Δεν διορθώθηκε?Ξεκινας με κύλινδρο και συνεχίζεις με κύλινδρο.
Δεν διορθώθηκε?Ξεκινας με κύλινδρο και συνεχίζεις με κύλινδρο.
Για ποιο όπλο μηλαμε???Υπάρχουν κι άλλες αλλά τώρα θέλει ψάξιμο
Συμπέρασμα δικό μου πολύ καλές κατανομές αλλά δεν είναι μόνο αυτό.το θέμα είναι ότι η δύναμη κρουσης των σκαγιων στον πίνακα είναι τρομερή.σε άλλες κάνες τον ήχο αυτό των σκαγιων μόνο με φρενατα τον έχω ακούσει.το θέμα είναι ότι αν κάποιος δεν είναι εκεί να το ακούσει δεν θα το πιστέψει.επισης να τονίσω ότι τ όπλο δεν ήταν δικό μου
Diamond a.iΓια ποιο όπλο μηλαμε???
Ευριπίδη οι κατανομές με τσοκ 5* στους πίνακες και στις αποστάσεις που ανέβασες είναι μπάλα...Υπάρχουν κι άλλες αλλά τώρα θέλει ψάξιμο
Συμπέρασμα δικό μου πολύ καλές κατανομές αλλά δεν είναι μόνο αυτό.το θέμα είναι ότι η δύναμη κρουσης των σκαγιων στον πίνακα είναι τρομερή.σε άλλες κάνες τον ήχο αυτό των σκαγιων μόνο με φρενατα τον έχω ακούσει.το θέμα είναι ότι αν κάποιος δεν είναι εκεί να το ακούσει δεν θα το πιστέψει.επισης να τονίσω ότι τ όπλο δεν ήταν δικό μου
Αυτό τώρα δεν είχαμε δυνατότητα να το κάνουμε αλλά Τάκη έτσι που χτυπούσανε τα σκάγια στο πίνακα ακόμα και στα 60 μέτρα δεν έχω αμφιβολία για τη διατρηση.υπομονη οι 3αρηδες μ αυτή τη κανη τώρα πάνε Αμέρικα.να δούμε τι θα πουν τα παιδιά εκειΕυριπίδη οι κατανομές με τσοκ 5* στους πίνακες και στις αποστάσεις που ανέβασες είναι μπάλα...
Το θέμα διάτρηση είναι όμως το βασικότερο και μου το έχουν πει οι 2 φίλοι που έχουν πάρει με τέτοιες κάννες AI αυτά που είδαν στα παπιά και δεν πίστευαν..
Λες να κόβω τις περδικες στη μέση;αν και εφόσον τις πετυχενωDiamond a.i
Ένα θα σου πω.εριξα μια πουλα με japan skeet 9,5 24 γραμ σε πιάτα που βγαινανε μέχρι τα 30 μέτρα με τον κύλινδρο.οταν η τουφεκιά ήταν κέντρο ούτε τη σκόνη από το πιάτο δεν έβλεπες.μιλαμε για εξαυλωση κανονικαΛες να κόβω τις περδικες στη μέση;αν και εφόσον τις πετυχενω![]()
Σε έξοδα θα μας βάλεις μου φαίνεταιΈνα θα σου πω.εριξα μια πουλα με japan skeet 9,5 24 γραμ σε πιάτα που βγαινανε μέχρι τα 30 μέτρα με τον κύλινδρο.οταν η τουφεκιά ήταν κέντρο ούτε τη σκόνη από το πιάτο δεν έβλεπες.μιλαμε για εξαυλωση κανονικα
Όχι χάρη μη στάσου μυγδαλαΣε έξοδα θα μας βάλεις μου φαίνεται
Δεν κάνουν αυτές οι νεροσωλήνες ρε, σκορποσκαγιάστες είναι.Σε έξοδα θα μας βάλεις μου φαίνεται
Evri30metri πλέον;Ένα θα σου πω.εριξα μια πουλα με japan skeet 9,5 24 γραμ σε πιάτα που βγαινανε μέχρι τα 30 μέτρα με τον κύλινδρο.οταν η τουφεκιά ήταν κέντρο ούτε τη σκόνη από το πιάτο δεν έβλεπες.μιλαμε για εξαυλωση κανονικα
Μένουμε στα 15.τα 30 πάνε πολύ ψηλά σε φραγκαΔεν κάνουν αυτές οι νεροσωλήνες ρε, σκορποσκαγιάστες είναι.
Evri30metri πλέον;
Ότι και να βάλεις στην Διαμαντο πέφτουν μόνα τουςΓια πείτε benellakides κανένα δοκιμασμένο τσοκ για τα μπασίματα να βάλω στη be diamond αφού την ai δεν πρόκειται να την πάρω! Έχετε ικανοποιηθεί από κάποιο; Ακούω γνώμες.
Νο 1 gemini imp mod 2 anaconda long και άμα νιώθεις κεντροτουφεκαω kicks lfΓια πείτε benellakides κανένα δοκιμασμένο τσοκ για τα μπασίματα να βάλω στη be diamond αφού την ai δεν πρόκειται να την πάρω! Έχετε ικανοποιηθεί από κάποιο; Ακούω γνώμες.
Gemini ported Τάσο...Για πείτε benellakides κανένα δοκιμασμένο τσοκ για τα μπασίματα να βάλω στη be diamond αφού την ai δεν πρόκειται να την πάρω! Έχετε ικανοποιηθεί από κάποιο; Ακούω γνώμες.
Παρε jordan και παρήγγειλε να σου φέρει ένα 3* κι ένα 4* gemini ported και καθάρισεςΓια πείτε benellakides κανένα δοκιμασμένο τσοκ για τα μπασίματα να βάλω στη be diamond αφού την ai δεν πρόκειται να την πάρω! Έχετε ικανοποιηθεί από κάποιο; Ακούω γνώμες.
Να υποθέσω διασποράς ή μάλλινη δεν έχεις δοκιμάσει έτσι;Ένα θα σου πω.εριξα μια πουλα με japan skeet 9,5 24 γραμ σε πιάτα που βγαινανε μέχρι τα 30 μέτρα με τον κύλινδρο.οταν η τουφεκιά ήταν κέντρο ούτε τη σκόνη από το πιάτο δεν έβλεπες.μιλαμε για εξαυλωση κανονικα