Καλορίζικα και καλοντουφεκα τα όπλα.
εχει και SBE3 αλλα στην ΑμερικήΠαντως στο επισημο site της benelli που μπηκα καννες Α.Ι. εχει μονο στην σειρα rafaello, εχει και μια αριστερη την BEST με κανη Α.Ι. για οσους ενδιαφερονται, επισης η beretta εχει αριστερη xtreme plus. Εδω δεν τις φερνουν, {ρατσισμος} δεν ξερω αν γινεται με παραγγελια.
Εννοεις αριστερη η' Α.Ι. καννη?εχει και SBE3 αλλα στην Αμερική
εσυ Γιάννη εχεις την ποιο παλια SS με την καινούρια ethos SS δεν εχει τόσες διαφορέςΓιάννη έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με τη προηγούμενη....στο καπάκι της βάσης, στη ρίγα που στην ethos είναι από ανθρακόνημα, στο σχήμα της πάπιας, φυσικά στα τσόκ, στο κοντάκι comfort που έχει περισσότερα μαλακά επιθέματα, στη γλώσσα που έχει ένα αυλάκι να μπαίνει ευκολότερα το φυσηγγι, στη πάπια αλλά και στην αποθήκη που έχουν διάτρητα σημεία να βλέπεις πόσα φυσηγγια έχει στην αποθήκη και τέλος στο βάρος που είναι 90 γραμμάρια ελαφρύτερη η ethos. Γνώμη μου, αν εξαιρέσεις την AI κάνη και τα τσόκ όλες οι άλλες διαφορές περισσότερο αισθητικές είναι πάρα ουσιαστικές.
και τα δυο https://www.benelliusa.com/shotguns/super-black-eagle-3-ai-best-semi-auto-shotgunsΕννοεις αριστερη η' Α.Ι. καννη?
Παναγιώτη αυτά είδα έχοντας τα όπλα δίπλα δίπλα......εσυ Γιάννη εχεις την ποιο παλια SS με την καινούρια ethos SS δεν εχει τόσες διαφορές
έδωσα 5,000 για ένα beretta paralero 486 το καινουριο και μετα απο μια ολόκληρη σεζον σε τριγόνι πέρδικα είναι απλά στον οπλοβαστό και η ταπηνή μου άποψη είναι οτι το ΟΠΛΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΡε παιδιά, χωρίς να είμαι κακοπροαίρετος – μιας και εγώ μπενελάκιας είμαι – υπάρχει πραγματικά περίπτωση κάποιος από εμάς να έδωσε 2.500€ για ένα όπλο, και μετά από 5-10 κυνηγιά ή κάποιες δοκιμές σε χαρτιά, να πει ότι "δεν αξίζει", "είναι το ίδιο" ή "είναι απλώς θέμα marketing";
Το μόνο που θα πει είναι ότι είδε τεράστιες διαφορές, ότι "αξίζει με 1000", και ότι "τα πουλιά πέφτουν από τα 70 μέτρα"...
Έβγαλε ζημιές?έδωσα 5,000 για ένα beretta paralero 486 το καινουριο και μετα απο μια ολόκληρη σεζον σε τριγόνι πέρδικα είναι απλά στον οπλοβαστό και η ταπηνή μου άποψη είναι οτι το ΟΠΛΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ
αυτο δεν εχει να κανει με αποδοση οπλου ομως , παρα απο "αστοχια" υλικου , μαλλον τουρκικο θα ητανέδωσα 5,000 για ένα beretta paralero 486 το καινουριο και μετα απο μια ολόκληρη σεζον σε τριγόνι πέρδικα είναι απλά στον οπλοβαστό και η ταπηνή μου άποψη είναι οτι το ΟΠΛΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ
Όταν δίνεις 5000 να φροντίσουν να μην έχει αστοχίες ή αν έχει να του στείλουν άλλο επί τόπου και να το βάλουν στη σουφρα τους.αυτο δεν εχει να κανει με αποδοση οπλου ομως , παρα απο "αστοχια" υλικου , μαλλον τουρκικο θα ηταν![]()
Προσωπικά εγω θα το πω και γιατί να μην τ πω δηλαδη;Ρε παιδιά, χωρίς να είμαι κακοπροαίρετος – μιας και εγώ μπενελάκιας είμαι – υπάρχει πραγματικά περίπτωση κάποιος από εμάς να έδωσε 2.500€ για ένα όπλο, και μετά από 5-10 κυνηγιά ή κάποιες δοκιμές σε χαρτιά, να πει ότι "δεν αξίζει", "είναι το ίδιο" ή "είναι απλώς θέμα marketing";
Το μόνο που θα πει είναι ότι είδε τεράστιες διαφορές, ότι "αξίζει με 1000", και ότι "τα πουλιά πέφτουν από τα 70 μέτρα"...
Θα σε δικαίωση η πράξηΠροσωπικά εγω θα το πω και γιατί να μην τ πω δηλαδη;
Έχω δώσει κουτουλιες μπόλικες τα γούστα πληρώνονται πληρώνεις και μαθαίνεις σχεδόν σε όλα τα πράγματα ισχύει αυτό για μενα
Έχω μιλήσει με δύο κατόχους του όπλου αυτού τους οποίους δεν τους γνωρίζω προσωπικά. Μου είπαν και οι δυο τα καλύτερα. Είχα την επιφύλαξη μου πάντως για τον λόγο που λες και εσύ. Την πήρε και ένα παιδί φίλος του ανηψιού μου που πάνε μαζί κυνήγι. Σε ενα κυνήγι λοιπόν έριξε ο ανιψιός μου με αυτό το όπλο πέντε φυσίγγια των 30γρμ και πήρε πέντε τσίχλες. Σίγουρα δεν είναι πολλά για να βγει συμπέρασμα. Αλλά αυτό που είδε ήταν η δύναμη που έβγαζαν τα σκάγια πάνω στην τσίχλα. Σε κανονικές αποστάσεις. Το πουλί θείε το έσπρωχνε η τουφεκιά μου είπε. Και τον ανιψιό μου τον πιστεύω . Και εξάλλου δεν είναι και δικο του το όπλο. Δεν έχει να κερδίσει κάτι.Ρε παιδιά, χωρίς να είμαι κακοπροαίρετος – μιας και εγώ μπενελάκιας είμαι – υπάρχει πραγματικά περίπτωση κάποιος από εμάς να έδωσε 2.500€ για ένα όπλο, και μετά από 5-10 κυνηγιά ή κάποιες δοκιμές σε χαρτιά, να πει ότι "δεν αξίζει", "είναι το ίδιο" ή "είναι απλώς θέμα marketing";
Εγώ θέλω να την δω στα υδρόβια όταν σφίξει ο καιρός που λένε γιατί πέρυσι σε κανονικές συνθήκες κεντούσε και μόλις έπεσε η θερμοκρασία κοντά στο 0 είχε μόνιμα τραυματισμένα ο φίλος μου ενώ ο άλλος με την MAXUS τα τσάκιζε. Αναφέρομαι στην παλιά κάνη όχι στην A.I ! Παίζουν ρόλο και τα ατσάλια το πόσο ελαστικά είναι το έχω δει άπειρες φορές και δεν είναι μόνο εσωτερικής διαμόρφωσης κανης.Η νέα beneli σίγουρα θα υπερτερεί το θέμα είναι εκεί που υπερτερεί να σου είναι χρήσιμο ,αν ας πούμε υπερτερεί στα πολλά γρ και δεν τα ρίχνεις δώρον αδωρο αν υπερτερεί παντού θα φανεί και θα ακουστεί.