Με βλέπω μόνο στα diana να μείνω φέτος.Πιθανόν διαφορετική παρτίδα να σημαίνει και διαφορετικά φυσίγγια.
Με βλέπω μόνο στα diana να μείνω φέτος.Πιθανόν διαφορετική παρτίδα να σημαίνει και διαφορετικά φυσίγγια.
Βρες ταχογραφο κ μετρα φυσιγγια σε ενα κλασικο στησιμο των 32gr.Υπάρχει μια πιθανότητα να μου φέρουν sipe από Ιταλία. Λέτε να είναι διαφορετική και να την πατήσω;
Ρε παρτην εκεί, μια χαρά θα είναι.Υπάρχει μια πιθανότητα να μου φέρουν sipe από Ιταλία. Λέτε να είναι διαφορετική και να την πατήσω;
με την τιμή που την ζητάνε θα στοκαρα από εδώ μια στα βάρη που θέλω ,καλό υλικό αλλά από τα 20κατι που την πήρα στα 150 που έχει τώρα θα έψαχνα κάτι ποιο φθηνό και προσβάσιμο.Υπάρχει μια πιθανότητα να μου φέρουν sipe από Ιταλία. Λέτε να είναι διαφορετική και να την πατήσω;
Υπήρξε!!H σειρά PSB (1-2-2sp-3-5) MAXAM υπήρξε αξιόλογη σειρά ,σταθερότατη καί
πολύ προσιτή σε τιμή . Χάλαγε την πιάτσα !
Σταμάτησε να παράγεται εδώ και 4 χρόνια.Υπάρχει μια πιθανότητα να μου φέρουν sipe από Ιταλία. Λέτε να είναι διαφορετική και να την πατήσω;
Κούγκι!!!!
που να ερθω να φορτοσω?
Κούγκι!!!!
διότι έχουν δικό τους συντελεστή οξυγόνου …Οι πυρίτιδες αναφλέγονται ακόμα και στο απόλυτο κενό χωρίς την ανάγκη ύπαρξης οξυγόνου και η επιφάνεια που πιάνουν στο πυθμένιο είναι ακριβώς ίδια άσχετα αν είναι μικρού ή μεγάλου όγκου. Επίσης τα ισχυρά καψούλια (π.χ. 688) συνιστώνται για ταχείας καύσης πυρίτιδες ανεξαρτήτως όγκου. Καμία κυνηγετική πυρίτιδα ΔΕΝ εκρήγνυται. Μην μπερδεύουμε το μπαμ που ακούμε με έκρηξη. Το μπαμ οφείλεται στο σπάσιμο του φράγματος του ήχου κατά την έξοδο της γόμωσης απ' την κάνη και όχι σε έκρηξη. Οπότε είναι άτοπη ολόκληρη η περιγραφή σου και ειδικά σε έναν άνθρωπο που όπως λέει είναι ανίδεος.
Από μπέρδεμα σε παραγγελία μου έστειλαν αυτά αντί για Α1 34. Τα έριξα σε ν7 σε φάσσες και παπιά. Στις φάσσες με αρκετό κρύο τα πρωινά και πολλές φορές κάτω από το μηδέν ήταν καλούτσικα. Στα παπιά δεν μου άρεσαν φίλε. Πολλά ζωντανά και πούπουλα. Ίσως η υγρασία του τόπου ; Δεν ξέρω. Πολύ ανώτερο το Α1 34 το οποίο πήγαινε τέλεια και στα 2 κυνήγια. Δοκιμασμένο σε ν7-6-5.το λαμπρο τορντο το 34 αρι το εριξε κανενας?
Φαντάζομαι ότι έγινε το ίδιο που έγινε και σε μένα από έμπορο που έχει το μαγαζί του σε νησί.Από μπέρδεμα σε παραγγελία μου έστειλαν αυτά αντί για Α1 34.
Τα ιδια ακριβως εκανε και σε ενα φιλο εδω,αντι να του στειλει Α1 34 (μια κουτα...)του εστειλε αυτα που λετε οτι και και καλα ειναι ακριβως τα ιδια...τελικα τα χαρισε σε ενα πιτσιρικα ανιψιο του...μαλλον δεν του αρεσαν...Αν δεν εχεις αυτο που θελει ο πελατης του το λες και οχι του στελνεις οτι θες εσυ...Φαντάζομαι ότι έγινε το ίδιο που έγινε και σε μένα από έμπορο που έχει το μαγαζί του σε νησί.
Και εγώ ήθελα μια κούτα Α1 και μου έστειλε αυτά. Επειδή όμως είχα κάνει και άλλες παραγγελίες και ήταν όλα εντάξει δεν τα έστειλα πίσω και τα κράτησα.
Τελικά αποδείχθηκε ότι έκανα βλακεία γιατί δεν είχαν καμμιά σχέση με τα Α1.
Η παρανόηση έγινε γιατί ο Ναυπλιώτης είχε γράψει τότε στο FB με ανάρτησή του ότι τα γεμίζει με Α1 και φυσικά ο έμπορος σαν τέτοια τα έδωσε στις παραγγελίες που είχε.
Ακριβώς αυτό φίλε..!!Φαντάζομαι ότι έγινε το ίδιο που έγινε και σε μένα από έμπορο που έχει το μαγαζί του σε νησί.
Και εγώ ήθελα μια κούτα Α1 και μου έστειλε αυτά. Επειδή όμως είχα κάνει και άλλες παραγγελίες και ήταν όλα εντάξει δεν τα έστειλα πίσω και τα κράτησα.
Τελικά αποδείχθηκε ότι έκανα βλακεία γιατί δεν είχαν καμμιά σχέση με τα Α1.
Η παρανόηση έγινε γιατί ο Ναυπλιώτης είχε γράψει τότε στο FB με ανάρτησή του ότι τα γεμίζει με Α1 και φυσικά ο έμπορος σαν τέτοια τα έδωσε στις παραγγελίες που είχε.
Προσωπικά είχα θέματα με τον συγκεκριμένο. 1. Πλήρωσα 7ε μεταφορικά όταν παρέλαβα ενώ υποτίθεται είναι δωρεάν και ενώ στην αρχή πήγε να κάνει την πάπια στην επόμενη παραγγελία έβαλε 1 κουτί δώρο. 2. Ενώ μετά από ερώτηση, μου απάντησε θετικά ότι μέχρι 10 κουτιά τα στέλνει με acs, στην πορεία μου τα γυρνούσε για το κόστος μεταφορικών. 3. Το λάθος στην 10αρα κούτα που ενώ ήθελα Α1 34 μου έστειλε Tordo 34.Τα ιδια ακριβως εκανε και σε ενα φιλο εδω,αντι να του στειλει Α1 34 (μια κουτα...)του εστειλε αυτα που λετε οτι και και καλα ειναι ακριβως τα ιδια...τελικα τα χαρισε σε ενα πιτσιρικα ανιψιο του...μαλλον δεν του αρεσαν...Αν δεν εχεις αυτο που θελει ο πελατης του το λες και οχι του στελνεις οτι θες εσυ...
Μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού πήγαιναν όλα ρολόι με τις παραγγελίες που έκανα εγώ αλλά και άλλοι συνάδελφοι με τους οποίους το συζήτησα.Προσωπικά είχα θέματα με τον συγκεκριμένο. 1. Πλήρωσα 7ε μεταφορικά όταν παρέλαβα ενώ υποτίθεται είναι δωρεάν και ενώ στην αρχή πήγε να κάνει την πάπια στην επόμενη παραγγελία έβαλε 1 κουτί δώρο. 2. Ενώ μετά από ερώτηση, μου απάντησε θετικά ότι μέχρι 10 κουτιά τα στέλνει με acs, στην πορεία μου τα γυρνούσε για το κόστος μεταφορικών. 3. Το λάθος στην 10αρα κούτα που ενώ ήθελα Α1 34 μου έστειλε Tordo 34.
Αυτο ακριβως συνεβη,εχασε την μπαλα....Μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού πήγαιναν όλα ρολόι με τις παραγγελίες που έκανα εγώ αλλά και άλλοι συνάδελφοι με τους οποίους το συζήτησα.
Μετά από κάποιο διάστημα που οι παραγγελίες έγιναν πάρα πολλές λόγω των χαμηλών τιμών δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την πίεση και έγιναν πολλά λάθη.
Παρόλα αυτά είναι γεγονός ότι είχε πολύ καλές τιμές και όσοι πρόλαβαν φόρτωσαν.