Βασιλη ξαναβγες μια βολτιτσα φιλε εστω κ για κανενα σβησιμο σε καρακαξα...Κοιμασαι στο ταξιδι μετα!!Καλη επιστροφη στη Αλεξ/πολη!

Με όσα λες ,αν δράσω αναλόγως μετά θα φταίω εγώ ;Το γουρούνι τι στο καλό θέλει στην ακροθαλασια μέσα στα γκρεμια και στο θυμάρι; .buy buy.
Τρελάθηκαν και αυτά και νομίζουν ότι είναι κατσίκια. Χάθηκε να βγει στις 15 να το γεμίσουμε μολύβ....shoot..shoot..shoot. Μετά δέσιμο στο καπό του vitara και βόλτα με κόρνα στην παραλία της Καλαμάτας. Τα έχεις που τα έχεις τρελάνει τα κουριτσια κάτω, θα δουν και αυτό το σκηνικό και θα τρέμουν τα πόδια τους....Α ξέχασα και κατεβασμένο παράθυρο με mainstream στην διαπασών. ...
![]()
Ε αυτό θα κάνω, μάλλον, θα πέσω για καμιά ωρίτσα τώρα και το βράδυ θα ρίξω κάτι ροχαλητά στο τρένοΒασιλη ξαναβγες μια βολτιτσα φιλε εστω κ για κανενα σβησιμο σε καρακαξα...Κοιμασαι στο ταξιδι μετα!!Καλη επιστροφη στη Αλεξ/πολη!![]()
Δεν παλιωσες αρκετά για να πάρεις και το τουφέκι μαζί; Δύο βήματα από το νοσοκομείο είναι τα μπασιματαΕ αυτό θα κάνω, μάλλον, θα πέσω για καμιά ωρίτσα τώρα και το βράδυ θα ρίξω κάτι ροχαλητά στο τρένο.buy.
Το γουρούνι τι στο καλό θέλει στην ακροθαλασια μέσα στα γκρεμια και στο θυμάρι; .buy buy.
Τρελάθηκαν και αυτά και νομίζουν ότι είναι κατσίκια. Χάθηκε να βγει στις 15 να το γεμίσουμε μολύβ....shoot..shoot..shoot. Μετά δέσιμο στο καπό του vitara και βόλτα με κόρνα στην παραλία της Καλαμάτας. Τα έχεις που τα έχεις τρελάνει τα κουριτσια κάτω, θα δουν και αυτό το σκηνικό και θα τρέμουν τα πόδια τους....Α ξέχασα και κατεβασμένο παράθυρο με mainstream στην διαπασών. ...
![]()
Περιμένω το Κωστάκη να ανέβει τον Οκτώβρη, στο μεταξύ θα ψάχνω για πενηντάρικα στο δρόμο για να επεκτείνω την άδεια σε γενικήΔεν παλιωσες αρκετά για να πάρεις και το τουφέκι μαζί; Δύο βήματα από το νοσοκομείο είναι τα μπασιματα![]()
Περιμένω το Κωστάκη να ανέβει τον Οκτώβρη, στο μεταξύ θα ψάχνω για πενηντάρικα στο δρόμο για να επεκτείνω την άδεια σε γενικήπέρα απ' την πλάκα, επειδή τις προάλλες με μπρίζωσε ο Κώστας, εγώ θα προσπαθήσω να μαζέψω λεφτά. Τώρα όπλο δε μπορώ να ανεβάσω για πολλούς λόγους. Πρώτον δε εμπιστεύομαι το τρένο, δεύτερο δεν έχω καμιά παρέα εκεί πάνω, ψήνω κάτι φιλαράκια, αλλά για να αρχίσουν και αυτοί από το μηδέν (άδεια+όπλο) φέξε μου και γλύστρισα... Τρίτον ό,τι χτυπήσω μετά εγώ μόνος μου δεν πρόκειται να κάτσω να το φτιάξω κάπως, τώρα για δυο τσίχλες μια στο τόσο μπορώ να τις κάνω έστω στο τηγάνι ομελέτα, αλλά αξίζουν έξοδα και τέτοιο νταβαντούρι; το κυνήγι για να το φχαριστηθείς καλά θέλει οργάνωση και προς το παρόν μου λείπει αυτό. Καλά σίγουρα και ο πατέρας μου θα βγάλει σπυράκια άμα του το πω να πάρω μαζί όπλο
(Κώστα θα έρθεις με επιπλέον ε φανταστικέ μου φίλε
)
Το γουρούνι τι στο καλό θέλει στην ακροθαλασια μέσα στα γκρεμια και στο θυμάρι; .buy buy.
![]()
Δυστυχώς Γιαννη αυριο δεν θα ειμαι εκεί,γυρισα στο κωλοχανιο! Δεν ξερεις ποσο θα το ηθελα αλλα....Να πας και αυριο,Κωστα!![]()
Δεν υπαρχει ωραιοτερο θεαμα απ το να βλεπεις κοπαδακι απο τρυγονια στον αερα, πολυ πιο ωραιο ακομα και απο φασσες!!! Αφηστε με κ εχω αρρωστησει αυτες τις μέρες!Άμα είδες 30 πουλιά είσαι ο άρχοντας της μετανάστευσης. Εγώ 30 δεν έχω δει από τις 20 Αυγούστου
Καημό έχω να δω τρυγονια να πετάνε με φόντο τον ουρανό. Όλο κάτι σαιτες ένα με το χώμα βλέπω που και να τα πάρεις δεν σε γεμίζουν όπως ένα ψηλωμενο![]()
Κι εγω τον ιδιο καημο εχω, ειδικα στο Χαρακα οσα εχω χτυπησει εξυναν χορτο... ασε που σου βαζει φοντο το εδαφος και ειναι για μενα πιο δυσκολη η τουφεκια.Άμα είδες 30 πουλιά είσαι ο άρχοντας της μετανάστευσης. Εγώ 30 δεν έχω δει από τις 20 Αυγούστου
Καημό έχω να δω τρυγονια να πετάνε με φόντο τον ουρανό. Όλο κάτι σαιτες ένα με το χώμα βλέπω που και να τα πάρεις δεν σε γεμίζουν όπως ένα ψηλωμενο![]()
Αλλο ένα τρυγονακι καθάρισε σήμερα ο Σπύρος, του πέρασε άλλο ένα από πίσω αλλά είχε ανοικτό το νίτρο και δεν το πρόλαβε, μετά δεν είδε τίποτα άλλο. Έπεσαν 5-6 τουφεκιες γύρω γύρω. Για αυριο έχουμε κανονίσει μαζί έξοδο, το πιο πιθανό είναι να μην δούμε τίποτα αλλά η παρεα θα είναι ωραία.
Εντάξει τωρα Μίλτο μη φανταστείς οτι μας έπνιξαν κιολας. Φτωχά πράγματα, πάντως κανε τη βόλτα σου, ποτε δε ξέρεις, πλέον ειναι και λαχείο.Αν φανηκαν τρυγονακια Κερκυρα θα κανω και εγω καμια εξορμηση μπας και περασει τιποτα και απο εμας..εχουμε σκουριασει εδω..ουτε τουφεκια δεν πεφτει