τα κατσαβραχα. Ας όψεται η τρέλα μας![]()
Πραγματικα στο ευχομαι γιατι θα ειναι κατι που θα το θυμασαι για μια ζωη κ θα σρε κανει να κολησεις ακομα πιο πολυ με αυτο το νεραιδοπουλιΑχαχα το πάθος είναι πάθος... Και ελπίζουμε για το αποκορύφωμα...
Πάντως θα θελα..μια φορά στην ζωη μου να έβλεπα ένα ωραίο μπασιμο τρυγονιων και μην βασταγα τζιφτε (που λέει ο λόγος)![]()
Ευχαριστώ φίλε μου.. Και όπως είπα ζούμε για το πάθος που θα φέρει το αποκορύφωμα.Πραγματικα στο ευχομαι γιατι θα ειναι κατι που θα το θυμασαι για μια ζωη κ θα σρε κανει να κολησεις ακομα πιο πολυ με αυτο το νεραιδοπουλι
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ!!!!Έξοδος με τον Σπύρο το πατέρα του και τον μπάρμπα του. Ενα μεγάλο τρυγονι είδαμε με το Σπύρο και 2 ο μπάρμπας του, απι τουφεκιές καμιά 10αρια γυρω γύρω-γύρω αλλα αμφιβάλω αν ηταν ολες σε τρυγόνια. Χάρηκα που γνώρισα τον πατέρα και τον μπάρμπα του Σπύρου, μεγάλοι ανθρωπποι ανω των 70 αλλα με καρδιά έφηβου μιας και το κυνήγι του δινει πνοή. Αύριο πάλι μιας και εχω ρεπό μήπως με την επερχόμενη αλλαγη του καιρού γίνει κάποιο πέρασμα.
Έχουν γίνει περάσματα και απογευματινές ώρες, προχθές το έγραψε ο Πέτρος απο Πρέβεζα αλλα και απο μαρτυρίες παλαιότερων, πιο σπάνιο αλλα γίνεται και οταν γίνει συνήθως τα βλέπουν ελάχιστοι.Τέτοιες μέρες περάσματων για απογευματινό καρτέρι τι ρόλο βαράει?
Ας το ελπίσουμεΈχουν γίνει περάσματα και απογευματινές ώρες, προχθές το έγραψε ο Πέτρος απο Πρέβεζα αλλα και απο μαρτυρίες παλαιότερων, πιο σπάνιο αλλα γίνεται και οταν γίνει συνήθως τα βλέπουν ελάχιστοι.