Φυσίγγια για Τσίχλες

Από μπέρδεμα σε παραγγελία μου έστειλαν αυτά αντί για Α1 34. Τα έριξα σε ν7 σε φάσσες και παπιά. Στις φάσσες με αρκετό κρύο τα πρωινά και πολλές φορές κάτω από το μηδέν ήταν καλούτσικα. Στα παπιά δεν μου άρεσαν φίλε. Πολλά ζωντανά και πούπουλα. Ίσως η υγρασία του τόπου ; Δεν ξέρω. Πολύ ανώτερο το Α1 34 το οποίο πήγαινε τέλεια και στα 2 κυνήγια. Δοκιμασμένο σε ν7-6-5.
Η PRIMA-S οπου ειναι γεμισμένο, δε φυμίζεται για τις έντονες υγρασίες....
Ειναι μια εκδοση φυσιγγιων, τα οποια τα έσπρωχνε μονο στο εξωτερικο μαζι με το TORDO 30 DISPERSANTE
(λαδί κάλυκας) και καποιους ακομη τύπους.

Η PRIMA-S οπου ειναι γεμισμένο, δε φυμίζεται για τις έντονες υγρασίες....
Ειναι μια εκδοση φυσιγγιων, τα οποια τα έσπρωχνε μονο στο εξωτερικο μαζι με το TORDO 30 DISPERSANTE
(λαδί κάλυκας) και καποιους ακομη τύπους.
Ευχαριστώ για την πληροφορία Κώστα.

προμηθευτικα 5 κουτακια δορκας διασπορας νο 9 και 10 απ το ναυπλιο γιατι εδω στην αθηνα γιοκ παρορμιτικη κινηση ηταν ετσι για το καλο εχω φυσιγκια απο περσυ οχι ομως τετοια τα οποια τα βολευτικα πολυ οταν και αν μου τελειωσει το στοκαρισμα θα παιξω κι εγω σαν τον outlander με diana

προμηθευτικα 5 κουτακια δορκας διασπορας νο 9 και 10 απ το ναυπλιο γιατι εδω στην αθηνα γιοκ παρορμιτικη κινηση ηταν ετσι για το καλο εχω φυσιγκια απο περσυ οχι ομως τετοια τα οποια τα βολευτικα πολυ οταν και αν μου τελειωσει το στοκαρισμα θα παιξω κι εγω σαν τον outlander με diana
όταν κυνηγούσα με δίκαννο σαν το δικό σου μου είχαν αρέσει, πάνε όμως κοντά δέκα χρόνια από τότε

Έχει κανείς ιδέα αν έχει αλλάξει κάτι (προς το καλύτερο), ή μόνο το κουτί;
Το πιο πιθανό ο Καλκατζακος να έχει απλά τη νέα φωτογραφία, αλλά το απόθεμα να αναφέρεται στο παλιό euromix. Αν δεις ο Ναυπλιώτης στη σελίδα του τα αναφέρει out of stock και ακόμα δεν γράφει την πυρίτιδα που θα γεμισθούν

Ευαγγέλιο τα λεγόμενα του Ναυπλιωτη. Και αν την αλλάξει θα μας το πει με έκτακτο ανακοινωθέν😁
Ναι γιατί οι άλλοι έχουν στάνταρ και σε ενημερώνουν για τυχών αλλαγές😂...την μια έτσι την άλλη γιουβέτσι ....ότι σου αρέσει το αγοράζεις και τέρμα το φυσηγγι είναι προσωπικό θέμα

Ναι γιατί οι άλλοι έχουν στάνταρ και σε ενημερώνουν για τυχών αλλαγές😂...την μια έτσι την άλλη γιουβέτσι ....ότι σου αρέσει το αγοράζεις και τέρμα το φυσηγγι είναι προσωπικό θέμα
Μην ξεχνάς ότι τύπος πούλαγε για ένα διάστημα φυσιγγια με πιστον σκητ χωρίς πιστον σκητ και σε διάφανο πλαστικό αν δεν με απατάει η μνήμη μου. Κανένας δεν είναι Όσιος εννοείται.

Μην ξεχνάς ότι τύπος πούλαγε για ένα διάστημα φυσιγγια με πιστον σκητ χωρίς πιστον σκητ και σε διάφανο πλαστικό αν δεν με απατάει η μνήμη μου. Κανένας δεν είναι Όσιος εννοείται.
Άστο μιτσο γιατί αν γράψω τι πουλάνε και τη βρησκω μέσα θα κλάψουν μανουλες...για αυτό μια εταιρεία που εμπιστευόμαστε και τερμα

Άστο μιτσο γιατί αν γράψω τι πουλάνε και τη βρησκω μέσα θα κλάψουν μανουλες...για αυτό μια εταιρεία που εμπιστευόμαστε και τερμα
Εγώ πιστεύω φίλε ότι ουδείς είναι τέρμα αξιόπιστος. Κάποια στιγμή όλοι την κάνουν την πατάτα.

Πάρε κι'εσύ .Μόνο σε υγρασία δέν κάνει .
Αν είναι όπως ήταν 688 1.52 Χ31 GM3
Το ευρομiχ και το τορντο όταν είχαν 688και Giovanni με gm3 γ@@@@ μετά έβαλε 686 και gt και τα γ@@.... τα 3 τελευταία χρόνια πέταξε τον gt και έβαλε Giovanni με λίγο περισσότερο πυρητιδα και τα συνέφερε αρκετά

Back