Benelli Team

Για του λόγου το αληθές και να μην υπάρχουν αμφιβολίες.......η κάνη ΑΙ κουμπώμενη στη παλιά Rafaello super sport..... επίσης κουμπώνει και στη raffaelo crio Evo.
View attachment 97105View attachment 97106View attachment 97107
Στις περισσότερες μπενελι θα κουμπώνει centro,crio αλλά και στις παλαιότερες εγώ είχα την πρώτη centro και της έβαζα πάνω την κανη της suoer sport για να κυνηγά με ελαφρύτερο όπλο ο πατέρας μου όταν αρρώστησε.

Για του λόγου το αληθές και να μην υπάρχουν αμφιβολίες.......η κάνη ΑΙ κουμπώμενη στη παλιά Rafaello super sport..... επίσης κουμπώνει και στη raffaelo crio Evo.
View attachment 97105View attachment 97106View attachment 97107
Για πακέτο προς Χανιά?έτοιμος για παραλαβή ειμαι
Επίσης βολεύομαι και με super vinci ενός που δεν τον ξερεις

Για πακέτο προς Χανιά?έτοιμος για παραλαβή ειμαι
Επίσης βολεύομαι και με super vinci ενός που δεν τον ξερεις
Δεν είναι για σένα αυτά τα όπλα.......δε μπορείς να τα στηρίξεις σκοπευτικά 🤭🤭🤭🤭 κάτσε με τη μου2 και πολλή σου πέφτει......άσε που δε σκοτώνουν αυτές......🥹🥹🥹🥹🥹

Την πουλάνε ξεχωριστά; Ποσο την χρεώνουν?
Δεν ξέρω ακόμη αλλά έχουν πει ότι θα την πουλάνε αλλα αυτή την στιγμή δεν υπάρχει σαν κάνη ρώτησα την αντιπροσωπεία δεν την βγάζουν Προς το παρόν αλλά αν σκεφτείς ότι μια κάνη SS ειχε 790€ με 5 τσοκ αυτή σίγουρα στο 1000€ συν ότι θα θες και τσοκ που θα κάνει 100€ δεν ξέρω σίγουρα αν θα τα έχει μέσα οπότε υπολογίζεις το ποσό αλλά βέβαια ο αντιπρόσωπος ξέρει ότι θα πέσουν όλοι να της πάρουν οπότε θα έχει και ποιο υψηλή τιμή.

Last edited:
Δεν ξέρω ακόμη αλλά έχουν πει ότι θα την πουλάνε αλλα αυτή την στιγμή δεν υπάρχει σαν κάνη ρώτησα την αντιπροσωπεία δεν την βγάζουν Προς το παρόν αλλά αν σκεφτείς ότι μια κάνη SS ειχε 790€ με 5 τσοκ αυτή σίγουρα στο 1000€ συν ότι θα θες και τσοκ που θα κάνει 100€ δεν ξέρω σίγουρα αν θα τα έχει μέσα οπότε υπολογίζεις το ποσό αλλά βέβαια ο αντιπρόσωπος ξέρει ότι θα πέσουν όλοι να της πάρουν οπότε θα έχει και ποιο υψηλή τιμή.
Αν η μπενελι δε πουλήσει όπλα δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να πουλήσει τη κανη σκέτη.υπολογιζω κι εγώ ότι αν το κάνει κάποια στιγμή θα είναι 1000 και πανω

Πέρα από τα υδρόβια δεν νομίζω ότι αξίζει το κόστος εκτός και αν είσαι άνετος οικονομικά οπότε παίρνεις ολόκληρο το όπλο.

Τι τσοκ είναι;
Και τι αορτηρας; ;
Τον αορτηρα αυτόν τον βρήκα εδώ σ ένα μαγαζί 15 ευρα και τον τσίμπησα.δεν είναι κάποια μάρκα συγκεκριμένη.το τσοκ είναι patternmaster anaconda black mamba
Πολύ σφιχτό και το βάζω μόνο στα μπασιματα.βαραει από 20 μέχρι όπου βλέπεις και το απίστευτο είναι ότι και τις σχετικά κοντινές δε τις χαλάει
Έχω και το code black duck αλλά δε το έχω ντουφεκισει όπως πρέπει για να βγάλω ακρη ρίχνει και ατσάλινα αυτό.βασικα ρίχνεις τα παντα IMG_20250128_150658.jpg

Τον αορτηρα αυτόν τον βρήκα εδώ σ ένα μαγαζί 15 ευρα και τον τσίμπησα.δεν είναι κάποια μάρκα συγκεκριμένη.το τσοκ είναι patternmaster anaconda black mamba
Πολύ σφιχτό και το βάζω μόνο στα μπασιματα.βαραει από 20 μέχρι όπου βλέπεις και το απίστευτο είναι ότι και τις σχετικά κοντινές δε τις χαλάει
Έχω και το code black duck αλλά δε το έχω ντουφεκισει όπως πρέπει για να βγάλω ακρη ρίχνει και ατσάλινα αυτό.βασικα ρίχνεις τα παντα View attachment 97110
Τι τον θέλεις τον αορτηρα ρε τρελαμενε??
Να πιάνεται στο καρεκλακι και να σου σπάζει τα νεύρα?

Έχω και το code black duck αλλά δε το έχω ντουφεκισει όπως πρέπει για να βγάλω ακρη ρίχνει και ατσάλινα αυτό.βασικα ρίχνεις τα παντα View attachment 97110
Ευριπίδη κάνα τσόκ θ πάρουμε; 🤭🤭🤭🥹🥹🥹

Έχεις μάσει τα μισά τσοκ της αγοράς μπας και σκοτώσεις με τη benella.......😭😭😭😭🤭🤭🤭🤭

Back