Σιγά σιγά τους έρχεται...βάση ενός ντοκιμαντέρ που είχα δειΝα κάνω μία αφελή ερώτηση:
Υπάρχουν αγριογούρουνα στο Ηνωμένο Βασίλειο και αν όχι γιατί δεν τους πιάνει αυτή η μάστιγα;
Σε μια χώρα όπου οι Πάντες βιντεοσκοπούν τα Πάντα ,https://www.woodlandtrust.org.uk/trees-woods-and-wildlife/animals/mammals/wild-boar/
Ορίστε μερικά στοιχεία για UK..Ουσιαστικά λέει πως είχαν εξαφανιστεί πλήρως. Εισήχθησαν σε φαρμες απο οπου ξεφυγαν η ελευθερωθηκαν παράνομα και τώρα ξεπερνάνε τις 2500.
Μπορείς να έχεις ότι θέλεις φίλε μου. Για τα βρετανικά γουρούνια θα χαλαστουμε? Εδώ μας καίνε, τα δικά μας. Τα οποία μακάρι να αυξάνονται και να πληθαίνουν ακατάπαυστα...Σε μια χώρα όπου οι Πάντες βιντεοσκοπούν τα Πάντα ,
δεν υπάρχει ούτε ένα μικρό βιντεάκι(έστω μιά φωτογραφία) να δείχνει τα έρμα γουρουνάκια μέσα στο Η.Β.
θα μου επιτρέψεις να έχω τις αμφιβολίες μου για την εν λόγω σελίδα.
Αλλού είναι η απορία μου.Μπορείς να έχεις ότι θέλεις φίλε μου. Για τα βρετανικά γουρούνια θα χαλαστουμε? Εδώ μας καίνε, τα δικά μας. Τα οποία μακάρι να αυξάνονται και να πληθαίνουν ακατάπαυστα...
Εσείς οι κυνηγοί φταίτε που σκοτώνετε και εξαφανίζεται την τροφή του!
Και βγαίνουν οι πανίβλακες με μυαλό μπρόκολο και γράφουν , " αποδείξτε μας ότι υπάρχει υπερπληθυσμός αγριόχειρων στην Ελλάδα και ποια μελέτη το λέει αυτό "
Όχι δεν έχει γουρούνια. Στην φαντασία μας είναι. Εκεί κοντά στο Πάσχα 3 διαφορετικά ατυχήματα έγιναν εδώ σε 4 μέρες.Και βγαίνουν οι πανίβλακες με μυαλό μπρόκολο και γράφουν , " αποδείξτε μας ότι υπάρχει υπερπληθυσμός αγριόχειρων στην Ελλάδα και ποια μελέτη το λέει αυτό "
Και βγαίνει τέρα καριόλα και λέει να μάθετε να μην τρέχετε στους επαρχιακούς δρόμους.
Ο άνθρωπος σκοτώθηκε , έμειναν 2 παιδάκια ορφανά και οι πανιβλακες ,ηλίθιο οικολόγοι του κώλου και του καναπέ , αυτές τις μπούρδες έχουν να γράψουν.
Έχουν αρχίσει τα συνεργεία δίωξης;Το νου σας στον δρομο. Με 40 χιλιόμετρα πήγαινα γυρνωντας από τα μελισσια και μου πετάχτηκαν στα 20 μέτρα και ισα που προλαβα....Και μετα στα παπαρια τους. Πηγαν πιο περα χαλαρα και τα εβγαλα και φωτογραφια και βιντεο!!! View attachment 9737915 μετρησα...
Τώρα άρχισαν και συγκροτουνται, όχι παντού.Έχουν αρχίσει τα συνεργεία δίωξης;
Έχουν αρχίσει αλλού πιο νωρις αλλού αργότερα. Δεν μειώνονται!!!Έχουν αρχίσει τα συνεργεία δίωξης;