εαν ασχοληθης με το τρυγονι εκτος την πρωτη μερα χτυπας περισοτερα , εγω καθομουν στο καρτερι 4 φορες την εβδομαδα , και χτυπαγα ποτε 2 , ποτε ενα , ποτε και κανενα αγριοπεριστερο , και φασσα , αλλα τα καρτερια μου ειναι κοντινα 20 και 13 χιλιομετρα , και εχω αρκετο χρονο , συνολο περσυ 8 τρυγονια , 22 αγριοπεριστερα , και μια φασσα καλοκαιρινη , και καποιες αλλες τον χειμωνα,Και εγώ με τα περσινά φυσίγγια θα κυνηγήσω. Εννοώ αυτά ακριβώς που έβαλα πέρυσι θα βάλω και φέτος αφού χτύπησα ένα τρύγονι μόνο![]()
θα παρεις φετινα?η εχεις στοκ?Οπως και περυσι, με τα 30αρια του Ανδρεα σε νο8 θα παω στα τρυγονακια, γαζωναν.
Εχουν μεινει απο περυσι.θα παρεις φετινα?η εχεις στοκ?
Ισως σε Βουλγαρία ή ψευτο-Μακεδονία;Φέτος καλώς εχόντων των πραγμάτων λέω να χρησιμοποιήσω cheditte Tordo 7αρια και πήρα σήμερα και 2 κουτιά lambro Tordo 8αρια που στις τσίχλες τα βρήκα μαζί τους(αν δεν έχουν αλλάξει γιατί είναι διαφορετική παρτίδα, έψαξα την μισή Αθήνα για να τα βρω λόγω έλλειψης GM3).
Από εκεί και πέρα το πρόβλημα είναι που θα βρούμε τρυγόνια να ρίξουμε τόσα φυσίγγια που έχουμε μαζέψει![]()
Ναί είναι πολύ αποτελεσματικό το set up της PSB 3 στα 30γρ .Οπως και περυσι, με τα 30αρια του Ανδρεα σε νο8 θα παω στα τρυγονακια, γαζωναν.
Σε 30 γρ αλλά εξαρια?Ναί είναι πολύ αποτελεσματικό το set up της PSB 3 στα 30γρ .
Εδώ είναι πολύ διαδεδομένο καί σε πιό χοντρό για πέρδικα - φάσσα .
Καί σε ν.5 ακόμη για φάσσα OLYMPIA GEM 30Σε 30 γρ αλλά εξαρια?
Μηπως γνωριζεις το σεταπ?Ρωταω γιατι ειχα αγορασει καλοκαιρι του 23 μια παρτιδα Ρουμελιωτη 30αρια που ειχε μπαρουτι στο 1,61(μου αρεσε πολυ...) και το καλοκαιρι του 24 πηρα μια αλλη παρτιδα που ειχε μπαρουτι στο 1,49(δεν μου αρεσαν...)Καί σε ν.5 ακόμη για φάσσα OLYMPIA GEM 30
Η csb ,είναι στρογγυλή...αυτή που είναι στην φώτο είναι τετραγωνηΤου 24 μοιάζει με psb1 τελευταίου lot.
Και στο χρώμα και στη δόση.
Του 23 δε ξέρω...
Psb3 παλιά?csb3?
Κοιτάω το πίνακα της csb3 και μου ταιριάζει το 1.60
1.50 PSB1 είναι εκτός κάθε σεναρίου .Πολύ χαμηλά .Του 24 μοιάζει με psb1 τελευταίου lot.
Και στο χρώμα και στη δόση.
Του 23 δε ξέρω...
Psb3 παλιά?csb3?
Κοιτάω το πίνακα της csb3 και μου ταιριάζει το 1.60
Έτσι πιστεύω και εγώ. Ότι ήταν PSB 5. Εξάλλου και όταν το πρωτοέβγαλε το 30αρι το γέμιζε με την CSB 5 . (Εκεί γύρω στο 1,50 gr) Και ήταν κεραυνός !1.50 PSB1 είναι εκτός κάθε σεναρίου .Πολύ χαμηλά .
1.50 μάλλον με την PSB 5 (X28) θάχε μια λογική .
Μην είσαι σίγουρος...(Ούτε εγώ είμαι!)1.50 PSB1 είναι εκτός κάθε σεναρίου .Πολύ χαμηλά .
1.50 μάλλον με την PSB 5 (X28) θάχε μια λογική .
Στέλιο, csb 5 και psb 5 έχουν κοινές δόσεις?Έτσι πιστεύω και εγώ. Ότι ήταν PSB 5. Εξάλλου και όταν το πρωτοέβγαλε το 30αρι το γέμιζε με την CSB 5 . (Εκεί γύρω στο 1,50 gr) Και ήταν κεραυνός !
Mιλάμε για το 30 άρι όχι 28 .Μην είσαι σίγουρος...(Ούτε εγώ είμαι!)
Η psb5 nobel στο 1.50 για 28,είναι πολύ!
Συνήθως 1.40-1.45
Psb1 nobel ,ειδικά τα τελευταία lot, 1.65-1.60 στα 32.
Και οι 2 μου"ταιριάζουν" ως μη ενδεδειγμένες αναλογίες!
Ίσως γι αυτό δεν άρεσαν και του φίλου @gian