Μάλλον βρήκε ποιο οικονομική τι προσφορά σε άλλους κάλυκες και συγκετρωτηρες...για αυτό τα άλλαξεΌπως λέει και ο Ηλίας πιο παλιά από έναρξη μέχρι λήξη μόνο euromix έριχνα! Έπαιζα μόνο με νούμερα σκαγιων. Μετά ήρθαν οι μέλισσες......
Μάλλον βρήκε ποιο οικονομική τι προσφορά σε άλλους κάλυκες και συγκετρωτηρες...για αυτό τα άλλαξεΌπως λέει και ο Ηλίας πιο παλιά από έναρξη μέχρι λήξη μόνο euromix έριχνα! Έπαιζα μόνο με νούμερα σκαγιων. Μετά ήρθαν οι μέλισσες......
Τα ίδια και εγώ...Όπως λέει και ο Ηλίας πιο παλιά από έναρξη μέχρι λήξη μόνο euromix έριχνα! Έπαιζα μόνο με νούμερα σκαγιων. Μετά ήρθαν οι μέλισσες......
Τι νούμερο?Έτσι για το ρίσκο φέτος πήρα (τα περιμένω) sipe και s4 αρκετά χωρίς δοκιμή
7 και 8Τι νούμερο?
Giovani απο τα 24gr ως τα 34 σίγουρα.....στα 36 παιζει να βαζει GT.Δεν βάζει gt σε κανένα φυσηγγι του 30/32/34 τουλάχιστον μεχρει πέρσι ...δεν ξέρω για τα 28 και τα 36γρ.. τι βάζει
Κανένα ρίσκο είναι πολύ τίμια φυσηγγια το sipe το έχω ρίξει πολύΠέρυσι δοκίμασα τα nsi gt και μου άρεσαν οπότε έκανα μια μεγάλη παραγγελία ελπίζω να μην είναι διαφορετικά.
Έτσι για το ρίσκο φέτος πήρα (τα περιμένω) sipe και s4 αρκετά χωρίς δοκιμή![]()
ραδιοαρβυλαΝα ρωτήσω
Κάτι πήρε το μάτι μου φευγαλέα γιατί βιαζόμουν.
Για αγορά φυσιγγίων μόνο με οπλοκατοχή ή άδεια κυνηγιού; Ίσχυε από παλιά είναι καινούριο φρούτο; ή είναι ράδιο αρβύλα;. Ξέρει κάποιος κάτι σχετικά;
688 SIPE 1.55 X 32 GT 24 6* Χρυσή συνταγή ψησίματος ...Κανένα ρίσκο είναι πολύ τίμια φυσηγγια το sipe το έχω ρίξει πολύ
Να ρωτήσω
Κάτι πήρε το μάτι μου φευγαλέα γιατί βιαζόμουν.
Για αγορά φυσιγγίων μόνο με οπλοκατοχή ή άδεια κυνηγιού; Ίσχυε από παλιά είναι καινούριο φρούτο; ή είναι ράδιο αρβύλα;. Ξέρει κάποιος κάτι σχετικά;
Εισαι σιγουρος?ραδιοαρβυλα
Και 1,50 έχουν τα s4688 SIPE 1.55 X 32 GT 24 6* Χρυσή συνταγή ψησίματος ...![]()
δεν μου ζητησαν τιποτα.,μονο για ιδιογομοση ζητανε.Εισαι σιγουρος?
Σε καποιο site το ειδα κ εγω αυτο.
Και γω το είχα ακούσει παλιότερα, αλλά την Πέμπτη που πήγα και αγόρασα φυσιγγια, δεν μου ζήτησαν τίποταδεν μου ζητησαν τιποτα.,μονο για ιδιογομοση ζητανε.
τον παιρνεις τηλεφωνο και σου στελνει.Παίδες ξέρει κανένας αν ο Τάτσης που έχει τα diana δίνει απευθείας από αυτόν ....η πρέπει να πάρουμε από καταστήματα
Λοιπον , για να εξηγηθούμε....Παίδες ξέρει κανένας αν ο Τάτσης που έχει τα diana δίνει απευθείας από αυτόν ....η πρέπει να πάρουμε από καταστήματα
Μάλλον για αρβύλα θα πρόκειταιΕισαι σιγουρος?
Σε καποιο site το ειδα κ εγω αυτο.