Μπράβο ρε παίχτη... Τα μελανουρια είναι σπάνια για την περιοχή μας εδώ κ ειδικά να πετύχεις κοπάδι κ να πάρεις μερικά ψάρια... Εγώ έχω περπατήσει χιλιόμετρα σε κατάλληλα μέρη τα τελευταία 3 χρόνια κ σε κοπάδι καλό δεν έχω πέσει ποτέ να φανταστείς... Δοκίμασε ξανά στο ίδιο μέρος, μπορεί να τα κρατήσει ο γόνος εκεί, έχουν ωραίο ψάρεμαΚαλησπέρα... Διακοπών συνέχεια και αυτη τη φορά με βρίσκει στην Καλαμάτα. Πρωινό ψαρεματακι σήμερα με αρκετό αέρα για lrf. Ξεκινάω το πρωί μου χτυπαει ένας λουτσος αλλά λίγο πριν τον πιάσω μου ξεψαρισε.. Στη συνέχεια παίρνω έναν με ωραία μάχη για το μέγεθος του. Συνεχίζω χωρίς κάτι ιδιαίτερο και με τον αέρα να δυναμώνει και εκεί που αρχίζω να σκέφτομαι να ξεκινήσω σιγά σιγά προς το αμάξι βλέπω γόνο να πηδάει και από πίσω σχετική αναταραχή... Ρίχνω το gravity pencil που λόγω βάρους την ψιλοπάλευε με τον δυνατό αέρα και παίρνω strike με δυνατά φρένα.. Όταν το έφερα αφού κουράστηκε και είδα ότι είναι μελανουρι, θηριακι 30ποντο, κατάλαβα τι θα επακολουθήσει... Στην επόμενη μια ώρα ερχόντουσαν και έφευγαν και σε κάθε εμφάνιση τους τσιμπαγα και από κανένα. Ευχαριστήθηκα φρένα και φευγια με τα άτιμα.. Τα τεχνητά που μου χτύπησαν ήταν το gravity pencil 8γρ της savage gear. Το rage tackle dagger των 6γρ και το tsurinoya 50s. Σήμερα το ευχαριστήθηκα...
View attachment 98344View attachment 98345