Εγώ έχω λίγα Ναβάρο 30 που τα βγήκα εξερετικα πέρσι μετά τους γ@### τα μπρίκια
Τους άλλαξε μπαρούτι μετά?Εγώ έχω λίγα Ναβάρο 30 που τα βγήκα εξερετικα πέρσι μετά τους γ@### τα μπρίκια
Δυνατό το 32αρι...Εγώ φέτος με diana 32 n7,n8 και έχω και λίγα cheddite tordo.
Είναι δοκιμασμένο.Δυνατό το 32αρι...
Μήπως με 30αρι Νο 8 η 9 έκανες καλύτερη δουλειά;
32αρι Νο 7 η 6 πας για μπασιματα φασσας...
Γνώμη μου πάντα, αλλά θα γίνει αυτό που λέω εγώ...
Άλλαξε κάψουλι και κάλυκα ...το έχω ξαναγράψειΕγώ φέτος με diana 32 n7,n8 και έχω και λίγα cheddite tordo.
Το καψουλι όντως κάνει ζημιά.Άλλαξε κάψουλι και κάλυκα ...το έχω ξαναγράψει
Τα προπέρσινα και τα προπροπερσινα ότι καλύτερο εχω για το τρυγόνι.Εγώ έχω λίγα Ναβάρο 30 που τα βγήκα εξερετικα πέρσι μετά τους γ@### τα μπρίκια
Τα Lambro Tordo (αν μιλάμε για το πορτοκαλί) καλύτερα να τα κρατήσεις για τις τσίχλες. Όσες φορές τα δοκίμασα με ζεστό καιρό είχα πάντα ζωντανά. Αντιθέτως στα κρύα του νοέμβρη δεκέμβρη ήταν καλά (όχι κάτι το τρελό). Τα Cheditte Tordo θα τα ευχαριστηθείς στο τρυγόνι και όχι μόνο.Φέτος καλώς εχόντων των πραγμάτων λέω να χρησιμοποιήσω cheditte Tordo 7αρια και πήρα σήμερα και 2 κουτιά lambro Tordo 8αρια που στις τσίχλες τα βρήκα μαζί τους(αν δεν έχουν αλλάξει γιατί είναι διαφορετική παρτίδα, έψαξα την μισή Αθήνα για να τα βρω λόγω έλλειψης GM3).
Από εκεί και πέρα το πρόβλημα είναι που θα βρούμε τρυγόνια να ρίξουμε τόσα φυσίγγια που έχουμε μαζέψει![]()
Για τα πορτοκαλί μιλάμε. Προσωπικά έχω να τα ρίξω αρκετά χρόνια έναρξη, αλλά φίλοι που τα κυνηγάνε δεν είχαν πρόβλημα. Ίσως γιατί η περιοχή που κυνηγάω είναι ορεινή και οι θερμοκρασίες το πρωί χαμηλές.Τα Lambro Tordo (αν μιλάμε για το πορτοκαλί) καλύτερα να τα κρατήσεις για τις τσίχλες. Όσες φορές τα δοκίμασα με ζεστό καιρό είχα πάντα ζωντανά. Αντιθέτως στα κρύα του νοέμβρη δεκέμβρη ήταν καλά (όχι κάτι το τρελό). Τα Cheditte Tordo θα τα ευχαριστηθείς στο τρυγόνι και όχι μόνο.
Και εγώ το έχω βρει πολύ καλό .....μερικά προϊόντα Αύγουστο/ Σεπτεμβρίου μπορεί να έχει και 11)12 βαθμούς τίμιο φυσηγγιΓια τα πορτοκαλί μιλάμε. Προσωπικά έχω να τα ρίξω αρκετά χρόνια έναρξη, αλλά φίλοι που τα κυνηγάνε δεν είχαν πρόβλημα. Ίσως γιατί η περιοχή που κυνηγάω είναι ορεινή και οι θερμοκρασίες το πρωί χαμηλές.
κουνούπια????Η καλύτερη εποχή,για τα lambro tordo,είναι τώρα...
το εχω αντιγραψει σε ιδιογομωση εκτος απο τον καλυκα κορντον , και το βρηκα πολυ καλο , το σεταπ του ειναι cx 2000 1,60 MB32 με 30 γραμμαρια αστερι , το εχω γεμισει το ιδιο σε 65αρι καλυκα αστερι για το εγλεζικο που εχει θαλαμες 65αρες , με μονη διαφορα λιγοτερη πυριτηδα , δηλαδη 1,55χ30MB light σταθερή αξία για το τρυγόνι
Ποτε το αντέγραψες ρε Λάκη;;το εχω αντιγραψει σε ιδιογομωση εκτος απο τον καλυκα κορντον , και το βρηκα πολυ καλο , το σεταπ του ειναι cx 2000 1,60 MB32 με 30 γραμμαρια αστερι , το εχω γεμισει το ιδιο σε 65αρι καλυκα αστερι για το εγλεζικο που εχει θαλαμες 65αρες , με μονη διαφορα λιγοτερη πυριτηδα , δηλαδη 1,55χ30
Πολύ ωραίο το 1,60 Χ 30 εγώ το έριχνα με GT24 στα 57,5. Απλά τώρα την φυλάω την MB32 για χοντρά.το εχω αντιγραψει σε ιδιογομωση εκτος απο τον καλυκα κορντον , και το βρηκα πολυ καλο , το σεταπ του ειναι cx 2000 1,60 MB32 με 30 γραμμαρια αστερι , το εχω γεμισει το ιδιο σε 65αρι καλυκα αστερι για το εγλεζικο που εχει θαλαμες 65αρες , με μονη διαφορα λιγοτερη πυριτηδα , δηλαδη 1,55χ30
Γάμοι.κουνούπια????
ειχα κοψει ενα και βρηκα ΜΒ32 1,60Χ30Ποτε το αντέγραψες ρε Λάκη;;
Αφου 4-5 χρόνια τωρα, στο 1.50+ ×30 γεμιζεται με PSB.....
με καλυκα κομενω στα 68,50 το γεμιζω με συγκερωτηρα ηλιοπουλο στα 56,50, αστερι , το ιδιο αλλα με 1,55χ30 σε καλυκα κομενω ακριβος στα 65 , για το εγλεζικο που εχει θαλαμες 65αρες , βαζω συγκερωτηρα ζμν 21 κλεισμενω στα 54 χιλιοστα αστεριΠολύ ωραίο το 1,60 Χ 30 εγώ το έριχνα με GT24 στα 57,5. Απλά τώρα την φυλάω την MB32 για χοντρά.