Αγριόχοιρος

Και αφού μειώνεται από μόνο του το κυνηγι (αληθές) οι επιχειρήσεις θα κλείσουν έτσι κι αλλιώς. Άρα μικρό αντίκτυπο θα είχε αν πάταγε το κράτος απαγορεύσεις για να γίνει αρεστό και στους οικολόγους αντικυνηγους στην Ε.Ε. Καλό είναι να προσέχουμε τι ευχόμαστε πιστεύω.
Σωστότατος...

Καθολική απαγόρευση του κυνηγιού δε πρόκειται να γίνει, απασχολεί πολλούς εργαζόμενους και επιχειρήσεις, δημιουργεί θέσεις εργασίας. Εξάλλου μειώνεται από μόνο του η επαρχία έχει ερημώσει οι νέοι δεν ασχολούνται.
Πάει αυτό, αυτό ήταν παλιά.

Πάει αυτό, αυτό ήταν παλιά.
Πολλοί τα έκλεισαν. Άλλοι τα έκαναν για ψάρεμα μόνο τα μαγαζιά.Βιοτεχνιες δεν ξέρω πόσες έχουν χαθεί. Αν συνεχίσει η άνοδος στις τιμές θα φουνταρουν και άλλοι. Αν θέλεις μισό μεροκάματο για ένα κουτί 28αρια θα το κόψουν πολλοί από εμάς.

Καθολική απαγόρευση του κυνηγιού δε πρόκειται να γίνει, απασχολεί πολλούς εργαζόμενους και επιχειρήσεις, δημιουργεί θέσεις εργασίας. Εξάλλου μειώνεται από μόνο του η επαρχία έχει ερημώσει οι νέοι δεν ασχολούνται.
Καθολική απαγόρευση δεν θα γίνει αλλά πολύ πιθανό να γίνει ρεζερβοποίηση
Η επαρχία ερημώνει και οι νέοι δεν ασχολούνται όπως έγραψες, από τα μεγάλα αστικά κέντρα είναι πολλά τα επιπλέον έξοδα (βενζίνη-διόδια) βάλε και τις τιμές στα φυσίγγια που έφτασαν στον Θεό,κατάντησαν το κυνήγι πολυτέλεια και για όσους πάνε δίπλα στο σπίτι τους
Στο τέλος θα πλασάρουν και ένα <<οικολογικό>>παραμύθι περί προστασίας του οικοσυστήματος και θα πέσει μάντρωμα,θα κάνουν μπίζνες με ρεζέρβες μόνο για όσους έχουν να πληρώσουν
Εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχουν φωνές που λένε ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να κυκλοφορεί στα βουνά και τα δάση ελεύθερα,είδες τι έγινε και πόσα ειπώθηκαν μετά το περιστατικό με την αρκούδα που σκότωσε τον άνθρωπο

Από γνωστό μου μαγαζάτορα.
Lambro θα δώσει προτεραιότητα σε φυσίγγια που του φεύγουν με το Α1 32 να παίζεται αν θα το βγάλει.
NSI αύξηση στις τιμές της 50-70 λεπτά (για αρχή) στις νέες παρτίδες.
Καλά ξεκινάμε...
Το φτηνό κρέας το τρώνε οι σκύλοι...
Τα σοβαρά φυσιγγια πρέπει να είναι ακριβά για να είναι καλά...
Δεν νοείται τσιχλοφυσιγγο - ορτυκοφυσιγγο-μπεκατσοφυσιγγο-φασσοφυσιγγο κλπ να κοστίζει κάτω από 20 ευρω το κουτί....
Κατι δεν πάει καλά με το φυσίγγι...
Και στο φινάλε ποιο είναι το πρόβλημα...;;;
Από 2 νεφρά έχει ο καθένας...
Δεν κατάλαβα....

Lambro θα δώσει προτεραιότητα σε φυσίγγια που του φεύγουν με το Α1 32 να παίζεται αν θα το βγάλει
Δηλαδη το Α1 32 ηταν απο αυτα που δεν εφευγαν και για αυτο θα το κοψει?γιατι εγω ξερω οτι το Α1 32 πουλησε καλα...οσο για το Α1 34 που ρωταγα για νουμερο 6 καθε φορα μου ελεγε "περιμενω να μου στειλει καινουρια παρτιδα..."

Δηλαδη το Α1 32 ηταν απο αυτα που δεν εφευγαν και για αυτο θα το κοψει?γιατι εγω ξερω οτι το Α1 32 πουλησε καλα...οσο για το Α1 34 που ρωταγα για νουμερο 6 καθε φορα μου ελεγε "περιμενω να μου στειλει καινουρια παρτιδα..."
Ή για το 32 ή για το 34 μου έλεγε. Μου τα έλεγε μπερδεμένα και κατάλαβα για το 32. Άμα μου είπε φίδια σας μεταφέρω φίδια.

Last edited:
Από ο, τι φαίνεται, σε κάποιες περιοχές τα αγριογούρουνα μειώνονται ενώ σε άλλες αυξάνονται. Μακάρι να διατηρηθεί ένας υγιής πληθυσμός παντού, αλλά γίνεται; Μπορεί ακόμη και το κυνήγι να βοηθήσει;

Back