Benelli Team

Έγραψα πως προορίζεται για μερακλήδες κυνηγούς...
Αν έχεις κάποιον που έχει τέτοιο όπλο ρώτησε τον τι κάνει..
Εγώ έχω γνωστό που το έχει και έχουμε κυνηγήσει αρκετές φορές μαζί και ξέρω πολύ καλά τι κάνει ένα τέτοιο όπλο...
Για το τι κάνει το όπλο μεγάλο μερίδιο έχει ο φίλος σου και φυσικά θα το γουστάρει πολύ και ψυχολογία βοηθάει και αυτή.

Για το τι κάνει το όπλο μεγάλο μερίδιο έχει ο φίλος σου και φυσικά θα το γουστάρει πολύ και ψυχολογία βοηθάει και αυτή.
Bεβαιως και παίζει βασικό ρόλο ο χειριστής..
Όμως μπορεί και κρίνει με τις εμπειρίες του τι παραπάνω κάνει ένα τέτοιο όπλο σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχει...

Για την Ai δε γνωρίζω τι διαφορά μπορεί να έχει, μιας κι έχω την be diamond να σε βοηθήσω όσο μπορώ. Η βαφή best κάνει όσα υπόσχεται, σε απαλλάσσει από σκουριές και περιττό καθαρισμό καθώς και από γρατζουνιές, πολύ σκληρή βαφή ή καλύτερα που έχω δει σε όπλα έως σήμερα. Porting εμένα δεν εχει όλοι όμως λένε ότι έχει παραπάνω όφελος στην αναπήδηση στομίου. Για τα πλαστικά της be diamond μην το σκέφτεσαι καν , εξαιρετική ποιότητα θα τη δεις κι από κοντά συγκριτικά με άλλες. Εργονομικά άψογο όπλο η ανάκρουση αισθητά βελτιωμένη από τα παλιότερα Benelli πάντα όμως λίγο περισσότερη από ένα αερίων με καλό πέλμα ή αμορτισέρ στο κοντάκι. Πανάλαφρο όπλο ιδανικό και για περπατητό με άψογη λειτουργία μέχρι τα 28 γρ που έχω ρίξει. Τουφεκιές καλές , βελτιωμένες με τα παλιότερα Benelli, έχω δει όμως και καλύτερες. Γενικά πάντως αξίζει 100%
Ευχαριστώ! Γνωρίζεις αν στο τουφέκι που έχεις η βαφή είναι και στη βάση ή μονο στην κάννη; Γιατί στο καινούριο μοντέλο έχουν το λογότυπο BEST και στη βάση.

Όντως porting υπάρχει σε κάποια άλλα μοντέλα, όχι στο be diamond.

Δεν έχω πεισθεί αν αξίζουν τα σχεδόν 200€ παραπάνω για το ΑΙ. Ειδικά για το περπατητό που το θέλω φοβάμαι μήπως μου δημιουργήσει και προβλήματα, για παράδειγμά έχω την εντυπωση ότι ειναι λίγο βαρύτερη κάννη και δεν ξέρω και αν έχει και περιορισμούς στα φυσίγγια (π.χ. με μάλλινη τάπα/διασποράς).

Ευχαριστώ! Γνωρίζεις αν στο τουφέκι που έχεις η βαφή είναι και στη βάση ή μονο στην κάννη; Γιατί στο καινούριο μοντέλο έχουν το λογότυπο BEST και στη βάση.

Δεν έχω πεισθεί αν αξίζουν τα σχεδόν 200€ παραπάνω για το ΑΙ. Ειδικά για το περπατητό που το θέλω φοβάμαι μήπως μου δημιουργήσει και προβλήματα, για παράδειγμά έχω την εντυπωση ότι ειναι λίγο βαρύτερη κάννη και δεν ξέρω και αν έχει και περιορισμούς στα φυσίγγια (π.χ. με μάλλινη τάπα/διασποράς).
Απ οσο καταλαβαίνω η βάση στη δικιά μου δεν είναι best. Τώρα για το ai δε μπορεί να το διαφημίζει η Benelli και να μην κάνει τίποτα τώρα το αν τα 200 παραπάνω τα αξίζει μπορεί και ναι. Τώρα βέβαια για το περπατητό και όχι μόνο καλύπτεσαι κι από την απλή.

Αυτό είναι το θέμα αν έχεις φτάσει σε αυτό το επίπεδο τιμής τι είναι τα 200€ επιπλέον για την τελευταία πολυσυζητημενη τεχνολογία.Θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι το όπλο δουλεύει σωστά όλο το εύρος γραμμαρίων και τύπων φυσιγγίων,αν και με τα τσοκ που συνοδεύουν ένα όπλο έχουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω τα μάλλινη τάπα και διασποράς ;

Συνέχεια birurbo 36 το καινούργιο σε νούμερο 4 και jk6 38 νο3 στα 60 μέτρα της παραλογιας δηλαδή τουφεκιές με τσοκ 2 άστρα.υπ όψιν η θερμοκρασία ήταν 24 βαθμοί και όχι η κατάλληλη για αυτές τις τουφεκιες
Ξεκινάμε με το πώς φαίνεται ο πίνακας από τα 60 μέτρα
IMG_20250503_113746.jpg
IMG_20250503_113522.jpg
IMG_20250503_114128.jpg

Για την Ai δε γνωρίζω τι διαφορά μπορεί να έχει, μιας κι έχω την be diamond να σε βοηθήσω όσο μπορώ. Η βαφή best κάνει όσα υπόσχεται, σε απαλλάσσει από σκουριές και περιττό καθαρισμό καθώς και από γρατζουνιές, πολύ σκληρή βαφή ή καλύτερα που έχω δει σε όπλα έως σήμερα. Porting εμένα δεν εχει όλοι όμως λένε ότι έχει παραπάνω όφελος στην αναπήδηση στομίου. Για τα πλαστικά της be diamond μην το σκέφτεσαι καν , εξαιρετική ποιότητα θα τη δεις κι από κοντά συγκριτικά με άλλες. Εργονομικά άψογο όπλο η ανάκρουση αισθητά βελτιωμένη από τα παλιότερα Benelli πάντα όμως λίγο περισσότερη από ένα αερίων με καλό πέλμα ή αμορτισέρ στο κοντάκι. Πανάλαφρο όπλο ιδανικό και για περπατητό με άψογη λειτουργία μέχρι τα 28 γρ που έχω ρίξει. Τουφεκιές καλές , βελτιωμένες με τα παλιότερα Benelli, έχω δει όμως και καλύτερες. Γενικά πάντως αξίζει 100%
Λίγο λαδακι χρειάζεται και η best στα σημεία ιδιως που εχουν γραφτεί κάποια στοιχεία η σφραγιστεί από την τράπεζα δοκιμών αφού έχει τελειώσει το όπλο.

Υπάρχουν κι άλλες αλλά τώρα θέλει ψάξιμο
Συμπέρασμα δικό μου πολύ καλές κατανομές αλλά δεν είναι μόνο αυτό.το θέμα είναι ότι η δύναμη κρουσης των σκαγιων στον πίνακα είναι τρομερή.σε άλλες κάνες τον ήχο αυτό των σκαγιων μόνο με φρενατα τον έχω ακούσει.το θέμα είναι ότι αν κάποιος δεν είναι εκεί να το ακούσει δεν θα το πιστέψει.επισης να τονίσω ότι τ όπλο δεν ήταν δικό μου

Back