Benelli Team

Τον αορτηρα αυτόν τον βρήκα εδώ σ ένα μαγαζί 15 ευρα και τον τσίμπησα.δεν είναι κάποια μάρκα συγκεκριμένη.το τσοκ είναι patternmaster anaconda black mamba
Πολύ σφιχτό και το βάζω μόνο στα μπασιματα.βαραει από 20 μέχρι όπου βλέπεις και το απίστευτο είναι ότι και τις σχετικά κοντινές δε τις χαλάει
Έχω και το code black duck αλλά δε το έχω ντουφεκισει όπως πρέπει για να βγάλω ακρη ρίχνει και ατσάλινα αυτό.βασικα ρίχνεις τα παντα View attachment 97110
Πολύ φίδι έπεσε 😂😂

Βρε παιδιά, εσείς που έχετε το όπλο — και αν έχετε ένα μαμά — μια δοκιμή στα 50 μέτρα με ίδιο φυσίγγι και τσοκ σε * , όχι τόσο για κατανομή αλλά για διάτρηση με ατσάλια (αν υπάρχουν και μολυβδένια), μια γρήγορη ιδέα θα την πάρουμε.
Και παλιό, παρ' όλο που είμαι Μπενελάκιας με τη βούλα, κρατάω πολύ μικρό καλάθι για τα οφέλη.
Εκτός, ίσως, από αυτούς που κυνηγούν με ατσάλια magnum σε πολύυυυ χαμηλές θερμοκρασίες... και πάλι, ΑΝ!

Δεν υπάρχουν δημοσιευμένα αποτελέσματα που να συγκρίνουν άμεσα την κάννη A.I. (ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ) με μια παραδοσιακή κάννη σε πραγματικές συνθήκες κυνηγιού ή σκοποβολής. Οι περισσότερες δοκιμές επικεντρώνονται σε εργαστηριακά δεδομένα και ελεγχόμενες συνθήκες. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ .....ΕΙΔΙΚΑ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ :confused:

Βρε παιδιά, εσείς που έχετε το όπλο — και αν έχετε ένα μαμά — μια δοκιμή στα 50 μέτρα με ίδιο φυσίγγι και τσοκ σε * , όχι τόσο για κατανομή αλλά για διάτρηση με ατσάλια (αν υπάρχουν και μολυβδένια), μια γρήγορη ιδέα θα την πάρουμε.
Και παλιό, παρ' όλο που είμαι Μπενελάκιας με τη βούλα, κρατάω πολύ μικρό καλάθι για τα οφέλη.
Εκτός, ίσως, από αυτούς που κυνηγούν με ατσάλια magnum σε πολύυυυ χαμηλές θερμοκρασίες... και πάλι, ΑΝ!

Δεν υπάρχουν δημοσιευμένα αποτελέσματα που να συγκρίνουν άμεσα την κάννη A.I. (ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ) με μια παραδοσιακή κάννη σε πραγματικές συνθήκες κυνηγιού ή σκοποβολής. Οι περισσότερες δοκιμές επικεντρώνονται σε εργαστηριακά δεδομένα και ελεγχόμενες συνθήκες. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ .....ΕΙΔΙΚΑ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ :confused:
Αμερική φέτος πήγε το όπλο και ξεκίνησαν να πωλούνται SBE3 A.I πρόσφατα κιόλας μην ξεχνάμε ότι εκεί δεν αγοράζουν μοντέλα όπως η super sport εκεί κορυφή σε πουλήσεις είναι τα black eagle μετά τα Μ2 και τελευταία τα υπόλοιπα. Αυτό έχω παρατηρήσει από τα βίντεο πιστεύω σιγά σιγά θα έχουμε και από εκεί διάφορα βίντεο είναι που είναι και ακριβά σαν όπλα προτιμούν να πάρουν μια sx4 στα 1000$ παρά να δώσουν 2500$+ για μια Benelli.

Χαίρετε,
Βρίσκομαι σε αναζήτηση καινούριας καραμπίνας για περπατητό κυνήγι και κοιτάζω μόνο benelli για την απλότητα/αξιοπιστία κυρίως.
Προτιμώ κάτι τύπου raffaello σε 66 εκ. (δεν κρύβω ότι γλυκοκοιτάζω το diamond).
Λόγω της πληθώρας επιλογών βρίσκομαι σε δίλημμα για ποιο μοντέλο. Συγκεκριμένα με προβληματίζει το κόστος/όφελος όσον αφορά:
- AI
- BEST
- Porting
- Υλικό σε κοντάκι-πάπια

Κάθε συμβουλή από κάτοχο ή γνώστη είναι ευπρόσδεκτη.

Becacia και ησύχασες μια για πάντα και άνετη θέλεις τούρμπο βαλτης επάνω δύο τσοκακια έξτρα gemini.Το μόνο ντουφέκι που μετάνιωσα που πούλησα
Μου αρέσει που δεν έχει περιττή αποθήκη. Έχει καλή τιμή. Φοβάμαι όμως την ανάκρουσή της μιας και δεν της έχουν βάλει κάποιο από τα νέα συστήματα απόσβεσης.

Χαίρετε,
Βρίσκομαι σε αναζήτηση καινούριας καραμπίνας για περπατητό κυνήγι και κοιτάζω μόνο benelli για την απλότητα/αξιοπιστία κυρίως.
Λόγω της πληθώρας επιλογών βρίσκομαι σε δίλημμα για ποιο μοντέλο. Συγκεκριμένα με προβληματίζει το κόστος/όφελος όσον αφορά:
- AI
- BEST
- Porting
- Υλικό σε κοντάκι-πάπια

Για την Ai δε γνωρίζω τι διαφορά μπορεί να έχει, μιας κι έχω την be diamond να σε βοηθήσω όσο μπορώ. Η βαφή best κάνει όσα υπόσχεται, σε απαλλάσσει από σκουριές και περιττό καθαρισμό καθώς και από γρατζουνιές, πολύ σκληρή βαφή ή καλύτερα που έχω δει σε όπλα έως σήμερα. Porting εμένα δεν εχει όλοι όμως λένε ότι έχει παραπάνω όφελος στην αναπήδηση στομίου. Για τα πλαστικά της be diamond μην το σκέφτεσαι καν , εξαιρετική ποιότητα θα τη δεις κι από κοντά συγκριτικά με άλλες. Εργονομικά άψογο όπλο η ανάκρουση αισθητά βελτιωμένη από τα παλιότερα Benelli πάντα όμως λίγο περισσότερη από ένα αερίων με καλό πέλμα ή αμορτισέρ στο κοντάκι. Πανάλαφρο όπλο ιδανικό και για περπατητό με άψογη λειτουργία μέχρι τα 28 γρ που έχω ρίξει. Τουφεκιές καλές , βελτιωμένες με τα παλιότερα Benelli, έχω δει όμως και καλύτερες. Γενικά πάντως αξίζει 100%

Χαίρετε,
- AI
- BEST
- Porting
- Υλικό σε κοντάκι-πάπια

Αυτή την στιγμή στα 2000€ θα έπαιρνα μόνο την A.I κανένα άλλο όπως και αν πήγαινα παραπάνω χρηματικά πάλι με A.I κάνη θα έπαιρνα. Αν διέθετα λιγότερα χρήματα μέχρι 1500€ θα κοιτούσα και μεταχειρισμένα γιατί υπάρχουν από 1000€ μέχρι 1500€ πολύ καλά και πολλαπλάσιας αξίας.

Π
Χαίρετε,
- AI
- BEST
- Porting
- Υλικό σε κοντάκι-πάπια

Πόρτινγκ κάτω από 71εκ κάνη = σύμβαση με ωριλά.

Back