Προσφορές-Τιμές

• Thread starter Thread starter tolisr1
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Παιδιά καλησπέρα, θέλω να σας κάνω μια ερώτηση
Βρήκα από έναν κύριο κάποια RC χάρτινα μαλλινοταπα 2 κουτιά jk6 του θεωδοριδη και κάποια άλλα και μου τα έδινε 25 και 30 ευρώ το κουτί. Εμένα μου φάνηκαν πολλά αυτά τα λεφτά, είναι η ιδέα μου ?????
Η τιμή είναι παράλογη. Δεν είναι τυχαίο ότι η αγγελία βρίσκεται πάνω τόσους μήνες και δεν έχει βρεθεί αγοραστής.

Η τιμή είναι παράλογη. Δεν είναι τυχαίο ότι η αγγελία βρίσκεται πάνω τόσους μήνες και δεν έχει βρεθεί αγοραστής.
Έτσι λέω και εγώ γιατί θυμάμαι πάνω από 6 και 7 ευρώ δεν τα παίρναμε….. πως πήγαν ξαφνικά στα 25😂😂

Παιδιά καλησπέρα, θέλω να σας κάνω μια ερώτηση
Βρήκα από έναν κύριο κάποια RC χάρτινα μαλλινοταπα 2 κουτιά jk6 του θεωδοριδη και κάποια άλλα και μου τα έδινε 25 και 30 ευρώ το κουτί. Εμένα μου φάνηκαν πολλά αυτά τα λεφτά, είναι η ιδέα μου ?????
Ασε....εμποριο τα κανει....μη του δωσεις σάλιο αδελφέ.

Εχθές έριξα πολύ γέλιο. Πέρασα από κατάστημα με κυνηγετικά για να ρωτήσω για κάτι που ήθελα και μετά χάζευα τα φυσίγγια. Μεταξύ άλλων υπήρχαν φυσίγγια maionchi 10δες heavy load. Η τιμή αυτή τη φορά από 8,5 ευρώ που είχαν πέρυσι στο ίδιο μαγαζί είχε πάει στα 18,5€. Πιο πολύ γιατί ήθελα να τσεκάρω αντίδραση τον ρώτησα αν μπορούσε να γίνει καλύτερη τιμή για αγορά περισσότερων κουτιών και ο θεούλης μου απαντάει:Φίλε δυστυχώς δεν βγαίνω και να φανταστείς αυτές οι τιμές είναι περσινές τα καινούργια που θα έρθουν θα είναι πολύ ανεβασμένα. Κοίτα να δεις που τα φυσίγγια ήταν η καλύτερη επένδυση των τελευταίων ετών
Πηραν αυξηση μετα τη μετονομασια της maionchi δηλαδη...;;; χα χα χα χα
Ωραιος ο ΦΑΙΔΩΩΩΝ......

Κάποιοι πάνω από τον κωλοβρέχτη που γελάνε καλά θα κάνουν να μαζέψουν ζάχαρη για τις μέλισσες γιατί βλέπω να πέσει πείνα τον χειμώνα... 😎
Έχουν να φάνε φέτος. Βρίσκουν μόνες τους ευτυχώς! Τσίχλες θα έχει φέτος αλλα χειμώνα δεν νομίζω. Πάνε αυτά , ας τα ξεχάσουμε σιγά σιγά. 20250618_191326.jpg

Τσιμπησα κ εγω τη κουτιτσα μου για να χτισω φετινη καβα γιατι ειχα ξεμεινει.πηρα nsi gt 28αρια για τσιχλα τρυγονι.κ 4 κουτια percorso για τα παπακια μου.για αρχη καλα ειναι πιστευω.το θεικο ειναι οτι μου το ειπε η γυναικα κ πηρα.αυτη κατι θα ζητησει οπου ναναι δε μπορει

Τσιμπησα κ εγω τη κουτιτσα μου για να χτισω φετινη καβα γιατι ειχα ξεμεινει.πηρα nsi gt 28αρια για τσιχλα τρυγονι.κ 4 κουτια percorso για τα παπακια μου.για αρχη καλα ειναι πιστευω.το θεικο ειναι οτι μου το ειπε η γυναικα κ πηρα.αυτη κατι θα ζητησει οπου ναναι δε μπορει
Έχω ρίξει καμμια 15αρια κουτια gt στο σκοπευτήριο φέτος με καραμπινα στο τελευταίο κουτί έριχνε το πρώτο φυσιγγι και μετά έκανε εμπλοκή, ένας φίλος μου έδωσε αλλά φυσιγγια στην τελευταία πουλά και τα έριξε κανονικά, απλά το λέω σαν παρατήρηση, δεν το έψαξα περισσότερο

Έχω ρίξει καμμια 15αρια κουτια gt στο σκοπευτήριο φέτος με καραμπινα στο τελευταίο κουτί έριχνε το πρώτο φυσιγγι και μετά έκανε εμπλοκή, ένας φίλος μου έδωσε αλλά φυσιγγια στην τελευταία πουλά και τα έριξε κανονικά, απλά το λέω σαν παρατήρηση, δεν το έψαξα περισσότερο
Θα είχε βαρεθεί ρε σύ το όπλο τόσα φυσίγγια ίδια
Και είπε κάτσε μα του κάμω καμία εμπλοκουλα
Είναι και σούπερ μαγκνουμ η δικιά σου

Ωχ! Ετοιμάσου για έξοδα.

Back