ωπιος εχη τα χωνη ωπιος δεν εχη καθεται στο καρεκλακι και βγαζη την σεζων με 2 3 κουτακια φυσιγκιααααΜην γκρινιάζετε, ενα κουτί φυσίγγια=δύο πιτόγυρα (εκεί φτάσαν τα πιτόγυρα!)
Και με ένα κουτάκι βαράτε τουλάχιστον 25 τσιχλάκια (αν είστε Κρητικοί)...
Συμπέρασμα, κόψτε τα πιτόγυρα, όχι το κυνήγι!![]()
μην το λες αυτο γιατι οι κρητικοι εχουν και της μπαρλοτιες οποτε ριχνουν πολυ περισοτερα σε γαμους γλεντια και βαφτισης απο εμας(αν είστε Κρητικοί
αυτο ισχυει μονο στο καρτερι ,στο περπατητο ριχνεις πολλα φυσιγγια στην τσιχλα ,εκει πιστευω οτι θα υπαρχει θεμα μεγαλο .Καλό κοντάκι προσεκτικές ντουφέκιες και όλα θα γίνουν, δεν είναι λόγος το φυσίγγι για να κόψει κάποιος το κυνήγι ,απλά μαζεύτηκαν πολλοί λόγοι (οικονομικοί) ,με σωστή διαχείριση όλα γίνονται το 2/3 κουτιά στις τσίχλες έχοντας 15 στη τσάντα θα εξαλειφθεί.
αυτο τωρα δεν το καταλαβαινω!οταν τουφεκας για να παρεις το θηραμα το κανεις για να το καταβαλεις δεν υπαρχει προσεκτικη τουφεκια !η τουφεκια ειναι μια!προσεκτικές ντουφέκιες
Μιλας απο την σκοπια καποιου που ζει στην Αθηνα. Ετσι συμφωνω μαζι σου.Το θέμα είναι να έχει θηράματα. Όταν έχει θηράματα και καλύτερα ποσοστά ευστοχίας έχουμε και χαρούμενοι είμαστε όλοι. Μακάρι να έχει τόσο κυνήγι ώστε να γίνουν πρόβλημα τα φυσίγγια. Καταλαβαίνω και θεωρώ λογικό να ψάχνουμε τις καλύτερες τιμές αλλά μην πάμε και στην υπερβολή. Όταν οι περισσότεροι κάνουμε πολλά χιλιόμετρα με κόστος σε διόδια βενζίνες κτλ αρκετά ευρώ, δεν θα τσιγκουνευτούμε τα φυσίγγια. Τέλος ας αφήσουμε τη λογική χ φυσίγγια ανά πουλί. Ο καθένας πάει να κάνει το hobby του. Δεν είναι σκοπευτήριο να βγάζουμε ποσοστά, ούτε κάποιος θα πάρει βραβείο αν είναι ντούφεκος. Δεν έχω κάτσει ποτέ να μετρήσω έριξα τόσα φυσίγγια, πήρα τόσα πουλιά. Θέλω το μυαλό μου απαλλαγμένο από οτιδήποτε μπορεί να μου δημιουργήσει stress. Βγαίνω στο βουνό να χαλαρώσω, όχι να αγχωθώ. Το κυνήγι είναι ένστικτο, δεν είναι ανταγωνισμός.
Με c7 και με τον διασπορεα της gualandi.Το διασποράς 33 γρ της NSI ,το έχει δοκιμάσει κανένας να μας πει .....με τι είναι γεμισμένα